Dafiye basiniz sagolsun demissin gecen gecmisi okuyamamistim bi sey mi kacirdim yoksa kayinpederi mi vefat etmis :-(İyi akşamlar güzel hanımlar,
OĞlum çok kötü felaket öksürüyor tıkanmaya başladı.. Dünden belliydi böyle olacağı... İş dönüşü okula almaya gittim burun delikleri açılıp açılıp kapanıyorZor nefes aldığın da öyle oluyor..
Demin hava verdim (ventolin) yatıncaya kadar 2 kere daha koklatayım umarım rahat uyur...
Bonus yeniden geçmiş olsun.. aynı ev de olunca bulaşıp bulaşıp duruyor.. Zaten hastalıklara karşı aşı,ilaç vb bulundukça virüsler de kendini geliştiriyormuş,direnç kazanıyormuş..
dafi ,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
clutch , naaptın canım kolayladınmı işlerini.? Yoğun günler bekliyor seni de :)
@yst38 , peki neden hastaneye gönderemedin gebe hastanı. Sağlık güvencesi olmadığı içinmi.? ben de merak ettim bak.. Ne zor şartlar da yaşayan kadınlar var ,bizler çok şanslıyız aslın da...
Benim için söylediklerin doğru güçlü mücadeleci,çalışkan bir yapım var. zayıf noktam yemek yeme bunu aşamıyorum tedavi edemiyorum .. bir düzen oluşturdum kendime haftaiçi kendimce dikkat edip haftasonu daha esnek davranıcam ki bıkkınlık olmasın,uzun vadeli olsun.. Ama yok dün beni görcektin sanki hiç hayatım da börek poaça pasta yemedim kola fanta içmedim. Manyak gibi yedim. sabah tartıldım yine çok fazla gösteriyor baskül. değmez işte .. hepsinden bir iki çatal da alabilirdim çünkü tatlarını biliyorum zaten..
Kahırlanmaya gerek yok olan oldu diyorum. tek endişem yine başa sarmak öylesine korkuyorum ki...İnşallah olmaz ve yaza incecik olamam da daha makul görüntüde ve ağırlıkta olalım hepimiz...
@Derin canım sabah 1 dilim ekmek senin benim bünyeye az zaten.. 2-3 dilim ye karatay yapıyorsan bol zeytin,kuruyemiş,yumurta eklemek gerek...
@leylasa bugün nasılsın..?
Bir yakınları vefat etmiş Hasibe cimYst38 cnm saglik ocaginda mi gorevlisin sen hastaneye gonderemedim demissin ya ordan merak ettim meslektasiz ☺
Dafiye basiniz sagolsun demissin gecen gecmisi okuyamamistim bi sey mi kacirdim yoksa kayinpederi mi vefat etmis :-(
ya bu niye böyle oldu bende veremdimBu hafta ben de kilo veremedim hatta yarım kilo fazla var
Sakın sonra yanlış yaparsınHemen umutsuzluga kapıliyorum
İyi akşamlar güzeller,
Oh yavaş yavaş toplaşmaya başlamışsınız, gelin de a sohbet muhabbet edelim :) Size bi şey spracam, bu ara benim canım hep ekşi limonlu şeyler çekiyor. Neden olabilir bi fikriniz var mı? Bebek yüzünden olamaz baştan söyleyim :)
Bonus canım geçmiş olsun, bünyeleri hassas çocukların. Alerjileri de çok oluyor neden bilinmez. İnşallah kolayca tamamen atlatırlar bu sefer.
dafi abla başınız sağolsun, kiloyu dert etme halledersin sen onu.
YENA sorma bugün hiç iş yapamadım. Annemin sondasını çıkardık bugün, artık yavaş yavaş tuvalete gitmeye başlayacak. Onun için koşturdum biraz. Yarın mutfağa kendim dalarım. Ertesi gün de salonun ince tozunu alırım. Camları kapıları yerleri banyoyu temizlikçi hallederse yeter de artar. Koltuk yüzlerini yıkamıştım bikaç ay önce.
Sen öyle umutsuzluğa kapılma bakalım, arada oluyor o kendini kaybedip çok yemeler. Dediğin gibi yasaksız diyet yapmak lazım, o zaman böyle yoksunluk krizleri yaşanmıyor.
asumanzeynep Asuman abla bu hafta ben de çok az verdim. Daha ikinci haftam bile değil. Ama vazgeçmeden günleri günlere ekleyerek yaza bu işi bitiriyoruz :)
plynna Umutsuzluk yok canısı :)))
selam canlar uğrayamadım sabah bıbaş arısıyla kalktım butun gunum altüst oldu hastanelık oldum tansıyonum yukselmıs meger ılactamıs dr kesınlıkle bırak o ılacı cok yan etkısı var dedı onun yan etkısı zayıflatmak diyetisyenler o yuden verıyor o ılacı dedı şok oldum bol yürüyüş çozer inisülün direncini dedi anlamadım verende dr bunu
Bu hafta ben de kilo veremedim hatta yarım kilo fazla var
ya bu niye böyle oldu bende veremdim
sağol yenam bilmiyorumkı bıde daha yarım ıçıyorum anlamadım ama ıçmem heralde birdaha çok korktum tansıyonum zor duştu bakalım bı yuruyuse başlayım inşallah onla yenerimHayriyeciğim geçmiş olsun canım.. Senin migrenin var diyemi bu kadar yan etki yaptı.
İç hastalıkları uzmanları öneriyor genel de ama sen de farklı etki yapmış demek..
Dikkat et kendine canım...
sağol asum migren çok zor ben gelecegını anlarsam bol kahve ıcıyorum aa bazen anlamadan bır anda gırıyo ozaman yıkıyo benıHayriyecim geçmiş olsun demek sana fazla yanetki yaptı ilaç
Akşamüstü ben de atlattım bir başağrısı epey korkuttu migren geldi sandım ama nerdeyse geçti şükür
sağol yenam bilmiyorumkı bıde daha yarım ıçıyorum anlamadım ama ıçmem heralde birdaha çok korktum tansıyonum zor duştu bakalım bı yuruyuse başlayım inşallah onla yenerim
yenam geçmiş olsun canım kıyamam paşaya bizde çok kullandık oğlanlaraa özellikle büyük oğlana ama yası buyudukçe azalarak geçtı sımdı maşallah çok kolay hastalanmaz barısımızınkıde geçecek inşallahCumaya var daha kesin verirsiniz.. Ben epey artıyım aynı kalmaya razıyım ..
Gerçi şu an gözüm hiç birşey görmüyor barış böyle olunca tüm enerjim sıfırlanıyor göğsüme öküz oturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?