hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize. Çok zor bi kış geçiriyorum allah sonumu hayır etsin.
Sağol canım, şimdilik bakıcı götürüyor, sol elini kullanamadığı için hala yardıma ihtiyacı var, yürürken de yanında biri lazım ama buna da çok şükür. Zamanla inşallah daha da iyi olacak.
Gelen ablaya 120 veriyorum, genelde 5-6 saatte bitiyor işi. Bayadır geldiği için böyle 100 artı yol istiyor. Gözü tok biri olduğu için böyle sanırım. Burada iki kişi geliriz kişi başı 125 alırız diyen de var 150ye gelen de var. Sağolsun Gül abla titiz de. Keşke yakın olsaydık :)
Şu değil de içim Dışım ıhlamur oldu
Boğazıma kadar doldum artık
Uzun bir süre adını bile duymak istemiyorum
Çok kıro değil mi :) ama bu hitaba bayılıyorum. Kocam dalga geçiyor genelde, sen de geç utanma
Gittik geldik cok sukur hastaneye doktorumuz 5 yasina kadar komtroller devam kendiliginden gecebilir dedi gecmezse ameliyat eger arada enfeksiyon gecirirse acil ameliyat dedi hamdolsun bi sikintisi yok simdilik insallah kendiliginden gecer
Yenaa şerbetli paşam nasıl
selam kızlar günaydın diyemedim iyi akşamlar dememe az kaldı. kusura bakmayın.
menü paylaşayım değişiklik olsun :)
dünkü menüm:
sabah yaklaşık 1.5 börek domates peynir
öğlen 2yk nohut 2yk pilav
akşam makarna 1 servis kaşığı
yarım dilim kadar bal kabağı tatlısı tahinli
sporum yok. gündüz içemedim ama akşam bol bol su içtim.
yaklaşık 1 kilo artıdaydım şimdi indim. ama turşu yememin etkisi çok büyük
YENA geçen gün hasta değilken dovduler di beni hmm ondan dövmüşler desene
65 kiloyum kabul eder misiniz 10 kilo fazlam var
kıyamam kuzuyaEvet iyyimiş fiyat.. Titiz ve güvenilir olması da iyi tabii.. burada 3+1 ler 135 alıyorlar..
Geçmiş olsun.. artık hasta olmayanı dövüyorlar gibi bişey oldu :)
Kaç kilosun.? Listeye girmek istermisin .?
Hahah Çok güldüm. hiç arabesk bir yanın da yok ama.. Lugatımıza ibrahim erkal yerleştirdi sanırım. :)
Canısı esra öperim seni.
İnşallah kendiliğinden geçer yelizciğim...
daficiğim çok öksürüyor. karda yatmış gibi,sokaklar da yalınayak dolaşmış gibi..
Sen nasılsın.?
Esraa kurtlar vadisi geldimi
Evet emineAlmanyadan biri vardı dimi dafi.. KV yi kurtlar vadisi sanıyomuş :)
adını anımsayamadım..
Yenacım Allah şifa versin
Geçmiş olsuna gelen arkadaşı ne tatliymis :))
Ben de bu saate kadar mandalina ve kuru kayısı yla durdum az önce kızlarla menemenli taze ekmekli bol zeytin peynirle kahvaltı yaptım
Canım istemedi gibi bişey oldu canım :)Neden kahvaltıyı geciktirdin canınmı istemedi asucum.?
Afiyet olsun şahane olmuş :) akşama kuruyemiş yahut meyve yersin ..
Canım istemedi gibi bişey oldu canım :)
Şahane oldu acaip doydum daha acıkmam zaten
Olmadı dediğin gibi yaparım
Bu hafta hala artıdayım yarım kilo yarın belirleyici olacak galiba
Yarın bol su ve hafif beslenmeyle kurtuluruz artıdan inşallah canımBen de artıyım.. Feda ettim kendimi böreklere pastalara kurabiyelere..
Valla çok üzgünüm çünkü artı bildirim yapmak istemiyorum..
ne kadar zamanda duyarsızlaştı. yok canım ben 2001 den (okula başlangıç) beri sağlık sektörünün içindeyim. bana oluyormuş yakınıma oluyormuş gibi üzülüyorum. bazısı aman suriyeli değilmi diyor ya onu bile diyemiyorum. gebeme bebeğime bağımlıyım. azcık bi sorununu görsem yakın takibe alırım. takıntılıyım azcık bu konularda. ama şkürki kötü bi dönüşüm olmadı bana.Olur insallah canim :)
Benim buyuk abim de saglik memuru. Onu ilk calismaya basladiginda yogun bakima vermislerdi. Olenlerin arkasindan agliyodu o da :) zamanla duyarsizlasti tabi..
canım o bende de var. biliyorsun ameliyatlıyım. bazen bişey yiyorum karnım doyuyor ama beynim aynı fikirde değil. hani tencerenin dibinde 1 kaşık yemek kalır kimse yemez ya. çöpede dökemezsin. doyduğum için yiyemiyorum. ama resmen çıldırıyorum. ya kandırmacayla çocuklara yediriyorum yada çöpe döküyorum midem rahatlaınca başına gitmeyim diye. ama şuda var. ameliyattan sonra kuru fasülye, nohut, gazlı içecek, soda yasak dediler. 2 haftadır az miktarda yiyorum. gazlı içecek hala almadım. katı sıvı ayrımı var. çaysız bi kahvaltı düşün. ben bunu yapıyorum. sen gibiydim bende. ama beynimizde bitiyor işte. eskiden midemin çöp torbası olduğunu düşünürdüm. şimdi suç atacak bir midem de yok.İyi akşamlar güzel hanımlar,
OĞlum çok kötü felaket öksürüyor tıkanmaya başladı.. Dünden belliydi böyle olacağı... İş dönüşü okula almaya gittim burun delikleri açılıp açılıp kapanıyorZor nefes aldığın da öyle oluyor..
