- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.285
- 148
Bende fazla kaçırdım ama acıktım canım ne cekıyo yazayım miben çok acıkmadım sizin gibi, demek ki korktuğum oldu akşam yemeğinde fazla kaçırmışım
yok kuzum ben alısamadım bu az yemelereben çok acıkmadım sizin gibi, demek ki korktuğum oldu akşam yemeğinde fazla kaçırmışım
Söylim mine yesek
söyle bakem bır koca gunu çöpe atacak kadar cazıpmıSöylim mi
ne yesek
Bende fazla kaçırdım ama acıktım canım ne cekıyo yazayım mi
ama çok acım cok yazık bızeşşşşt, hayır sakın
Esra etinden sutunden bilgi seklinde faydalanmak fevkalade isime gelir :)
Kizin atesi var biraz tampon yapayim islak mendille uyumasini bekliyodum sizde deli gibi yazmayin okurken nazik gozlerim yoruluyo okurken :)
Derya gecmis olsun unutma ilacla 7 gunde ilacsiz 1 haftada gecermis grip :)
ben su ıçmeye gıdıyorum ama mutfaağagirmeye korkuyorum annecimmmmm
Yapabilursin inanıyorum sanaben su ıçmeye gıdıyorum ama mutfaağagirmeye korkuyorum annecimmmmm
Hayriyecim sakin yeme bişey bu saatte iç suyunu yat sonra sabah pişman olursunama çok acım cok yazık bıze
estafurullah canısıEsra etinden sutunden bilgi seklinde faydalanmak fevkalade isime gelir :)
Kizin atesi var biraz tampon yapayim islak mendille uyumasini bekliyodum sizde deli gibi yazmayin okurken nazik gozlerim yoruluyo okurken :)
Derya gecmis olsun unutma ilacla 7 gunde ilacsiz 1 haftada gecermis grip :)
başardım yaptım ben mutfaktan bısey yemeden geldimYapabilursin inanıyorum sana
kuzum süt falan için, bak bu saatte zararlı şeyler yerseniz size gerçekten günah
ben su ıçmeye gıdıyorum ama mutfaağagirmeye korkuyorum annecimmmmm
yemedim asum yemedım ama ınsallah boyle giderHayriyecim sakin yeme bişey bu saatte iç suyunu yat sonra sabah pişman olursun
Efferinbaşardım yaptım ben mutfaktan bısey yemeden geldim
kuzum süt falan için, bak bu saatte zararlı şeyler yerseniz size gerçekten günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?