Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve aleykümselam

Duadan geldim
Komşumda oldukça kilolu tabakları abartmamış tabağın kenarına kuruyemiş koymuş. Çok hoşumagitti. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim. Banada fikir vermiş oldu.

Üç badem, 1 hurma, 1 kayısı yedim

Cüzlerim var oturup biraz okuyayım. Bugün süpürge de yapmadım hiç te yapasım yok

Ne bilim analmadim o.ce belki sut dolmustur kizi emzirim dedim ama yok gecmedi yinede sol gogsum kol altlarimadog ru gelen yerlerinde bi aci var elleyincede aciyo
canım tıkanıklık filanmı oldu acaba. göğsüne sıcak bez koy ve sağ sık sık. geçmezse enfeksiyonda olabilir ilaç başlanabilir

selam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim

Slm kizlar
Islerimi biraz hallettim aksama nobete gitcem insallah sakin gecer

Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun

Geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin

eskiden banada çok olurdu öyle bütün gün canım hiç bişey istemez sonra yatana kadar yerdim...hep öyle aldım zaten kilocukları...bence benim hatama düşme yiyesin yoksa bile sabah bikaç lokma bişey için zorla kendini...

Şu aralar bende yiyorum yiyorum doymuyor um ya masadan aç kalkiyorum gibime geliyor.

Bişiy değil yakında kocayı yiyecem diye korkuyorum

Sence yermiyim B bonus kafa

Gunaydinnnn

Yagmurun_kizi buradan bekleniyorsun hatun onur konugu olarak burdada girgir var sorun yok zati ciddi yerden benana
smeagol hem bu yilan gozde gelemez

La Bonus gafa, siz nereye ben oraya demedim mi heee
Yalniz bisi diceem, burasi normal insan dolu, biz Yagmurun_kizi delisiyle buranin dengesini bozmayalim

OOo iyiymiş gırgır in ve smeagol un olmadığı her yerde varım bben

Allah benim kadar tas dussun ga fa na

Derya gafayi basa yaz, ama altinda ezilme dikkat et

Noluyo yav herkesin ici kabarmis

Kabaran kabarana

Şu aralar bende yiyorum yiyorum doymuyor um ya masadan aç kalkiyorum gibime geliyor.

Bişiy değil yakında kocayı yiyecem diye korkuyorum

Sence yermiyim B bonus kafa

Ula ordan uzanip beni de yeme dikkat et

Allah seni davul etsin emi olm

Hem yilan gozlu hem zayif hem plates kasları var bi insan bu kadanmi butun uyuzluklari barindirir bunyede

Agirligin kadar konus yilangoz sen ustumuze dussen nolur dusmesen nolur acaba

Sen yat kalk dua et biz dusmiyek sana valla uzun atlama yaparim

Bonus kafa Yılan gözlüyu aramıza oturalım da garibe kimse bişiy demesin

He yanlışlıkla aramızda ezilursede kaza kurbanı olur artik

Niyazi smeagol

smeagol seni suan haşhaşlı çörek olarak görüyorum

B bonus kafa nede lezzetli görünüyor değil mi

Ben kabarmamis corek sevmem sert olur o kart olur sen birak o zayifi listeye gircenmi onu de hele hatiri sayilir kilomuz var lan ne zaman verecez bunlari

40 yil dusunsem aklima gelmezdi senin kilolu olacagin ne bilim esrayla takilirdin ya manken sanardi kendini hasba

Caanim topik arkadaslarima tanistirayim eski kk lilar dan olur hanimlar. Sohbet arkadasiyiz 2007-2008 senesinden. Ondan bu rahatligimiz. Eski kk lilar topikinde gorduk birbirimizi deryanin kilo sorununu duyunca davet ettim.

Cok sansli kolay kolay benim davetim nasip olmaz kimseye

Diger arkadasin yasi var biraz idare edin eski adi sneekeyes miydi neydi adini degisti yine korkunc bir isim yapti ama kimse kabullenemedi yilangoz kaldi adi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…