Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyiyim bi sıkıntım yok simdi. Gece bi eserekliydim niyeyse artik
Ama uykusuzluk cok kötü...
Insallah saglikli bi sekilde doğurup kavusaydim kizima, bunlar gelir gecer

Selamun aleyküm güzeller
Gününüz güzel geçsin inşallah
Sabah kahvaltısında dünden kalan kıymalı ıspanak kavurmasından yedim. Midem ağzıma gelip duruyor
Berbat bir şey
Komşu da dua var oraya çıkıcam
Bugun istanbul ruzgarli ama sicak esiyo sanki bizde bidikla ablati ikyla biraktik bikac eksik aldik geldik yuruyusu aradan cikarmis oldum ama geceden beri sol gogsumde bi aci var hayir olsun insallah
burdada çok lodos var. Yelizcim akşamdan beri benimde içimde adını koyamadığım bir sıkıntı var. Çok büyük bir acı çekiyormuş gibiyim
Allah hayır yazsın.

Hayir olsun insallah ablacim

Iyiyim bi sıkıntım yok simdi. Gece bi eserekliydim niyeyse artik
Ama uykusuzluk cok kötü...
Insallah saglikli bi sekilde doğurup kavusaydim kizima, bunlar gelir gecer
Aynen canim gelip geciyo binlar sen her halinin tadini cikar ben hamile olmayi cok seviyorum ama iste sonra bakimi.zor

Hehe eserikli seni :) sevsinler kizini allahim saglikla kavustursun.
Amiiiinnn:)
Aynen canim gelip geciyo binlar sen her halinin tadini cikar ben hamile olmayi cok seviyorum ama iste sonra bakimi.zor
Ben pesine iki sene sonrasina bi tane daha dusunuyorum esimi ikna edebilirsem:))) bakimi zor olur eminim ama beraber buyurler.. Normalde hemen pesine yaparim da sut durumunu dusunuyorum :) Allah nasip ederse tabiiii...

Hakkat hepimizin ici kabarmis yav bu nee:) hayir olsun :)

Benim buyuklerin arasinda 18 ay var cok zorlandim o donem bide cahillik vardi simdi olsa o zaman yaptiklarimin hic biri yapmam daha sakin olurdum cunku cucuklar cabuk buyuyo her anlarinin tadini.cikarmak.lazim

Ne bilim analmadim o.ce belki sut dolmustur kizi emzirim dedim ama yok gecmedi yinede sol gogsum kol altlarimadog ru gelen yerlerinde bi aci var elleyincede aciyo
canım geçmiş olsun
Bende benim gibi için sıkıldığından ağırlık hissediyorsun zannettim. Yaşlılık işte
Geçen ay benimde oldu aynı şekilde. Kalpten geldiğini düşündüm. Dr.a gitmeden masaja gideyim dedim. Masaj yapan kadın hem üşümüş hem yormuşsun kalp değil dedi. Gerçekten de masaj iyi geldi.

Benim buyuklerin arasinda 18 ay var cok zorlandim o donem bide cahillik vardi simdi olsa o zaman yaptiklarimin hic biri yapmam daha sakin olurdum cunku cucuklar cabuk buyuyo her anlarinin tadini.cikarmak.lazim
Tecrube iste :) ben ogretmen olunca sabretmeyi ogrendim. Ama kendi cocuguma nasil olurum onu bilemiyorum.
Ahhh elifcim oyle hemen pesine olmiyi guzelim bu kadan hevesli olmani kabaran annelik duygularina bagliyorum. En az 1,5 yas olmali sut icin ki cogu bebek 2 yasa kadar emiyo.

Ben kizim 20 aylikti hamile kalinca kestim sutten.
Kizzzzz didimya ben de 2 sene diye :) ben de sut durumundan dedim hatta :)

Selamün aleyküm...

Asil soylerse sen naappican. :))

bilmiyomki...pisboğazlı olmak böyle bişey iste...günlerdir sütlaç istiyom bi kalkıp yapamadım anca zoraki yemek yapıp atıyom kendimi yatağa...

Normalmi dogurmustun sen 4.ihtimali varmi ilerde şom agizli biniss

bunu senmi diyon...abbooo....

bu arada rabbim hepinizin gönlüne ferahlık versin...niye böyle oldunuzki acep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…