2
kız ne yapcan....
Gunaydinnnn
Yagmurun_kizi buradan bekleniyorsun hatun onur konugu olarak burdada girgir var sorun yok zati ciddi yerden benana
smeagol hem bu yilan gozde gelemez
Selam.yazılanlarin hepsini okuyamadm ama bonus ben de 2 tane yasin okuyabilirim.
Dafi abla kiracı meseleniz ins kavgasz gürültüsüz hallolur.onlar ne zaman çıkmayı düşünüyolar ki.olmazsa onlar bikac ay erken ciksa siz de bi kac ay düğünü ertelesiniz olnaz mı acaba.nacizane tavsiyem.
Bonus neyin var kuzum?biraz durgun görüyorum seni.sanırım kilo durumun da fazlasıyla etkliliyo.bence biraz daha azimli davranman lazm.kendine kısa hedefler koy.mesela be kadar yiyip icsem yorgun da olsam misafir de gelse gerekirse uykundan ödün vererek zaman ayır ve şöyle 20 gün boyunca 1mile leslie yap.sayılı gün olursa yapabilirsin.
Yolcu senin de az kaldı oglunu kucagına almana.biz seni hic şikayet ediyormus gibi görmüyoruz.herkesin gebeligi farkli geciyo iste.
Plynna sıkıntılarn tez zamanda gecer insaallah..gerci dafi abla söylemis gereken herseyi.ama sabretmek gerekiyo.onlar yaptklarnn farkına varamasa da Rabbim zerre iyiliği karşılıksz bırakmaz
Oğulcuklarm hastanıza acil sifalar diliyorum.Rabbim dermansz dert versmesin.
Hasibe sen de hamilesin demi?kac haftalk bebis?adnı zeynep koymayı düşünüyorsn sanrm benim düşündüğüm isimlerden biri ama tam karar v
Canm ben de bugünlerde kılarken zorlanıyorum.dinlene dinlene kılıyorum.islam dini kolaylık dini.önüne bi yastk koyup yastığa da secde edebilirsin.yani yapabilecegin kadar yapmaya çalışacaksn.öyle ki bazıları sadece göz kapaklaryla kılıyolar.namaz her türlü her durumda kılınıyo yeterki kılmak isteyelim.hem gebeyken kılınan namaz yanlış hatrmayorsam 70 kat daha sevabmış.
Yeliz dunde yorulmustun usuttunmu acaba usutmede gogus agrisi cok olur.Bugun istanbul ruzgarli ama sicak esiyo sanki bizde bidikla ablati ikyla biraktik bikac eksik aldik geldik yuruyusu aradan cikarmis oldum ama geceden beri sol gogsumde bi aci var hayir olsun insallah
Ne bilim analmadim o.ce belki sut dolmustur kizi emzirim dedim ama yok gecmedi yinede sol gogsum kol altlarimadog ru gelen yerlerinde bi aci var elleyincede aciyoYeliz dunde yorulmustun usuttunmu acaba usutmede gogus agrisi cok olur.
Ne bilim analmadim o.ce belki sut dolmustur kizi emzirim dedim ama yok gecmedi yinede sol gogsum kol altlarimadog ru gelen yerlerinde bi aci var elleyincede aciyo
Bilmiyorumki aksam bisey yoktu gece acisiyla uyandim resmen hep ustune dogru yatarim ondan oldu belkiBiraz sicak tut bakalim kendini isitip bisey koy. Zorlancal bi hareketmi yaptin?
Kucuk derken cercevemi kucuk numarami?Bonus bende gozluk kullaniyorum ama herzaman degil yani sadece evde tv izlerken orgu orup kitap okurken benimki kucuk geldigi icin dun yeniden almak icin doktora gittim.astigmat varmis birde belki seninkide kucuk geliyordur ondan agri yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?