yok kuzum yapıldı hatta burda yapılmıyormus kaç gun onun gelmesını bekledım bende dıyorum acaba cabuk kılo versınde bırakmasın dıyemı yazmıs gunahını almayım senın ne kabahaatın ver canım ben zaten ıcecektımYani varya yatacak yeri yok o kubinin deli sacmasi herif
Kusura bakma hayriye ya ben insulin yuzunden israr ettim valla sana kullan diye sebep olmus oluyorum bi yerde. Madem hormonal bir problemin yok niye ilac alasinki?
Tahlillerin icinde hormon bolumunde insulin yaziyomu bak bakim belkide yapilmadi o?
Ben ben değil mi, ben EsraEsra selam lagormedim sanma hayriyeye laf yetistiriyorumda
Üstüne afiyet biraz grip olmuşum. Başka bir sıkıntı yok şükür.İyiyiz sen nasılsın.?
yıyeyım ınsallah esracımHayriyeceğim havuç tansiyona iyi geliyormuş, her gün bi tane çiğ tüketmek baya faydalıymış uzun zamanda. tabi kilo vermek de işe yarayacaktır. BEnim de 15 gün önce falan 3 gün üst üste yüksekyi. Normalde çok düşüktür. O zaman havuç cidden fayda etmişti.
Bonus antibiyotik konusunda doktorunuz haklı. geçen gün anneme ek antibiyotik alayım dedim, artık reçetesiz de satmamaya başlamışlar zaten, çok geç olsa da. Bir de mülteciler arasında aşısız bir sürü çocuk var, sanırım bazı hastalıkların yeniden palazlanmasında ve ortaya çıkmasında bu da etkili. Allah acil şifalar versin tüm yavrulara.
Yenam ben nasıl unuttum Barışı, kıyamam geçmiş olsun. İnşallah yarına toparlar. Çok üzüldüm ben şimdi hepinizn yavrulara ya...
gecmiş olsunÜstüne afiyet biraz grip olmuşum. Başka bir sıkıntı yok şükür.
Al ıhlamur ver ıhlamur gına geldi
Sen iyisindir umarim
Üstüne afiyet biraz grip olmuşum. Başka bir sıkıntı yok şükür.
Al ıhlamur ver ıhlamur gına geldi
Sen iyisindir umarim
MeRsi canımgecmiş olsun
Teşekkür ederim. Ben ilaçta kullanamiyorum bebişim varyaGeçmiş olsuunn, kıyamam hepiniz hasta olmuşsunuz yaa.
sinir sıkısması mı kı beyın cerrahına gıt sen gene kuzumAllah allah mesaj yazdikca elimden dirsegime kadar agri vuruyo benimde bir an once gitmem lazim dr a.
Bir miktar boyun fitigim vardi 4-5 sene oluyo heralde tv de duyup beyin ve sinir cerrahina gitmistim cerrahlik bir durum yoktu ama sinirlerle ilgili olduklari icin bel fitiginda falan asil de biziz demisti tv de biri. Bende memnun kaldim o zaman gercekten. Simdide yine o bolume gidim diyorum. Fizik tedavi uzmanlarida bakarmi bilmiyorum.
Allah allah mesaj yazdikca elimden dirsegime kadar agri vuruyo benimde bir an once gitmem lazim dr a.
Bir miktar boyun fitigim vardi 4-5 sene oluyo heralde tv de duyup beyin ve sinir cerrahina gitmistim cerrahlik bir durum yoktu ama sinirlerle ilgili olduklari icin bel fitiginda falan asil de biziz demisti tv de biri. Bende memnun kaldim o zaman gercekten. Simdide yine o bolume gidim diyorum. Fizik tedavi uzmanlarida bakarmi bilmiyorum.
O zaman bol su belki daha çok yardımcı olur :)Teşekkür ederim. Ben ilaçta kullanamiyorum bebişim varya
Allah şifa versinTeşekkür ederim. Ben ilaçta kullanamiyorum bebişim varya
Şu değil de içim Dışım ıhlamur olduO zaman bol su belki daha çok yardımcı olur :)
Amin canım. Osmaniye bölgesine ait dağ çayı varmış arkdasim verdi şimdi ona devamAllah şifa versin
Bitkisel yöntemlere devam o zaman mecburen
Bendeçokkkkkkk acıktım
ben çok acıkmadım sizin gibi, demek ki korktuğum oldu akşam yemeğinde fazla kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?