Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siteyi kullanmayi pek bilmiyorum tlf giriyorum biraz yardimci olurmusunuz

Daha oncede buraya gelmissiniz epey olmus. Site kullanimi telden cok zor degil. Bir kac msj sonra alisirsiniz. Mesajlarin sag alt kosesinde cevapla yaziyo ordan alinti yapabilirsin istedigin mesaji.
Begene basarak begendigini gosterebilirsin.

Ve asil konu niye kilo vermek istiyosun kac kilosun evli bekar ogrencimisin tanit kendini.

Ins hayriye biktim artik bende bol tsortlerimi kesecem yakacam eziyet edecem onlara.

Heidi basliycak birazdan onu izliycem

smeagol evet o hatirladigin nur. Gecen sene ben hamileyken diger topike yazdik ama unutmussun sende ney eksik acaba

TC sini de iste Bonus kafa

Allah kabul etsin ablacim
canım tıkanıklık filanmı oldu acaba. göğsüne sıcak bez koy ve sağ sık sık. geçmezse enfeksiyonda olabilir ilaç başlanabilir
Bilmiyorum ki anlamadim emzirince biraz gecito ama sonra tekrar basliyo
Cok gecmis olsn canim bu salgin herkesi vurdu ya
ay benim kizda okuldan mide bulantisitla gwldi ve halsizdi erkenden yatti yarinda sinavivsrmis olmsa gondermezdim ama son sinavlar mecbur gidevek gogus agrimda hafifledi ama hala elumi degdiremiyorum acidan agrisi sanki omzuma vurdu gibi insallah sabaha biseyim kalmaz

canımsen umma olma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…