Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar hayırlıı gunler olsun.
YENA annemle ayrıyız evet. ve hersey dönüp dolaşıp bir sekilde anneden geciyor. ben hep kalıyorum.

gunun ıyısı tartıda sabah 113.9 u gördüm. bakalım cumaya kadar dahada eksilsin insalllah

ya canım çok geçmiş olsun nedir bu çocukların çektiğibizimkinin öksürük geçmişti dün banyo yaptırdım bugün yine öksürük başladı hiç bir yerede çıkmyorum kötü olmasn çocuk diye

başınız sağolsun.

özledinizmi beni. valla fevrim döndü derler ya. öyleyim. çocuklar toparlandı ama ben hala şaşkolozm anlataamam.
gebişler nasılsınız. bebişler nasıl.
bugün bi gebem geldi 40 yaşında 6. gebelik. ağrıları var hastaneye gönderemedim. tutanak aldım. umarım sorunsuz doğum yapar aklımda onda kaldı moralim bozuk. yaa benden sağlıkçı olmazmış herkesin herşeyinden etkileniyorum. üzülüp duruyorum

başın sağolsun canım. geride kalanlara hayırlı ömür versim rabbbim

canım ne yazıkki öyle oluyor. ben 1 şişe antibiyotik kullandım küçüğe hiç bi nanae oladı. ikisinede iğne başladım şimdi. akşamları alıyorum bacağımın altına. gariplerim.
öksürük için şu meşhur ballı turp öneririm. 1 yaşının altındaki çocuklara bal yasak unutmayın kızlar.

Akşam cok abarttim
Butun emeklerim bosa gidiyor ya.
yenacım aslında ben seni çok sağlam tuttuğunu koparan bir bayan olarak düşünüyorum arkadaşlar benden daha iyi bilir ama sen yaza incecik olup yeni gelenlere danışmanlık yapacak hatunsun tabii o güzellikle aynaya bakmayı bırakıp bize gelirsen :) yaparsın sen canım. sıkma canını.

Elif nedense eksiye gecemyorum aslında kaçamak adına çok bir şey yemedim.
Olur insallah canim :)
Benim buyuk abim de saglik memuru. Onu ilk calismaya basladiginda yogun bakima vermislerdi. Olenlerin arkasindan agliyodu o da :) zamanla duyarsizlasti tabi..

İyi akşamlar güzel hanımlar,

OĞlum çok kötü felaket öksürüyor tıkanmaya başladı.. Dünden belliydi böyle olacağı... İş dönüşü okula almaya gittim burun delikleri açılıp açılıp kapanıyor Zor nefes aldığın da öyle oluyor..
Demin hava verdim (ventolin) yatıncaya kadar 2 kere daha koklatayım umarım rahat uyur...

Bonus yeniden geçmiş olsun.. aynı ev de olunca bulaşıp bulaşıp duruyor.. Zaten hastalıklara karşı aşı,ilaç vb bulundukça virüsler de kendini geliştiriyormuş,direnç kazanıyormuş..

dafi ,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.

clutch , naaptın canım kolayladınmı işlerini.? Yoğun günler bekliyor seni de :)

Mthn83 , peki neden hastaneye gönderemedin gebe hastanı. Sağlık güvencesi olmadığı içinmi.? ben de merak ettim bak.. Ne zor şartlar da yaşayan kadınlar var ,bizler çok şanslıyız aslın da...
Benim için söylediklerin doğru güçlü mücadeleci,çalışkan bir yapım var. zayıf noktam yemek yeme bunu aşamıyorum tedavi edemiyorum .. bir düzen oluşturdum kendime haftaiçi kendimce dikkat edip haftasonu daha esnek davranıcam ki bıkkınlık olmasın,uzun vadeli olsun.. Ama yok dün beni görcektin sanki hiç hayatım da börek poaça pasta yemedim kola fanta içmedim. Manyak gibi yedim. sabah tartıldım yine çok fazla gösteriyor baskül. değmez işte .. hepsinden bir iki çatal da alabilirdim çünkü tatlarını biliyorum zaten..
Kahırlanmaya gerek yok olan oldu diyorum. tek endişem yine başa sarmak öylesine korkuyorum ki...İnşallah olmaz ve yaza incecik olamam da daha makul görüntüde ve ağırlıkta olalım hepimiz...

Derin canım sabah 1 dilim ekmek senin benim bünyeye az zaten.. 2-3 dilim ye karatay yapıyorsan bol zeytin,kuruyemiş,yumurta eklemek gerek...

leylasa bugün nasılsın..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…