- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.285
- 148
Bonusu ayri kafayi ayri yazacanizayricada yillardir bana bonus kafa demekten bikmadinizmi
Hadi diyet topiginde gibi davran gorim
İnönüyü gormusmuydun sen
Onun dedesini bilir olm bu
Sersembonus kafa diye etiketliyon bi bak bakim benim.adimda eyle bir uzanti varmi
Baska uyeyi saracak basima ya
Ya ya kızımız hanım hanimciktir ağzı var dili yoktur yalandan kim ölmüşSmeegol bizi yanliz birak deryali burda dursun biraz alissin isinsin :)
Kusurumuza bakmayin msj kirliligi yapmisiz benim agzim var dilim yok onlar yuzunden :)
Smeegol bizi yanliz birak deryali burda dursun biraz alissin isinsin :)
Kusurumuza bakmayin msj kirliligi yapmisiz benim agzim var dilim yok onlar yuzunden :)
B bonus kafa demekten bıkmadımBonus kafacım hem Bonus kafadan neden bakayım ki. Bak ne güzel söyleniyor B bonus kafa
Aman netcen diyeti yav demismeagol can boğazda gelir
Valla simdi kovacaklar bizi
O zaman yeme düzeninde değişiklik yapıp metabolizmanı şaşırtarak çalışmaya başlamasını sağlamalısın BonusumAllahim bu yilangozlunun gozu ustumdeyken bu baskiyla nasil diyet yapabilirimki
Ben son iki aydir sabitledim vermek yerine aliyorum nasil duzelticem bilemiyorum.
Allahim bir insan taniyayim cok bilmis olmasin :)O zaman yeme düzeninde değişiklik yapıp metabolizmanı şaşırtarak çalışmaya başlamasını sağlamalısın Bonusum
HoşgeldinizTeşekkür ederim canim.
Merhaba hanımlar ben derya
KK cok kucuk he hemen herkesin haberi oluyo herkestensmeagol ve Yagmurun_kizi hoşgeldiniz
Sizi burda görmek çok güzel
Valla ne yalan söylimYagmurun_kizi ben de seni gerçekten zayıf sanıyodum
Yürümeyi seviyorum şu an bile çıkasım var ama dizim zorlanıyor fazla yürüyünceBende corbanin altini kapadim bi kahve icebilirim.
Yurumek iyimi geliyo asuman abla :)
En cok merdivende yokusta zorlaniyo annemde onun dizinde kist var ameliyat olacak eninde sonunda bastan biseyler yapsaydi belki duzelirdi.Yürümeyi seviyorum şu an bile çıkasım var ama dizim zorlanıyor fazla yürüyünce
Nur da burdaymis
Az önce yemek işini hallettim kahveyi bile içtim yanında kabak tatlısıyla :)
Aksam da kürü yaparım
Bugün yurumedim dün dizim çok ağrıdı
KK cok kucuk he hemen herkesin haberi oluyo herkesten
Slm kizlar
Islerimi biraz hallettim aksama nobete gitcem insallah sakin gecer
Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun
Allah şifa versin canım
çok geçmiş olsun ya.Rabbim yavrularmza acil şifa versin
Geçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş.
çok sağolun kızlar. valla seviyorum hepinizi. adlarınızı unutuyorum ne yalan söleyim ama burda olmak mutlu ediyor beni.yst Canim cok gecmis olsun.. Rabbim sifa versin yavruna
anacım bu ne muhhabbet yanlış sayfadayım sandımdı. bonuscum yaş günü yapcanmı ufaklığa?Yaslilik heralde bi turlu aklinda tutamadi he. 30yasindayim 3 bebem var 12 yas 3 yas 1 yas olucak ins 20 gune kadar.
Annadin ins sefer :)
Kimseyi satmam len olsa olsa kiskirtirimhep buralardayım abla da muhabbetler çok güzel okurken bütün vaktim geçiyo yazmaya fırsat bulamıyorum
Benim kuşlarım var kızım bana haber uçuruyolar. Bonus topiğe arkadaşlarını çağırmış onlarla muhabbet ediyo seni sattı dediler atladım geldim hemen
Kimseyi satmam len olsa olsa kiskirtirim
Sohbeti hem okuyun hem yazin daa cokmu zor
çok sağolun kızlar. valla seviyorum hepinizi. adlarınızı unutuyorum ne yalan söleyim ama burda olmak mutlu ediyor beni.
anacım bu ne muhhabbet yanlış sayfadayım sandımdı. bonuscum yaş günü yapcanmı ufaklığa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?