15 tı canım benım hep dusuktu tansıyonum bu çok etkıledı yok canım ılk olınca hemen vermek ıstemedı dr ama bır hafta olçtur bı baka bı sorun olmasın dedı bır hafta takıp edıcezKAç oldu tansiyonun. Dil altımı verdiler ?
Gece karşı komşum da rahatsızlanmış.. Önce yükselmiş 20 ye yakın sonra aniden düşmüş bayılmış tabii acile götürmüşler..
Bugün öğrendim keşke dedim seslenseydiniz üzüldüm yani komşuyuz sonuçta..
yok yenam ben koyu neskafe içiyorum o rahatlatıyo ondan baska ne yesem içsem çikartıyorum ataklardaHayriye benim de genel de düşük.. azıcık yükselince perişan oluyorum..
Bir de ben yanlışmı biliyorum kahve migreni tetiklemiyormu daha fazla..
oyyy kıyamam dıkkat et kendıne kuzulaar bıran once ıyleşır ınşallahIyi aksamlar hepinize. Babalari erken geldi dr a goturduk ordan babanneye curcuna ilac ates oyyyyy allahim sen beterinden koru.
Belim fena agriyo kollarim falanda bugun supurdum evi ondan sonra bu agriyan elimde agridi supurgenin sapini tutarken zorlaniyo zaar. Halada bir garip... Belkide bende hasta oluyorum yeniden allahim aklimi korusun :))
canım ben tahlıllerı burda yaptırıp gonderdım ya burdakı dahılıye hıç bişeyin yok zayıflamana engede yok demıstı kubilay yazmıs kullan dıye yarım yarı bılemedım ben hiç bıraz kılo vereyım tekrar yaptırıp baskabır dr gostereyım dedım korktum boyle oluncaHayriye cok gecmis olsun tansiyon basit bisey degil migren sebep oluyosa bir an once caresine bak. Senin yerinde ablam falan olsaydi basmistim lafi simdi :) bekleme gozunu seveyim hacamat yaptir acil yaptir hemde.
Matofin 500 Kullaniyo esimde sabah aksam bu tarz biseyi olmadi. Dahiliyeci verdi nursena gibi yuksekti insulin direnci. Iki sene 1 kullandi sonra 2 ye cikti. Benimki sinirdaydi banada bi dr verdi kullanmadim kiloda veremedim bide hamile kaldim. Dogumdan sonra yuksekti cunku hamilelikte yuksek olurmus normale gore daha sonra yaptirdim dusmustu. Bir ilacla gecmek zorunda olan var dusene kadar birde ilacsizda gecebilcek olan. Yani bu ilaci zayifla diye verdilerse hata tabiki ama insulin icinse bi yerde mecbur kaliniyo.
Esracım güzel haber annenin tuvalete gidebilmesi.. Çok şükür... Allah kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi..
ÖZel olmazsa birşey soracağım fiyatlar farklıdır muhakak ama merak ediyorum tam gün ne kadar ödeyeceksin gelen yardımcı hanıma..
geçmiş olsun canım..Iyi akşamlar güzeller
dahi abla başın sağolsun
bonus geçmiş olsun bu sene gerçekten geçmiyor hastalık sürekli yeniliyor malesef
benimde belim tutuldu yatıyorum sabahtan beri
geçmiş olsun barışa yena... inşallah hemen geçer...İyi akşamlar güzel hanımlar,
OĞlum çok kötü felaket öksürüyor tıkanmaya başladı.. Dünden belliydi böyle olacağı... İş dönüşü okula almaya gittim burun delikleri açılıp açılıp kapanıyorZor nefes aldığın da öyle oluyor..
Demin hava verdim (ventolin) yatıncaya kadar 2 kere daha koklatayım umarım rahat uyur...
Bonus yeniden geçmiş olsun.. aynı ev de olunca bulaşıp bulaşıp duruyor.. Zaten hastalıklara karşı aşı,ilaç vb bulundukça virüsler de kendini geliştiriyormuş,direnç kazanıyormuş..
dafi ,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
clutch , naaptın canım kolayladınmı işlerini.? Yoğun günler bekliyor seni de :)
@yst38 , peki neden hastaneye gönderemedin gebe hastanı. Sağlık güvencesi olmadığı içinmi.? ben de merak ettim bak.. Ne zor şartlar da yaşayan kadınlar var ,bizler çok şanslıyız aslın da...
Benim için söylediklerin doğru güçlü mücadeleci,çalışkan bir yapım var. zayıf noktam yemek yeme bunu aşamıyorum tedavi edemiyorum .. bir düzen oluşturdum kendime haftaiçi kendimce dikkat edip haftasonu daha esnek davranıcam ki bıkkınlık olmasın,uzun vadeli olsun.. Ama yok dün beni görcektin sanki hiç hayatım da börek poaça pasta yemedim kola fanta içmedim. Manyak gibi yedim. sabah tartıldım yine çok fazla gösteriyor baskül. değmez işte .. hepsinden bir iki çatal da alabilirdim çünkü tatlarını biliyorum zaten..
Kahırlanmaya gerek yok olan oldu diyorum. tek endişem yine başa sarmak öylesine korkuyorum ki...İnşallah olmaz ve yaza incecik olamam da daha makul görüntüde ve ağırlıkta olalım hepimiz...
@Derin canım sabah 1 dilim ekmek senin benim bünyeye az zaten.. 2-3 dilim ye karatay yapıyorsan bol zeytin,kuruyemiş,yumurta eklemek gerek...
@leylasa bugün nasılsın..?
selam canlar uğrayamadım sabah bıbaş arısıyla kalktım butun gunum altüst oldu hastanelık oldum tansıyonum yukselmıs meger ılactamıs dr kesınlıkle bırak o ılacı cok yan etkısı var dedı onun yan etkısı zayıflatmak diyetisyenler o yuden verıyor o ılacı dedı şok oldum bol yürüyüş çozer inisülün direncini dedi anlamadım verende dr bunu
Iyi aksamlar hepinize. Babalari erken geldi dr a goturduk ordan babanneye curcuna ilac ates oyyyyy allahim sen beterinden koru.
Belim fena agriyo kollarim falanda bugun supurdum evi ondan sonra bu agriyan elimde agridi supurgenin sapini tutarken zorlaniyo zaar. Halada bir garip... Belkide bende hasta oluyorum yeniden allahim aklimi korusun :))
Yani varya yatacak yeri yok o kubinin deli sacmasi herifcanım ben tahlıllerı burda yaptırıp gonderdım ya burdakı dahılıye hıç bişeyin yok zayıflamana engede yok demıstı kubilay yazmıs kullan dıye yarım yarı bılemedım ben hiç bıraz kılo vereyım tekrar yaptırıp baskabır dr gostereyım dedım korktum boyle olunca
hacematıda arkadas yapacak ınşallah hastalandı duzelsınde gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?