Siteyi kullanmayi pek bilmiyorum tlf giriyorum biraz yardimci olurmusunuz
Siteyi kullanmayi pek bilmiyorum tlf giriyorum biraz yardimci olurmusunuz
canım dun bıze soylememmısler çok onemlı bır amelıyat geçırmıs gozunu kaybedebılır demıs dr ama şükürler olsun başarılı geçmıs ama ıltehap tedaviye cevap vermıyormus sımdı bakılıyormuş labaratuarda hangı ılac ıyı gelırse ona başlanacakmış ama yavrum çok alamıs kormu olacam dıye ona cok ağladım benımkı hamdolsun ıyı bıra oksuruk falan var ama dustu ya atesı sukur
kuzum senın hafta ıcı hıc gaza ıhtıyacın yoktu takı düne kadar sende benım gıbı moral bozulunca hersey dağılıyor tabıkıde yapıcaz bak ben kendıme soz verdım bugun bırdaha bu konuda kımse ıcın tavız vermıycem ve bu yüzden laf duymıycam yarın yepyenı bır gun ve bu sefer cokkkkkk kararlıyım sende hemen toparlanıyor veeeeeee başlıyorsun ben yarın eksı bıldırmedıgım son cumayı gecırecem sen butun topik yaza butun kıyafetlerımı aleme ıbret ıcın yakacam bonus gozumu kararttım haberın olsun
TC sini de iste Bonus kafaDaha oncede buraya gelmissiniz epey olmus. Site kullanimi telden cok zor degil. Bir kac msj sonra alisirsiniz. Mesajlarin sag alt kosesinde cevapla yaziyo ordan alinti yapabilirsin istedigin mesaji.
Begene basarak begendigini gosterebilirsin.
Ve asil konu niye kilo vermek istiyosun kac kilosun evli bekar ogrencimisin tanit kendini.
smeagol evet o hatirladigin nur. Gecen sene ben hamileyken diger topike yazdik ama unutmussun sende ney eksik acaba
TC sini de iste Bonus kafa
O sonradansen bu bayan rotenmayır gibisindir kesin he
Senin yasin ona yetiyo mu yaw
Demekki birkac sefer yayinlandi tvde. Ben cok kucukken ilk kez yayinlanmisti tvde. Hayal meyal hatirliyorum :)Ben cok gencken izlerdim heidi 8-9 yaslarimda :)
Allah kabul etsin ablacimVe aleykümselam
Duadan geldim
Komşumda oldukça kilolu tabakları abartmamış tabağın kenarına kuruyemiş koymuş. Çok hoşumagitti. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim. Banada fikir vermiş oldu.
Üç badem, 1 hurma, 1 kayısı yedim
Cüzlerim var oturup biraz okuyayım. Bugün süpürge de yapmadım hiç te yapasım yok
Bilmiyorum ki anlamadim emzirince biraz gecito ama sonra tekrar basliyocanım tıkanıklık filanmı oldu acaba. göğsüne sıcak bez koy ve sağ sık sık. geçmezse enfeksiyonda olabilir ilaç başlanabilir
Cok gecmis olsn canim bu salgin herkesi vurdu yaselam kızlar hızınızaa yetişemiyorum maşallah. küçüğüm hasta 40 dereceleri görüyoruz 2 gündür. havale riski var çok korkuyorum. gecem gündüzüm karıştı kaç gündür. dün işe bile gelemedim
ay benim kizda okuldan mide bulantisitla gwldi ve halsizdi erkenden yatti yarinda sinavivsrmis olmsa gondermezdim ama son sinavlar mecbur gidevek gogus agrimda hafifledi ama hala elumi degdiremiyorum acidan agrisi sanki omzuma vurdu gibi insallah sabaha biseyim kalmazİyi akşamlar,
DeryaLi ve smeagol hoşgeldiniz.. Renklenmiş topik :) Her ne kadar babamızın topiği de olsa kovulmazsınız merak etmeyin :)
---
Sanırım ben de hastalanıcam midem bulanıyor ve çok halsizim.. Aksi gibi işler öylesine yoğun ki.. Süründüm resmen bugün.KEndi kendime çok acıyorum :)
* Haticeciğim çok geçmiş olsun. Neden ateşli canım boğaz enfeksiyonumu .? sen de dikkat et kendine
Asucum zorlama yürüyüş yapıcam diye zaten dizin arızalı senin. Allah korusun beterinden..
Esra uğramamış.
Yelizciğim, nasıl oldu göğüs ağrın.? Arkadaşların dediği gibi üşütmüş olabilirsin...
Hosbuldukkk
canımsen umma olma sakınAllah kabul etsin ablacim
Bilmiyorum ki anlamadim emzirince biraz gecito ama sonra tekrar basliyo
Cok gecmis olsn canim bu salgin herkesi vurdu ya
ay benim kizda okuldan mide bulantisitla gwldi ve halsizdi erkenden yatti yarinda sinavivsrmis olmsa gondermezdim ama son sinavlar mecbur gidevek gogus agrimda hafifledi ama hala elumi degdiremiyorum acidan agrisi sanki omzuma vurdu gibi insallah sabaha biseyim kalmaz
O ne ola kicanımsen umma olma sakın
Hafifledi biraz canim ama elimi degdiremiyorum aciyo emzirince biraz rahatliyo sonra tekrar agrisi basliyoYeliz hic hafiflemedimi? Sut doluyomu gogsun farkediyomusun yani onun agrisini tanirsin?
Gecmezse yarin bi git bakalim.
canın bısey çekerse olur sut durur göğsün çok sertlesır ateş gıbı yanar ve sırtın arırO ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?