Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnn
Dun erkenden uyudum kaldim bakamadim size
Isim konusunda bende cok guldum
Geceden beri bi firtina var burda sormayin su andada balkonda birseyler dusup duruyo bakmaya korkuyorum

Evet cnm 20 haftalik gebeyim Allah nasip ederse zeynep koymayi dusunuyoruz ismini

hayırlı sabahlar
dun aksam yemegıne ek bırazda haslak patates yedım. ıkıı gun ust uste pattis oldu
bugun dengelersem ıyı olur.
sabah bır muz yeıdm. guzel tuttu.
aksam canım cok sıkıldı. Allah herkeslere ferahlıklar versın. gonullerımızı genısletsın. amın.

Bonus bende gozluk kullaniyorum ama herzaman degil yani sadece evde tv izlerken orgu orup kitap okurken benimki kucuk geldigi icin dun yeniden almak icin doktora gittim.astigmat varmis birde belki seninkide kucuk geliyordur ondan agri yapabilir

Bonus bende gozluk kullaniyorum ama herzaman degil yani sadece evde tv izlerken orgu orup kitap okurken benimki kucuk geldigi icin dun yeniden almak icin doktora gittim.astigmat varmis birde belki seninkide kucuk geliyordur ondan agri yapabilir
Kucuk derken cercevemi kucuk numarami?

Benim gozluk sıkı degil hatta bol oldugunu dusunuyorum. Zaten dogum oldu falan kontrol zamanimi gecirdim gitmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…