Iyiyim bi sıkıntım yok simdi. Gece bi eserekliydim niyeyse artikElifcim daha iyisin ins. Gebelik bu uykusuz geceler olur malesef bir avazda doguraydiniz sag salim :)
@DeryaLi ben ciddiyim ama listemiz var gir sende. Cuma yarismalari gibi kati kurallari yok. Bi tartilip yazacan yani elinemi yapisir. Bil bakalim listenin yuz karasi kim
cercevem kucuktu canim sikiyodu yanlardanKucuk derken cercevemi kucuk numarami?
Benim gozluk sıkı degil hatta bol oldugunu dusunuyorum. Zaten dogum oldu falan kontrol zamanimi gecirdim gitmem lazim.
burdada çok lodos var. Yelizcim akşamdan beri benimde içimde adını koyamadığım bir sıkıntı var. Çok büyük bir acı çekiyormuş gibiyimBugun istanbul ruzgarli ama sicak esiyo sanki bizde bidikla ablati ikyla biraktik bikac eksik aldik geldik yuruyusu aradan cikarmis oldum ama geceden beri sol gogsumde bi aci var hayir olsun insallah
Hehe eserikli seni :) sevsinler kizini allahim saglikla kavustursun.Iyiyim bi sıkıntım yok simdi. Gece bi eserekliydim niyeyse artik
Ama uykusuzluk cok kötü...
Insallah saglikli bi sekilde doğurup kavusaydim kizima, bunlar gelir gecer
Hayir olsun insallah ablacimSelamun aleyküm güzeller
Gününüz güzel geçsin inşallah
Sabah kahvaltısında dünden kalan kıymalı ıspanak kavurmasından yedim. Midem ağzıma gelip duruyor
Berbat bir şey
Komşu da dua var oraya çıkıcam
burdada çok lodos var. Yelizcim akşamdan beri benimde içimde adını koyamadığım bir sıkıntı var. Çok büyük bir acı çekiyormuş gibiyim
Allah hayır yazsın.
Yok canim ben calismiyorum. Eve demir attim :) 13 senelik evliyim hic calismadim.Bonus siz calısıyor musunuz?
Aynen canim gelip geciyo binlar sen her halinin tadini cikar ben hamile olmayi cok seviyorum ama iste sonra bakimi.zorIyiyim bi sıkıntım yok simdi. Gece bi eserekliydim niyeyse artik
Ama uykusuzluk cok kötü...
Insallah saglikli bi sekilde doğurup kavusaydim kizima, bunlar gelir gecer
Normalmi dogurmustun sen 4.ihtimali varmi ilerdeAynen canim gelip geciyo binlar sen her halinin tadini cikar ben hamile olmayi cok seviyorum ama iste sonra bakimi.zor
Ilk dogumum normal ama sonrakilerse zeryan canim ama ben baglattim tupleri bi kazaya kurban gitmim diyeNormalmi dogurmustun sen 4.ihtimali varmi ilerdeşom agizli biniss
Amiiiinnn:)Hehe eserikli seni :) sevsinler kizini allahim saglikla kavustursun.
Ben pesine iki sene sonrasina bi tane daha dusunuyorum esimi ikna edebilirsem:))) bakimi zor olur eminim ama beraber buyurler.. Normalde hemen pesine yaparim da sut durumunu dusunuyorum :) Allah nasip ederse tabiiii...Aynen canim gelip geciyo binlar sen her halinin tadini cikar ben hamile olmayi cok seviyorum ama iste sonra bakimi.zor
Benim buyuklerin arasinda 18 ay var cok zorlandim o donem bide cahillik vardi simdi olsa o zaman yaptiklarimin hic biri yapmam daha sakin olurdum cunku cucuklar cabuk buyuyo her anlarinin tadini.cikarmak.lazimAmiiiinnn:)
Ben pesine iki sene sonrasina bi tane daha dusunuyorum esimi ikna edebilirsem:))) bakimi zor olur eminim ama beraber buyurler.. Normalde hemen pesine yaparim da sut durumunu dusunuyorum :) Allah nasip ederse tabiiii...
Hakkat hepimizin ici kabarmis yav bu nee:) hayir olsun :)
canım geçmiş olsunNe bilim analmadim o.ce belki sut dolmustur kizi emzirim dedim ama yok gecmedi yinede sol gogsum kol altlarimadog ru gelen yerlerinde bi aci var elleyincede aciyo
Tecrube iste :) ben ogretmen olunca sabretmeyi ogrendim. Ama kendi cocuguma nasil olurum onu bilemiyorum.Benim buyuklerin arasinda 18 ay var cok zorlandim o donem bide cahillik vardi simdi olsa o zaman yaptiklarimin hic biri yapmam daha sakin olurdum cunku cucuklar cabuk buyuyo her anlarinin tadini.cikarmak.lazim
Kizzzzz didimya ben de 2 sene diye :) ben de sut durumundan dedim hatta :)Ahhh elifcim oyle hemen pesine olmiyi guzelim bu kadan hevesli olmani kabaran annelik duygularina bagliyorum. En az 1,5 yas olmali sut icin ki cogu bebek 2 yasa kadar emiyo.
Ben kizim 20 aylikti hamile kalinca kestim sutten.
Asil soylerse sen naappican. :))
Normalmi dogurmustun sen 4.ihtimali varmi ilerdeşom agizli biniss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?