canım tıkanıklık filanmı oldu acaba. göğsüne sıcak bez koy ve sağ sık sık. geçmezse enfeksiyonda olabilir ilaç başlanabilirNe bilim analmadim o.ce belki sut dolmustur kizi emzirim dedim ama yok gecmedi yinede sol gogsum kol altlarimadog ru gelen yerlerinde bi aci var elleyincede aciyo
selam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim
Allah şifa versin canımselam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim
çok geçmiş olsun ya.Rabbim yavrularmza acil şifa versinselam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim
Geçmiş olsun canımselam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim
selam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim
Dün her buldugum şeyi yeme hissi vardı bugünde onun aksine hiç bir şey yiyesim yok.. kahvaltı yapmadım öğlene kadar
öğlen yumurta kırdım 1dilim ekmek yedim yumurtayi yemedim oğluma yedirdm.aksama yüklencem gibime geliyo
Şu aralar bende yiyorum yiyorum doymuyor um ya masadan aç kalkiyorum gibime geliyor.eskiden banada çok olurdu öyle bütün gün canım hiç bişey istemez sonra yatana kadar yerdim...hep öyle aldım zaten kilocukları...bence benim hatama düşme yiyesin yoksa bile sabah bikaç lokma bişey için zorla kendini...
Gunaydinnnn
Yagmurun_kizi buradan bekleniyorsun hatun onur konugu olarak burdada girgir var sorun yok zati ciddi yerden benana
smeagol hem bu yilan gozde gelemez
Elifcim daha iyisin ins. Gebelik bu uykusuz geceler olur malesef bir avazda doguraydiniz sag salim :)
Yagmurun_kizi ben ciddiyim ama listemiz var gir sende. Cuma yarismalari gibi kati kurallari yok. Bi tartilip yazacan yani elinemi yapisir. Bil bakalim listenin yuz karasi kim
Noluyo yav herkesin ici kabarmis
Şu aralar bende yiyorum yiyorum doymuyor um ya masadan aç kalkiyorum gibime geliyor.
Bişiy değil yakında kocayı yiyecem diye korkuyorum
Sence yermiyim B bonus kafa
LaBonus gafa, siz nereye ben oraya demedim mi heee
Yalniz bisi diceem, burasi normal insan dolu, bizYagmurun_kizi delisiyle buranin dengesini bozmayalim
Allah benim kadar tasdussun ga fa na
Derya gafayi basa yaz, ama altinda ezilme dikkat et
Kabaran kabarana
Ula ordan uzanip beni de yeme dikkat et
LaBonus gafa, siz nereye ben oraya demedim mi heee
Yalniz bisi diceem, burasi normal insan dolu, bizYagmurun_kizi delisiyle buranin dengesini bozmayalim
Allah benim kadar tasdussun ga fa na
Derya gafayi basa yaz, ama altinda ezilme dikkat et
Kabaran kabarana
Ula ordan uzanip beni de yeme dikkat et
Hem yilan gozlu hem zayif hem plates kasları varbi insan bu kadanmi butun uyuzluklari barindirir bunyede
Agirligin kadar konus yilangoz sen ustumuze dussen nolur dusmesen nolur acaba
Sen yat kalk dua et biz dusmiyek sana valla uzun atlama yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?