Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Bonus arkadaslarin gelmis hosgelmisler

Nobetteyim bende basim cok agriyor me yapsam bilemiyorum epeydir kahve icmemistim kahve mi yapsam ki kendime acik bi bardak zarar vermez herhaldr

Facede reklam gordum zayiflamada son soz diye bi kitap okuyup faydalananlar olmus sozde siz ne dusunuyorsunuz ya da hic duydunuz mu

Nur da burdaymis
Az önce yemek işini hallettim kahveyi bile içtim yanında kabak tatlısıyla :)
Aksam da kürü yaparım
Bugün yurumedim dün dizim çok ağrıdı
yemek işini bende hallettim
1tabak erişte çorbası, 1 dilim ekmek, 1tabak ciyer, 1 kâse cacık
Kahvemide içtim

Yoğurt şeysinden de yaparım inşallah

yemek işini bende hallettim
1tabak erişte çorbası, 1 dilim ekmek, 1tabak ciyer, 1 kâse cacık
Kahvemide içtim

Yoğurt şeysinden de yaparım inşallah
Afiyet olsun Daficim
Ben de bir kepçe tarhana 1 tabak kuru fasulye salata turşu yedim sanki çok gibi gelmişti ama acikmaya başladım bile :)

Afiyet olsun Daficim
Ben de bir kepçe tarhana 1 tabak kuru fasulye salata turşu yedim sanki çok gibi gelmişti ama acikmaya başladım bile :)
sanada afiyet olsun asucum . Çok değil bence
Seninki çoksa benimki duble çok demektir

Kuru fasulye yediğimde bende çabuk acıkıyorum

6 tane yasinim kaldı. Kalkıp yatsıyı kılıp Üçünü okuyayım üçünüde sabah namazından sonra okurum
Ablalarin ablasi bende tam abdest alim yasinleri okiyim diyodum.

Bugun ablam msj atti yakin bi komsusu vardi kv sinin onun yanindayim kardesi olmus dedi icim kotu oldu hepimiz hayattayiz yakiniz cok sukur dedi oyle bi gittim geldim bende yena geldi aklima. Abisini cok andik gercekten vardir bi hikmet onada okuyalim olurmu?

İyi akşamlar,

DeryaLi ve smeagol hoşgeldiniz.. Renklenmiş topik :) Her ne kadar babamızın topiği de olsa kovulmazsınız merak etmeyin :)

---

Sanırım ben de hastalanıcam midem bulanıyor ve çok halsizim.. Aksi gibi işler öylesine yoğun ki.. Süründüm resmen bugün. KEndi kendime çok acıyorum :)

* Haticeciğim çok geçmiş olsun. Neden ateşli canım boğaz enfeksiyonumu .? sen de dikkat et kendine

Asucum zorlama yürüyüş yapıcam diye zaten dizin arızalı senin. Allah korusun beterinden..

Esra uğramamış.

Yelizciğim, nasıl oldu göğüs ağrın.? Arkadaşların dediği gibi üşütmüş olabilirsin...

Bugün yediklerim şöyle

yediklerimi saymadan önce bugün artı çıktım ben yarına Allah kerim..

Sabah: 2 dilimden fazla ekmek,peynir,zeytin,salça bir lokma reçel ağzım tatlansın deyu :)

Öğle:Ezogelin çorba, Ispanaklı kaygana 3 küçük parça

Gün için de tükettiklerim 2 kahve,yeşilçay,elma,çay

Yenacım dikkat et kendine canım
Ben de yurumedim bugün zaten hala hafif sızı var yarın da yuruyemem zaten aksama misafir var
Nursenayla görüştüm eşi izindeymis ondan gelememiş bugün başlamis akşam uğrar belki olmadı yarın kesin gelir :)
Ben de yarın sabah okurum inşallah akşam abdestleniyim de
Yenamın abisine de okurum inşallah

hayırlı akşamlar
offf utulerımı bıtırdım çamasır astım ıslerı hallettım geldım
deryali smagol hoşgeldiniz ben de topiğin en en en kılolu ama en en en başarısızı oluyorum kendım
hatıce geçmiş olsun canım bu hafta bızde ateşle bı ımtehan geçirdik ama geçtı şükür ben çocukta ateşten çok korkuyorum nedense

Allahim bir insan taniyayim cok bilmis olmasin :)

Sasiramiyo iste iki gun yapsam sonra bozuluyo istegim yok degil ugrasip cabalamak istiyorum ama olmuyo olduramadim :)

Kim gibi kim gibi

smeagol ve Yagmurun_kizi hoşgeldiniz

Sizi burda görmek çok güzel

Valla ne yalan söylim Yagmurun_kizi ben de seni gerçekten zayıf sanıyodum

Hosbuldukkk

Bonusun eski arkadaslari hosgeldiniz :)

Hosbuldukkk

Slm kizlar
Bonus arkadaslarin gelmis hosgelmisler

Hosbuldukk

İyi akşamlar,

DeryaLi ve smeagol hoşgeldiniz.. Renklenmiş topik :) Her ne kadar babamızın topiği de olsa kovulmazsınız merak etmeyin

Hosbuldukkk

Ben genelde gizliden takip ederim. Bi ara radyo yapıyodum eskilerdenim bende :)

Nurr sen benim hatirladigim Nurmusun acep

deryali smagol hoşgeldiniz

Hosbuldukkkk

Hayriye hasta olan cocuktan haber varmi seninki nasil oldu?

Ben seni azmi gaza getirdim len sende beni az getirsene :)
canım dun bıze soylememmısler çok onemlı bır amelıyat geçırmıs gozunu kaybedebılır demıs dr ama şükürler olsun başarılı geçmıs ama ıltehap tedaviye cevap vermıyormus sımdı bakılıyormuş labaratuarda hangı ılac ıyı gelırse ona başlanacakmış ama yavrum çok alamıs kormu olacam dıye ona cok ağladım benımkı hamdolsun ıyı bıra oksuruk falan var ama dustu ya atesı sukur
kuzum senın hafta ıcı hıc gaza ıhtıyacın yoktu takı düne kadar sende benım gıbı moral bozulunca hersey dağılıyor tabıkıde yapıcaz bak ben kendıme soz verdım bugun bırdaha bu konuda kımse ıcın tavız vermıycem ve bu yüzden laf duymıycam yarın yepyenı bır gun ve bu sefer cokkkkkk kararlıyım sende hemen toparlanıyor veeeeeee başlıyorsun ben yarın eksı bıldırmedıgım son cumayı gecırecem sen butun topik yaza butun kıyafetlerımı aleme ıbret ıcın yakacam bonus gozumu kararttım haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…