Efferin
Valla acken uyuyaMAM ki ben gece kuşu gibi Sabahlarım valla
süt cidden çok tok tutuyor, bi tatlı kaşığı bal ya da az tarçınla süper olur. erken olsa azıcık kahve katardın :)
boğazda yanma öksürük varsa bir bardak sıcak suya bi tatlı kaşığı bal ile azıcık karabiber de boğaza iyi geliyor. hem sıcak ya tokluk da verir.
Hayriye cok duygulandim la sankim ben ictim suyu icim ferahladiyemedim asum yemedım ama ınsallah boyle gider
aferin sana hayriyeeee
Çok kıro değil mi :) ama bu hitaba bayılıyorum. Kocam dalga geçiyor genelde, sen de geç utanmaBana canisi demiso kadan mes udd oldum ki
Hayriye cok duygulandim la sankim ben ictim suyu icim ferahladizaten biraz sonra gecer o kriz hali
İyi geceler Hayriyeciğimkızlar ben kaçar artık herkeze
hayırlı geceler
Aferin hayriyemeyemedim asum yemedım ama ınsallah boyle gider
Sana da iyi geceler canısı:)İyi geceler Hayriyeciğim
ben de kaçayım yavaştan canısılar
Hayırlı geceler elifcim hoşgeldin :)hayırlı gecelerrrrr :)
Ablacim basiniz sagolsun
Bonus gecmis olsun. Bu sene gribi atlatabileni gormedim. Tam iyilesecekken tekrar basliyo herkeste. Bende de oyle.. Insallah atlatirsiniz hemen...
Dafi abla basiniz sagolsun..
Dafi abla basiniz sagolsun.
Sagolun kizlar benimde basim agriyo yoksa bendemi yeniden oluyorum
başınız sağolsun.
başın sağolsun canım. geride kalanlara hayırlı ömür versim rabbbim
Iyi akşamlar güzeller
dahi abla başın sağolsun
bonus geçmiş olsun bu sene gerçekten geçmiyor hastalık sürekli yeniliyor malesef
benimde belim tutuldu yatıyorum sabahtan beri
İyi akşamlar güzel hanımlar,
OĞlum çok kötü felaket öksürüyor tıkanmaya başladı.. Dünden belliydi böyle olacağı... İş dönüşü okula almaya gittim burun delikleri açılıp açılıp kapanıyorZor nefes aldığın da öyle oluyor..
Demin hava verdim (ventolin) yatıncaya kadar 2 kere daha koklatayım umarım rahat uyur...
Bonus yeniden geçmiş olsun.. aynı ev de olunca bulaşıp bulaşıp duruyor.. Zaten hastalıklara karşı aşı,ilaç vb bulundukça virüsler de kendini geliştiriyormuş,direnç kazanıyormuş..
dafi ,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
clutch , naaptın canım kolayladınmı işlerini.? Yoğun günler bekliyor seni de :)
@yst38 , peki neden hastaneye gönderemedin gebe hastanı. Sağlık güvencesi olmadığı içinmi.? ben de merak ettim bak.. Ne zor şartlar da yaşayan kadınlar var ,bizler çok şanslıyız aslın da...
Benim için söylediklerin doğru güçlü mücadeleci,çalışkan bir yapım var. zayıf noktam yemek yeme bunu aşamıyorum tedavi edemiyorum .. bir düzen oluşturdum kendime haftaiçi kendimce dikkat edip haftasonu daha esnek davranıcam ki bıkkınlık olmasın,uzun vadeli olsun.. Ama yok dün beni görcektin sanki hiç hayatım da börek poaça pasta yemedim kola fanta içmedim. Manyak gibi yedim. sabah tartıldım yine çok fazla gösteriyor baskül. değmez işte .. hepsinden bir iki çatal da alabilirdim çünkü tatlarını biliyorum zaten..
Kahırlanmaya gerek yok olan oldu diyorum. tek endişem yine başa sarmak öylesine korkuyorum ki...İnşallah olmaz ve yaza incecik olamam da daha makul görüntüde ve ağırlıkta olalım hepimiz...
@Derin canım sabah 1 dilim ekmek senin benim bünyeye az zaten.. 2-3 dilim ye karatay yapıyorsan bol zeytin,kuruyemiş,yumurta eklemek gerek...
@leylasa bugün nasılsın..?
