Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

15 tı canım benım hep dusuktu tansıyonum bu çok etkıledı yok canım ılk olınca hemen vermek ıstemedı dr ama bır hafta olçtur bı baka bı sorun olmasın dedı bır hafta takıp edıcez

Iyi aksamlar hepinize. Babalari erken geldi dr a goturduk ordan babanneye curcuna ilac ates oyyyyy allahim sen beterinden koru.
Belim fena agriyo kollarim falanda bugun supurdum evi ondan sonra bu agriyan elimde agridi supurgenin sapini tutarken zorlaniyo zaar. Halada bir garip... Belkide bende hasta oluyorum yeniden allahim aklimi korusun :))

oyyy kıyamam dıkkat et kendıne kuzulaar bıran once ıyleşır ınşallah

Hayriye cok gecmis olsun tansiyon basit bisey degil migren sebep oluyosa bir an once caresine bak. Senin yerinde ablam falan olsaydi basmistim lafi simdi :) bekleme gozunu seveyim hacamat yaptir acil yaptir hemde.

Matofin 500 Kullaniyo esimde sabah aksam bu tarz biseyi olmadi. Dahiliyeci verdi nursena gibi yuksekti insulin direnci. Iki sene 1 kullandi sonra 2 ye cikti. Benimki sinirdaydi banada bi dr verdi kullanmadim kiloda veremedim bide hamile kaldim. Dogumdan sonra yuksekti cunku hamilelikte yuksek olurmus normale gore daha sonra yaptirdim dusmustu. Bir ilacla gecmek zorunda olan var dusene kadar birde ilacsizda gecebilcek olan. Yani bu ilaci zayifla diye verdilerse hata tabiki ama insulin icinse bi yerde mecbur kaliniyo.

canım ben tahlıllerı burda yaptırıp gonderdım ya burdakı dahılıye hıç bişeyin yok zayıflamana engede yok demıstı kubilay yazmıs kullan dıye yarım yarı bılemedım ben hiç bıraz kılo vereyım tekrar yaptırıp baskabır dr gostereyım dedım korktum boyle olunca
hacematıda arkadas yapacak ınşallah hastalandı duzelsınde gıdıcem

Sağol canım, şimdilik bakıcı götürüyor, sol elini kullanamadığı için hala yardıma ihtiyacı var, yürürken de yanında biri lazım ama buna da çok şükür. Zamanla inşallah daha da iyi olacak.

Gelen ablaya 120 veriyorum, genelde 5-6 saatte bitiyor işi. Bayadır geldiği için böyle 100 artı yol istiyor. Gözü tok biri olduğu için böyle sanırım. Burada iki kişi geliriz kişi başı 125 alırız diyen de var 150ye gelen de var. Sağolsun Gül abla titiz de. Keşke yakın olsaydık :)

Barisda hastalanmis ya tuh igneye ragmen nasil boyle tikaniyo ki bizim aile hekimininde oglu alerjik astimmis igne oluyo demisti bi sefer denk gelince.

Bugun dedimki ya bu 20 gune nasil tekrarlar yoksa hic gecmiyomu diye. Bir dokun bin ah isit dr dan.
Artik bu ulkede is cigrindan cikti dedi. Antibiyotikte zaten 1 numaraydik simdi fayda da etmiyo dedi. Biraz avrupa ozentisi bir dr avrupada soyle avrupada boyle dedi durdu. Belki ilaclarla oynaniyo yeterli gelmiyo dedi.
Sizden once bi cocuk geldi dedi 8 gun amoklavin kullanmis 9. Gun yeniden ateslenmis yani tıp buna napsin dedi sasirdim bende

Ucana kacana antibiyotik iste boyle oldu sonu diyo. Bazi dr lar cok yazdigi icin diyoda dr dan cok gidip bireysel alinan ilaclarin zarari oldu diye dusunuyorum bende.

Iste beyle kafam corba gibi az sizinkide olsun istedim bilgi verme babinda

Iyi akşamlar güzeller
dahi abla başın sağolsun
bonus geçmiş olsun bu sene gerçekten geçmiyor hastalık sürekli yeniliyor malesef

benimde belim tutuldu yatıyorum sabahtan beri
geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun barışa yena... inşallah hemen geçer...

ben de kullanmıştım kısa süre.. böyle olmadı hiç.. doktorun bırak dediyse vardır bi bildiği.. sana da geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım hepinize, sizin iyi bir dinlenmeye bakıma ihtiyacınız var gibi. bikaç gün rolantiye al ev işlerini falan...

Yani varya yatacak yeri yok o kubinin deli sacmasi herif

Kusura bakma hayriye ya ben insulin yuzunden israr ettim valla sana kullan diye sebep olmus oluyorum bi yerde. Madem hormonal bir problemin yok niye ilac alasinki?

Tahlillerin icinde hormon bolumunde insulin yaziyomu bak bakim belkide yapilmadi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…