Demin hava verdim (ventolin) yatıncaya kadar 2 kere daha koklatayım umarım rahat uyur...
@Bonus yeniden geçmiş olsun.. aynı ev de olunca bulaşıp bulaşıp duruyor.. Zaten hastalıklara karşı aşı,ilaç vb bulundukça virüsler de kendini geliştiriyormuş,direnç kazanıyormuş..
dafi ,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
@clutch , naaptın canım kolayladınmı işlerini.? Yoğun günler bekliyor seni de :)
Mthn83 , peki neden hastaneye gönderemedin gebe hastanı. Sağlık güvencesi olmadığı içinmi.? ben de merak ettim bak.. Ne zor şartlar da yaşayan kadınlar var ,bizler çok şanslıyız aslın da...
Benim için söylediklerin doğru güçlü mücadeleci,çalışkan bir yapım var. zayıf noktam yemek yeme bunu aşamıyorum tedavi edemiyorum .. bir düzen oluşturdum kendime haftaiçi kendimce dikkat edip haftasonu daha esnek davranıcam ki bıkkınlık olmasın,uzun vadeli olsun.. Ama yok dün beni görcektin sanki hiç hayatım da börek poaça pasta yemedim kola fanta içmedim. Manyak gibi yedim. sabah tartıldım yine çok fazla gösteriyor baskül. değmez işte .. hepsinden bir iki çatal da alabilirdim çünkü tatlarını biliyorum zaten..
Kahırlanmaya gerek yok olan oldu diyorum. tek endişem yine başa sarmak öylesine korkuyorum ki...İnşallah olmaz ve yaza incecik olamam da daha makul görüntüde ve ağırlıkta olalım hepimiz...
@Derin canım sabah 1 dilim ekmek senin benim bünyeye az zaten.. 2-3 dilim ye karatay yapıyorsan bol zeytin,kuruyemiş,yumurta eklemek gerek...
@leylasa bugün nasılsın..?
evet canım aie hekiminin yanındayım.Yst38 cnm saglik ocaginda mi gorevlisin sen hastaneye gonderemedim demissin ya ordan merak ettim meslektasiz ☺
Dafiye basiniz sagolsun demissin gecen gecmisi okuyamamistim bi sey mi kacirdim yoksa kayinpederi mi vefat etmis :-(
canım her ilaç herkese aynı etki yapmıyor ne yazıkki çok geçmiş olsun.selam canlar uğrayamadım sabah bıbaş arısıyla kalktım butun gunum altüst oldu hastanelık oldum tansıyonum yukselmıs meger ılactamıs dr kesınlıkle bırak o ılacı cok yan etkısı var dedı onun yan etkısı zayıflatmak diyetisyenler o yuden verıyor o ılacı dedı şok oldum bol yürüyüş çozer inisülün direncini dedi anlamadım verende dr bunu
vavvv süper menüüüübugun yedıklerımıde yazayım
bugun kalsıyum gunu yaptım kıtaba uyarak çok faydası oldugu yazmıs ozellıkle çok yenen gunun arkasından telafı ıcın haftada 2 gün yapın yazmış bende bugun yaptım zaten hiç iştahım yoktu o da çıktı aradan
sabah 5 kasık muslı 1 bardak süt 1 portakal
öğlen haşlanmış karnıbahar yogurt 1 dilim ekmek
ara yarım paket diyet buskıvı şekersiz sütlü kahve 10 badem
akşam haslanmış brokolı yogurt 1 dilim ekmek
bu kaya tuzu lambaları migrene iyi geliyor diye okumuştum canım. bende oğlanlara alayım diyorum. bronşita filanda etkisioluyormuş. ayy ne alacağımı yapacağımı şaşırdım.Ben de Türk Kahvesi duymuştum ama başlayınca hicbirsey fayda etmiyor
Ben genelde yakalanıyorum tedbir alamıyorum çözemedim bir türlü neyseki eskiye göre epey azaldı şükür
ayy çocuklar olmasında. hala kafamı toplamış değilim valla. çok geçmiş olsun. 1 yaşındaki çocuğun nasıl olmasını bekliyorlarsa. bide diş çıkarma hastalık derken gül gibi soluyor çocuklar. kansızlık varmı? o da iştahsızlık yapar çocuktaIyi aksamlar hepinize. Babalari erken geldi dr a goturduk ordan babanneye curcuna ilac ates oyyyyy allahim sen beterinden koru.
Belim fena agriyo kollarim falanda bugun supurdum evi ondan sonra bu agriyan elimde agridi supurgenin sapini tutarken zorlaniyo zaar. Halada bir garip... Belkide bende hasta oluyorum yeniden allahim aklimi korusun :))
çikolata iyi gelir diye biliyorum bende
aman canım dikkat et. benim büyük havale geçirdiğinden beri korkarım. küçüğünde riski var dediler diken üstünde yaşıyorum hastalıklarınıOlc yinede hayriye varmi tansiyon aletin? Su arkadasin ne zaman iyilesecek dert oldu bana :)
Kizin atesi dusmus gibiydi ama anca 38.7 den 38 e dustu gece. Simdide yine varda daha iyi gibi. Yav onceden ben oglan ufakken bi kasik calpolle pedifenle hemen duserdi atesi simdi dusemiyo bi turlu
çok geçmiş olsun canım.Gittik geldik cok sukur hastaneye doktorumuz 5 yasina kadar komtroller devam kendiliginden gecebilir dedi gecmezse ameliyat eger arada enfeksiyon gecirirse acil ameliyat dedi hamdolsun bi sikintisi yok simdilik insallah kendiliginden gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?