Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati sesli guldum midesu ikinsu

Bende oyle dusunuyorum numaram degismis olabilir digerini kaybettim onu rahat kullaniyodum ikisinin numarasi ayniydi. Goz dr unun yolu gorundu....

Astigmat benim iki gozde 1 derece. Miyop gibi surekli takmak degil goz yorulacagi zamsn takmak gerekiyo. Tv tel kitap vs. Asiri bulanik gotuyorum yzagi bazen.

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

İyi akşamlar hatunlar, nasılsınız? Benim için keyifsizdi akşam ama şükür biraz ferahladım şimdi.
Allah ibadetlerinizi, dualarınızı kabul etsin inşallah. Yenam abin de dua istemiş, Allah rahmet eylesin gani gani...
Bonusum ben gözlük takıyorum. uzun süreli bırakmayı bırak gün içinde lensten sonra gözlüğe geçince bile baş ağrısı yapıyor. Gözlük darsa mesela benim güneş gözlükleri gibi şakak ve kulak ağrısı da yapıyor. Bikaç güne geçer sanırım, sen bırakma ağrıyor diye.
Geçmişi okudum ama aklımda bi şey kalmadı yaf, unuttuklarım varsa affola.

Beslenmem iyidi bugün. Yarın sabah bugün gördüğüm kadar eksi görmezsem moralim bozulacak sanırım. Şeytan diyor bu gece de yğurt kürü yap. Sonra diyorum dur silahların hepsini hemen kullanma. Ay ben niye rahat olamıyorum diyete başlayınca, sanki kilo vermeden geçen günler boşa geçiyor. Geçen yıl niye öküz gibi beslendin o zaman diye sormam lazım kendime.

Hayırlı geceler güzeller
Büyük eltimler geldi az önce kalktılar.
Bende buraya damladım
Ay alıntılarım yok
Tam çözemedim şu telefon dan yazmayı kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kiracı meselesi inşallah çözülür diye dua ediyorum. Bugün sakin çok şükür. Eltimlerin yanında hiç açmadı.
Kp.ı kışkırtan birazda küçük eltim oldu. Kp.konuştuğunda kadın fazla tepki göstermemiş. Eltime çıktığında saygısızca konuşmuş. Oda olduğu gibi aktardı. Bulmaya çalışırız bulamazsak sızde biraz daha zaman verin dese sorun çıkmazdı zaten. Kiracının kendi babasının evi varmış kavgalıymışlar. Kızın annesiylede kavga etmişler yardımcı olacak kimse kalmamış etraflarında. Eltimlede kafaları barıştırınca çirkinleşiyorlar. Kp.de saygısızlığa tahammül edemiyor. Eğer çıkmazsa
Şu durumda tek çözüm çıkıncaya kadar bizim nüfus artacak gibi görünüyor. Çünkü çocuğun kalacak yeri yok.

kaç kilosun canım

Bu kadar kolay birseyi de ancak ben bilemezdim zaten,Allah'im ne kadar sahsina munhasir hatunum..

Beyle bisey iste kasimpati :)

Yav gozluk kullanan varmi?

20 yıllık kullanıcıyım canım...

bende numaram değiştiyse hemen ağrı sızı vs oluyo...miyopum ve astiğmatım yüksek...

kız ne yapcan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…