Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar günaydın diyemedim iyi akşamlar dememe az kaldı. kusura bakmayın.
menü paylaşayım değişiklik olsun :)
dünkü menüm:
sabah yaklaşık 1.5 börek domates peynir
öğlen 2yk nohut 2yk pilav
akşam makarna 1 servis kaşığı
yarım dilim kadar bal kabağı tatlısı tahinli
sporum yok. gündüz içemedim ama akşam bol bol su içtim.
yaklaşık 1 kilo artıdaydım şimdi indim. ama turşu yememin etkisi çok büyük

Evet iyyimiş fiyat.. Titiz ve güvenilir olması da iyi tabii.. burada 3+1 ler 135 alıyorlar..

Şu değil de içim Dışım ıhlamur oldu

Boğazıma kadar doldum artık
Uzun bir süre adını bile duymak istemiyorum

Geçmiş olsun.. artık hasta olmayanı dövüyorlar gibi bişey oldu :)
Kaç kilosun.? Listeye girmek istermisin .?

Çok kıro değil mi :) ama bu hitaba bayılıyorum. Kocam dalga geçiyor genelde, sen de geç utanma

Hahah Çok güldüm. hiç arabesk bir yanın da yok ama.. Lugatımıza ibrahim erkal yerleştirdi sanırım. :)
Canısı esra öperim seni.

Gittik geldik cok sukur hastaneye doktorumuz 5 yasina kadar komtroller devam kendiliginden gecebilir dedi gecmezse ameliyat eger arada enfeksiyon gecirirse acil ameliyat dedi hamdolsun bi sikintisi yok simdilik insallah kendiliginden gecer

İnşallah kendiliğinden geçer yelizciğim...

Yenaa şerbetli paşam nasıl

daficiğim çok öksürüyor. karda yatmış gibi,sokaklar da yalınayak dolaşmış gibi..
Sen nasılsın.?

Afiyet olsun.. hiç su içemiyorum ben de sanırım çay kahve çok içince gerek kalmıyor :)

Bugün unlu yiyecekler vardı yemekte.. Domates çorba,fırında kabak mücver ,domates soslu makarna hepsi de karbonhidrat.. İnsani ölçüler de yedim ben de :)

YENA geçen gün hasta değilken dovduler di beni hmm ondan dövmüşler desene

65 kiloyum kabul eder misiniz 10 kilo fazlam var

65 kilomu ? ne güzel.. Ben de kilo sorunum var derken ciddi sandım :) 100 ve üzeri olmayınca kilolu demiyoruz biz :) Yazık bize yaa.

Tabii ki kabul ederiz. sen aramız da çok sıkışır rahatsız olursan diye çekindim şimdi :)

Oğlumun sınıf arkadaşı aynı zaman da geçen yıl bakıcımızın kızı geçmiş olsuna geldi :)
elin de bir paket nesguik bir de ödev fotokopileri :) Çok güldüm şimdi tabletten oyun oynuyorlar :)

kıyamam kuzuya
Ben iyiyim çok şükür

Yenacım Allah şifa versin
Geçmiş olsuna gelen arkadaşı ne tatliymis :))
Ben de bu saate kadar mandalina ve kuru kayısı yla durdum az önce kızlarla menemenli taze ekmekli bol zeytin peynirle kahvaltı yaptım

Neden kahvaltıyı geciktirdin canınmı istemedi asucum.?
Afiyet olsun şahane olmuş :) akşama kuruyemiş yahut meyve yersin ..

Neden kahvaltıyı geciktirdin canınmı istemedi asucum.?
Afiyet olsun şahane olmuş :) akşama kuruyemiş yahut meyve yersin ..
Canım istemedi gibi bişey oldu canım :)
Şahane oldu acaip doydum daha acıkmam zaten
Olmadı dediğin gibi yaparım
Bu hafta hala artıdayım yarım kilo yarın belirleyici olacak galiba

Canım istemedi gibi bişey oldu canım :)
Şahane oldu acaip doydum daha acıkmam zaten
Olmadı dediğin gibi yaparım
Bu hafta hala artıdayım yarım kilo yarın belirleyici olacak galiba

Ben de artıyım.. Feda ettim kendimi böreklere pastalara kurabiyelere..
Valla çok üzgünüm çünkü artı bildirim yapmak istemiyorum..

