Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnönüyü gormusmuydun sen

Yok Menderesi görmüştüm

smeagol B bonus kafa bir topigin daha içine etmiş bulunuyoruz hayırlı olsun

Kovacaklar bizi la

Onun dedesini bilir olm bu

Yok dedesinin ebesini

Sersem bonus kafa diye etiketliyon bi bak bakim benim.adimda eyle bir uzanti varmi

Baska uyeyi saracak basima ya

Bana yası var diyenler işte, görün ey ahali

Smeegol bizi yanliz birak deryali burda dursun biraz alissin isinsin :)

Kusurumuza bakmayin msj kirliligi yapmisiz benim agzim var dilim yok onlar yuzunden :)

Şu dakka itibarıyle bi kahve yapıp sizi izlemeye koyuliciimmm, kovulmayalım la

Valla takipteyim, can boğazdan gelir elbet, sağlık da boğazdan gider unutmamalı

O zaman yeme düzeninde değişiklik yapıp metabolizmanı şaşırtarak çalışmaya başlamasını sağlamalısın Bonusum
Allahim bir insan taniyayim cok bilmis olmasin :)

Sasiramiyo iste iki gun yapsam sonra bozuluyo istegim yok degil ugrasip cabalamak istiyorum ama olmuyo olduramadim :)

Nur da burdaymis
Az önce yemek işini hallettim kahveyi bile içtim yanında kabak tatlısıyla :)
Aksam da kürü yaparım
Bugün yurumedim dün dizim çok ağrıdı

hep buralardayım abla da muhabbetler çok güzel okurken bütün vaktim geçiyo yazmaya fırsat bulamıyorum

KK cok kucuk he hemen herkesin haberi oluyo herkesten

Benim kuşlarım var kızım bana haber uçuruyolar. Bonus topiğe arkadaşlarını çağırmış onlarla muhabbet ediyo seni sattı dediler atladım geldim hemen

Slm kizlar
Islerimi biraz hallettim aksama nobete gitcem insallah sakin gecer

Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun

Allah şifa versin canım

çok geçmiş olsun ya.Rabbim yavrularmza acil şifa versin

Geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş.

yst Canim cok gecmis olsun.. Rabbim sifa versin yavruna
çok sağolun kızlar. valla seviyorum hepinizi. adlarınızı unutuyorum ne yalan söleyim ama burda olmak mutlu ediyor beni.
Yaslilik heralde bi turlu aklinda tutamadi he. 30yasindayim 3 bebem var 12 yas 3 yas 1 yas olucak ins 20 gune kadar.

Annadin ins sefer :)
anacım bu ne muhhabbet yanlış sayfadayım sandımdı. bonuscum yaş günü yapcanmı ufaklığa?

Kimseyi satmam len olsa olsa kiskirtirim
Sohbeti hem okuyun hem yazin daa cokmu zor

Sana yazicaktim araya biseyler girdi gecmis olsun ya bu sene cok hastalik oldu illet gibi.

Yas gunu olayini bilemiyorum kalabaligiz birine desem digerine demesem olmaz. Buyuk kiza yaptim cok kalabalik oldu tek oturma odasi var butun aksam cay servisiyle bulasikla gecti resim bile cekemedim.

Halen dusunuyorum yani sadece bayanlara yapim diyorum birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…