Hem yilan gozlu hem zayif hem plates kasları varbi insan bu kadanmi butun uyuzluklari barindirir bunyede
Agirligin kadar konus yilangoz sen ustumuze dussen nolur dusmesen nolur acaba
Sen yat kalk dua et biz dusmiyek sana valla uzun atlama yaparim
Bonus kafa Yılan gözlüyu aramıza oturalım da garibe kimse bişiy demesin
He yanlışlıkla aramızda ezilursede kaza kurbanı olur artik
Niyazismeagol
Ben kabarmamis corek sevmem sert olur o kart olursen birak o zayifi listeye gircenmi onu de hele hatiri sayilir kilomuz var lan ne zaman verecez bunlari
40 yil dusunsem aklima gelmezdi senin kilolu olacagin ne bilim esrayla takilirdin ya manken sanardi kendini hasba
Saka gibi benim kizim yasina geldi ben 1 senedir ayni kilodayim insan 2 kilo vermezmi emzirirken
Saka gibi benim kizim yasina geldi ben 1 senedir ayni kilodayim insan 2 kilo vermezmi emzirirken
Caanim topik arkadaslarima tanistirayim eski kk lilar dan olur hanimlar. Sohbet arkadasiyiz 2007-2008 senesinden. Ondan bu rahatligimiz. Eski kk lilar topikinde gorduk birbirimizi deryanin kilo sorununu duyunca davet ettim.
Cok sansli kolay kolay benim davetim nasip olmaz kimseye
Diger arkadasin yasi var biraz idare edineski adi sneekeyes miydi neydi adini degisti yine korkunc bir isim yapti ama kimse kabullenemedi yilangoz kaldi adi.
Caanim topik arkadaslarima tanistirayim eski kk lilar dan olur hanimlar. Sohbet arkadasiyiz 2007-2008 senesinden. Ondan bu rahatligimiz. Eski kk lilar topikinde gorduk birbirimizi deryanin kilo sorununu duyunca davet ettim.
Cok sansli kolay kolay benim davetim nasip olmaz kimseye
Diger arkadasin yasi var biraz idare edineski adi sneekeyes miydi neydi adini degisti yine korkunc bir isim yapti ama kimse kabullenemedi yilangoz kaldi adi.
Nazar etme nolur spor yap senin de olur
Cook pisss yaparim ama heee, nerden tahmin ettinYagmurun_kizi kafa
Beni niyazinin yoluna mi gonderttin sen simdi
Yaw benim bildigim Deryakafa cok kilolu diildi
Esracadisi da bi dogurdu yok oldu he..
Bonuskafa sen kac yasindaydin,kac beben var bakem
Dorduncu ne zaman laYaslilik heralde bi turlu aklinda tutamadi he. 30yasindayim 3 bebem var 12 yas 3 yas 1 yas olucak ins 20 gune kadar.
Annadin ins sefer :)
Hiiii benmi demisim yasi var diye tobe yarabbimTopigin muhterem sakinleri, insaallah sohbetinize turp sıkmadik. Valla bizim sucumuz yok. Butun suc bana yasi var diyenbu kaba kafali Bonusta
Yaslilik heralde bi turlu aklinda tutamadi he. 30yasindayim 3 bebem var 12 yas 3 yas 1 yas olucak ins 20 gune kadar.
Annadin ins sefer :)
Dorduncu ne zaman laBak hala yas dio
Hiiii benmi demisim yasi var diye tobe yarabbim
Ben sadece adi korkunc dedimdi
Solesene kac yasindasin sen hemsire
42 la 42 rahatladin mi herahatladin mi
Eben yasindayim eben
Eben yasindayim eben
Sersem
Bonus kafam dediğin gibi yaşlılık yarın yine sorar sana bunuda böyle kabul edecek işte
He dicez he
Aman ne komik 4.cu yok lan damizlikmiyim ben
Eben yasindayim eben
La banane bananeSersembonus kafa diye etiketliyon bi bak bakim benim.adimda eyle bir uzanti varmi
Baska uyeyi saracak basima ya
42 kiloluk daş düşsün gafana e mi
Eh burdan öyle görünüo
Yok devemanda sığır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?