Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayriye bonus gecmis olsun...
yena barış nasıl oldu bugün ...çok geçmiş olsun ...sabahları bir yumurta yiyorum aslında dün unutmuşum yazmayı ...ekmekte bir dilim az geldi evet bugün iki dilim yedim...

dafi basiniz sagolsun..
dün akşam okudum çıktım...yazamazdım..gözümde sanki karınca geziyordu...arada sırada oluyor doktor oda gitmedim hiç ...sinirsel olabilir belki...iki gündür kayinvalide geldi nisaya bakmaya bende okula gittim geldim sürekli annemin günü olduğu için onu çağırdık...çenesini tutmuyor kadın zaten zor anlaşıyoruz sesimi çıkarmadım.gelir gelmez sehbanin üzerinde 0.7kalem ucu bulmuş bir bağırdı allah korusun toplu iğne var nisanin bir yerine batar...ben o kadar dikkatliyim dolabın en üstünde tutuyorum iğne kutusunu ....anne kalem ucu dedim..allahım sen sabır ver bu bir tanesi yazmiyayim hepsini...haftasonu akhisarda düğün varmış bizi götür diyor ben iki cocukla çarşıya inemiyorym 4 saatlik yola iki cocukla bu soğukta nasıl çıkayım zaten oksuruyorlar ...neyse bugün annemin yine günü var ni sayida okula goturucem artık...kalkıp hazirlanayim

Olc yinede hayriye varmi tansiyon aletin? Su arkadasin ne zaman iyilesecek dert oldu bana :)
Kizin atesi dusmus gibiydi ama anca 38.7 den 38 e dustu gece. Simdide yine varda daha iyi gibi. Yav onceden ben oglan ufakken bi kasik calpolle pedifenle hemen duserdi atesi simdi dusemiyo bi turlu

Ayyyy :))) seni dikkatsiz kadin 0.7 uc hic kirilmazda zaten :)))
Bezen seni okuyunca şişiyorum he :)

Dun aksam bende ufakla ilgili guzel sozler duydum. Gelismiyomu bu cocuk dedi babannesi sanki kucuk kaldi dedi. Bende hasta olunca biraz soldu belkide kilo vermistir dedim.

Sofrada bide dedesi demezmi bu cocugun gelisimi durdumu diye :)) ne diyim ben ayni cumleyi tekrarladim.
1 yas kontrolune gotureyim bakim dr ne diyecek.

Allah bizden alsin cocuklara versin istahi.

Gittik geldik cok sukur hastaneye doktorumuz 5 yasina kadar komtroller devam kendiliginden gecebilir dedi gecmezse ameliyat eger arada enfeksiyon gecirirse acil ameliyat dedi hamdolsun bi sikintisi yok simdilik insallah kendiliginden gecer

ilk bastaki gibi olurmu hic gelismesi kucukken hareket etmedigi icjn yedigi yariyo simdi hareketliler yesede yakiyolar iste niye anlatamiyoruz ki biz bunu buyuklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…