çok teşekkür ederim canım allah razı olsunDafi ablacim ,kiraci mevzunuzda herkesi memnun edecek ortak bir yol bulursunuz inşallah.
Nurcum,estagfirullah canim..Bu arada geçmiş olsun sen mi hastasin?
Yenam,ne güzel söylemiş abicigin,Mekani cennet olsun,rahmeti ile muamele eylesin Rabbim..Bildigim kadari ile din kolaylık dini ve kişinin sartlarinina ve durumuna göre kolaylıklar söz konusu,yani benim sartlarimdan nahoş görülen bir mevzu farkli sartlarda olan biri için uygun olabilir..Hasili herkes gücünün yettiğince hic yapamiyorum diye tamamen bırakmaktansa,gücünün yettiğince yapmaya devam etmeli diye düşünüyorum ben..Bu konuda rahmetli abicigin ile hemfikirim..
Bu arada anarşik hatun severim seni..
Bonus toparlanmana sevindim,hadi yârin yeni bir baslangic olsun senin ve hepimiz için..
Bengisu iyi olmana sevindim,kolaylikla tamamlarsiniz tüm hamişler inşallah bu süreci..
Esracim,listede bizimlesin..
Plynna üzülerek okudum mesajlarini,Allah yardimcin olsun,karsi tarafa merhamet ve vicdan versin inşallah..Zamanla hersey daha güzel olur senin için inşallah..
Ogulcuklarim,cok geçmiş olsun hastaniza..Allah sifa-i acili ihsan eylesin,annecigine ve sevdiklerine sabirlar versin..
bende tembel kısmına girdm bugün.ne diye ne spor dağıtım bugunSizin gün içinde yaptığınız işleri görünce maşallah diyorum. Ben baya tembelim sizin yanınızda. Çocuk olursa naparım Allah bilir. Enerjiniz eksik olmasın hatunlar :)
Olur öyle arada :) Dün moralin bozuktu. Yarın yeniden başlarsın. Yeter ki saldım çayıra diye düşünme.bende tembel kısmına girdm bugün.ne diye ne spor dağıtım bugun
kaç kilosun canımBeslenmem iyidi bugün. Yarın sabah bugün gördüğüm kadar eksi görmezsem moralim bozulacak sanırım. Şeytan diyor bu gece de yğurt kürü yap. Sonra diyorum dur silahların hepsini hemen kullanma. Ay ben niye rahat olamıyorum diyete başlayınca, sanki kilo vermeden geçen günler boşa geçiyor. Geçen yıl niye öküz gibi beslendin o zaman diye sormam lazım kendime.
aynen öyle depresif bir gün geçirdim ama durmak yok tabikiOlur öyle arada :) Dün moralin bozuktu. Yarın yeniden başlarsın. Yeter ki saldım çayıra diye düşünme.
1 ocakta 100 kg idim, güncel kilom süpriz :)kaç kilosun canım
ağlayan şey miBugün menülerim güzeldi ama öğleyin bir dilim ağlayan şey yemiş olabilirim
1 ocakta 100 kg idim, güncel kilom süpriz 2rakamlara düşmüştürsun
Bu kadar kolay birseyi de ancak ben bilemezdim zaten,Allah'im ne kadar sahsina munhasir hatunum..
Beyle bisey iste kasimpati :)
Yav gozluk kullanan varmi?
Bonus muhtemelen numara degisikligi olmuş olabilir,2 yil uzun bir süre ayni gözlük kullanimi için..
Bana musade kizlar,yarin misafirler geleceği için tatli yapma kismi bana ait,bu saaten sonra tatli yapacagim gündüzler torbaya girmiş gibi:)
Az önce bende geçmiş i okurken isim konusuna bir güldüm. Kp. karşımda gözleri dikti bana bir baktıağlayan şey mi
Düştüm düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?