Hayırlı akşamlar
Yenacım geçmiş olsun barışa
Esracan sana da şifa dilerim
Daficim Allah rahmet eylesin
Adaşı özleyecegiz demek yine
İyi akşamlar güzeller,
Oh yavaş yavaş toplaşmaya başlamışsınız, gelin de a sohbet muhabbet edelim :) Size bi şey spracam, bu ara benim canım hep ekşi limonlu şeyler çekiyor. Neden olabilir bi fikriniz var mı? Bebek yüzünden olamaz baştan söyleyim :)
Bonus canım geçmiş olsun, bünyeleri hassas çocukların. Alerjileri de çok oluyor neden bilinmez. İnşallah kolayca tamamen atlatırlar bu sefer.
dafi abla başınız sağolsun, kiloyu dert etme halledersin sen onu.
@YENA sorma bugün hiç iş yapamadım. Annemin sondasını çıkardık bugün, artık yavaş yavaş tuvalete gitmeye başlayacak. Onun için koşturdum biraz. Yarın mutfağa kendim dalarım. Ertesi gün de salonun ince tozunu alırım. Camları kapıları yerleri banyoyu temizlikçi hallederse yeter de artar. Koltuk yüzlerini yıkamıştım bikaç ay önce.
Sen öyle umutsuzluğa kapılma bakalım, arada oluyor o kendini kaybedip çok yemeler. Dediğin gibi yasaksız diyet yapmak lazım, o zaman böyle yoksunluk krizleri yaşanmıyor.
asumanzeynep Asuman abla bu hafta ben de çok az verdim. Daha ikinci haftam bile değil. Ama vazgeçmeden günleri günlere ekleyerek yaza bu işi bitiriyoruz :)
plynna Umutsuzluk yok canısı :)))
Hepiniz çok sağolun kızlar Allah razı olsunSlm kizlar
Annem emineyi uyutacak simdi bende odaya kactim biraz ders calisayim diye
Baslamadan once de size bakayim dedim
Dafi abla basiniz sagolsun
Hayriye gecmis olsun cnm
teşekkür ederim Canısıİyi akşamlar güzeller,
Oh yavaş yavaş toplaşmaya başlamışsınız, gelin de a sohbet muhabbet edelim :) Size bi şey spracam, bu ara benim canım hep ekşi limonlu şeyler çekiyor. Neden olabilir bi fikriniz var mı? Bebek yüzünden olamaz baştan söyleyim :)
Bonus canım geçmiş olsun, bünyeleri hassas çocukların. Alerjileri de çok oluyor neden bilinmez. İnşallah kolayca tamamen atlatırlar bu sefer.
@YENA sorma bugün hiç iş yapamadım. Annemin sondasını çıkardık bugün, artık yavaş yavaş tuvalete gitmeye başlayacak. Onun için koşturdum biraz. Yarın mutfağa kendim dalarım. Ertesi gün de salonun ince tozunu alırım. Camları kapıları yerleri banyoyu temizlikçi hallederse yeter de artar. Koltuk yüzlerini yıkamıştım bikaç ay önce.
Sen öyle umutsuzluğa kapılma bakalım, arada oluyor o kendini kaybedip çok yemeler. Dediğin gibi yasaksız diyet yapmak lazım, o zaman böyle yoksunluk krizleri yaşanmıyor.
asumanzeynep Asuman abla bu hafta ben de çok az verdim. Daha ikinci haftam bile değil. Ama vazgeçmeden günleri günlere ekleyerek yaza bu işi bitiriyoruz :)
İyi akşamlar güzeller,
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar güzeller
dahi abla başın sağolsun
bonus geçmiş olsun bu sene gerçekten geçmiyor hastalık sürekli yeniliyor malesef
benimde belim tutuldu yatıyorum sabahtan beri
Esracım annenin biraz daha iyi olmasına sevindim .dahada iyi olur inşallahİyi akşamlar güzeller,
Hayriye cim geçmiş olsun canımselam canlar uğrayamadım sabah bıbaş arısıyla kalktım butun gunum altüst oldu hastanelık oldum tansıyonum yukselmıs meger ılactamıs dr kesınlıkle bırak o ılacı cok yan etkısı var dedı onun yan etkısı zayıflatmak diyetisyenler o yuden verıyor o ılacı dedı şok oldum bol yürüyüş çozer inisülün direncini dedi anlamadım verende dr bunu
Rabbim acil şifalar versin canım. Bende köye gittim. Cenazeden sonra da döndük. Mudanyaya tebarekelerine gidebilirmiyim bilmiyorumSagol ablacim. Yordu hepimizi hastaliklar sen nasilsin yogun gecmistir gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?