Ben de artıyım.. Feda ettim kendimi böreklere pastalara kurabiyelere..
Valla çok üzgünüm çünkü artı bildirim yapmak istemiyorum..
Yarın bol su ve hafif beslenmeyle kurtuluruz artıdan inşallah canım
Bu aksam da yemeyiz daha erken umutsuzluğa kapılma canım
Ben öyle çok abartılı da yemedim az önceyi saymazsak ama :)

Olur insallah canim :)

Benim buyuk abim de saglik memuru. Onu ilk calismaya basladiginda yogun bakima vermislerdi. Olenlerin arkasindan agliyodu o da :) zamanla duyarsizlasti tabi..
ne kadar zamanda duyarsızlaştı. yok canım ben 2001 den (okula başlangıç) beri sağlık sektörünün içindeyim. bana oluyormuş yakınıma oluyormuş gibi üzülüyorum. bazısı aman suriyeli değilmi diyor ya onu bile diyemiyorum. gebeme bebeğime bağımlıyım. azcık bi sorununu görsem yakın takibe alırım. takıntılıyım azcık bu konularda. ama şkürki kötü bi dönüşüm olmadı bana.
canım o bende de var. biliyorsun ameliyatlıyım. bazen bişey yiyorum karnım doyuyor ama beynim aynı fikirde değil. hani tencerenin dibinde 1 kaşık yemek kalır kimse yemez ya. çöpede dökemezsin. doyduğum için yiyemiyorum. ama resmen çıldırıyorum. ya kandırmacayla çocuklara yediriyorum yada çöpe döküyorum midem rahatlaınca başına gitmeyim diye. ama şuda var. ameliyattan sonra kuru fasülye, nohut, gazlı içecek, soda yasak dediler. 2 haftadır az miktarda yiyorum. gazlı içecek hala almadım. katı sıvı ayrımı var. çaysız bi kahvaltı düşün. ben bunu yapıyorum. sen gibiydim bende. ama beynimizde bitiyor işte. eskiden midemin çöp torbası olduğunu düşünürdüm. şimdi suç atacak bir midem de yok.
Yst38 cnm saglik ocaginda mi gorevlisin sen hastaneye gonderemedim demissin ya ordan merak ettim meslektasiz ☺

Dafiye basiniz sagolsun demissin gecen gecmisi okuyamamistim bi sey mi kacirdim yoksa kayinpederi mi vefat etmis :-(
evet canım aie hekiminin yanındayım. YENA cımda sormuştu. kadın yanında çocuğu olduğu için hazırlığı olmadığı için hastaneye gitmeyi kabul etmedi. kadın olmak böyle bişey işte. sadece kendini değil. çoluk çocuk eş ev herşeyi düşünmek gerek. bende kuru kuru tutanak almak zorunda kaldım
canım her ilaç herkese aynı etki yapmıyor ne yazıkki çok geçmiş olsun.
vavvv süper menüüüü
Ben de Türk Kahvesi duymuştum ama başlayınca hicbirsey fayda etmiyor
Ben genelde yakalanıyorum tedbir alamıyorum çözemedim bir türlü neyseki eskiye göre epey azaldı şükür
bu kaya tuzu lambaları migrene iyi geliyor diye okumuştum canım. bende oğlanlara alayım diyorum. bronşita filanda etkisioluyormuş. ayy ne alacağımı yapacağımı şaşırdım.
ayy çocuklar olmasında. hala kafamı toplamış değilim valla. çok geçmiş olsun. 1 yaşındaki çocuğun nasıl olmasını bekliyorlarsa. bide diş çıkarma hastalık derken gül gibi soluyor çocuklar. kansızlık varmı? o da iştahsızlık yapar çocukta
çikolata iyi gelir diye biliyorum bende
aman canım dikkat et. benim büyük havale geçirdiğinden beri korkarım. küçüğünde riski var dediler diken üstünde yaşıyorum hastalıklarını

Gittik geldik cok sukur hastaneye doktorumuz 5 yasina kadar komtroller devam kendiliginden gecebilir dedi gecmezse ameliyat eger arada enfeksiyon gecirirse acil ameliyat dedi hamdolsun bi sikintisi yok simdilik insallah kendiliginden gecer
çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…