ya canım çok geçmiş olsun nedir bu çocukların çektiğiBende fenalardayim. Cok sisim malum seyden oldum bi onun siskinligi var. Surekli agzima attiklarimin siskinligide var. Nefes alamiyorum mesela cok yedigim icin ama yine agzima biseyler tikiyorum.
Nefrer ediyorum gobegimden. Oglan yine atesli uyudu gece. Ve sabaha karsi duyguda ateslendi. Araligin 19-20 sinde hasta olmustu. 22 gun ne gibi bir hiz. Yani anlamiyorum yeniden kapmasi bu kadar kolaymi yoksa hic gecmedimi?]
Selamun aleyküm güzeller
Akşam fazla kaçırdım. Yoğurt şeysinden de yapamadım. Sabah da kalan kızartmayı yedim oda üzerine tuz biber oldu. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem bugün telafi etmede söz konusu değil.
Mudanyada oturan bir akrabamız vefat etti. Köye gömülecekmiş. Kızı Almanya da onu bekliyorlar. Sanırım ikindide kalkacak cenaze. Akşam döneriz belki
Kizzz bi dur. Daha cumaya bi ton var :) verirsin o zamana kadar dikkat edersen.Salı günü oldu hala eksi göremdim bu hafta kilo vermek hayal oldu sanki
çok geçmiş olsun canım.hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize. Çok zor bi kış geçiriyorum allah sonumu hayır etsin.
başın sağolsun canım. geride kalanlara hayırlı ömür versim rabbbimSelamun aleyküm güzeller
Akşam fazla kaçırdım. Yoğurt şeysinden de yapamadım. Sabah da kalan kızartmayı yedim oda üzerine tuz biber oldu. Kısmet olursa Biraz sonra köye gidicem bugün telafi etmede söz konusu değil.
Mudanyada oturan bir akrabamız vefat etti. Köye gömülecekmiş. Kızı Almanya da onu bekliyorlar. Sanırım ikindide kalkacak cenaze. Akşam döneriz belki
canım ne yazıkki öyle oluyor. ben 1 şişe antibiyotik kullandım küçüğe hiç bi nanae oladı. ikisinede iğne başladım şimdi. akşamları alıyorum bacağımın altına. gariplerim.Bende fenalardayim. Cok sisim malum seyden oldum bi onun siskinligi var. Surekli agzima attiklarimin siskinligide var. Nefes alamiyorum mesela cok yedigim icin ama yine agzima biseyler tikiyorum.
Nefrer ediyorum gobegimden. Oglan yine atesli uyudu gece. Ve sabaha karsi duyguda ateslendi. Araligin 19-20 sinde hasta olmustu. 22 gun ne gibi bir hiz. Yani anlamiyorum yeniden kapmasi bu kadar kolaymi yoksa hic gecmedimi?]
yenacım aslında ben seni çok sağlam tuttuğunu koparan bir bayan olarak düşünüyorum arkadaşlar benden daha iyi bilir ama sen yaza incecik olup yeni gelenlere danışmanlık yapacak hatunsun tabii o güzellikle aynaya bakmayı bırakıp bize gelirsen :) yaparsın sen canım. sıkma canını.Akşam cok abarttim
Butun emeklerim bosa gidiyor ya.
Olur insallah canim :)Elif nedense eksiye gecemyorum aslında kaçamak adına çok bir şey yemedim.
Benim buyuk abim de saglik memuru. Onu ilk calismaya basladiginda yogun bakima vermislerdi. Olenlerin arkasindan agliyodu o da :) zamanla duyarsizlasti tabi..özledinizmi beni. valla fevrim döndü derler ya. öyleyim. çocuklar toparlandı ama ben hala şaşkolozm anlataamam.
gebişler nasılsınız. bebişler nasıl.
bugün bi gebem geldi 40 yaşında 6. gebelik. ağrıları var hastaneye gönderemedim. tutanak aldım. umarım sorunsuz doğum yapar aklımda onda kaldı moralim bozuk. yaa benden sağlıkçı olmazmış herkesin herşeyinden etkileniyorum. üzülüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?