Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canm gün içinde çokta yesen akşam yatmadan 2-3 bardak su iç emin ol sabah etkisini görürsün yada benim bünyem böyle

ahh bonus ah ben neden bu kadar sisim sanıyorsun ..))) s eninkide bir alemmis ac bırakıyorum diycen olmayacak...
o konuya girersem eğer...
sen bu çocuklara çok yüz veriyorsun kendini hasta ediyorsun yipratiyorsun(bilmez kendi uzuyor)
nisa daha bezmi bağlıyor çok ayıp
gece sutu verme buna kahvaltı ondan etmiyor..
naz incecik giyiniyor sonra hasta oluyor özel dr goturuyorsun..
diye uzayıp gidiyor sabır sabır ya sabir

Ben arada takılırim size böylesi daha güzel olur sanursam

Slm kizlar
Bugun temislik islerimi hallettim
Oglen yemek yiyemedim sadece muz yemistim ayakustu simdi midem kazindi yemek hazirlarken 2 dilim peynir ekmek 1 dilim cikolatali ekmek yedim hala biseyler yiyesim var ama yemege sakliyorum :-(

Geliciim canim.. onumuzdeki hafta burdayim Allah in izniyle

cimcime hoş döndün nasılsın. Zayıfladınmı.?
Ben hala vahim ölçülerdeyim :)

Bugün günümüz vardı yedim tabi herseyden.aksamada küçük 3tane sigara böreği yedim güya hiç bir şey yemeyecektim

Hamur işleri böyle birşey yedikçe yediriyor sonra da bir güzel şişiriyor.

cimcime hoş döndün nasılsın. Zayıfladınmı.?
Ben hala vahim ölçülerdeyim :)

Hamur işleri böyle birşey yedikçe yediriyor sonra da bir güzel şişiriyor.
hamur işi olarak sadece börek yedim salata türlerini yedim ama az yemedim.bu hafta herkeste bir işler var bir türlü adapte olamadım

İyi geceler güzeller? Naber nasılsınız? Ben yorgunum biraz, mutfağın ince temizliği ile uğraştım bugün. Şükür kolayladım. Yarın da biter inşallah şu temizlik faslı.

evet onun eseri :))) benim çok komik bi arkadaşım vardı, o kullanırdı hep. canısı aşağı canısı yukarı. ondan kaptım zaar :)

Barış bugün daha iyidir inşallah canım, nasıl oldunuz?

Esracım annenin biraz daha iyi olmasına sevindim .dahada iyi olur inşallah

Çok sağol Dafi abla, Allah razı olsun.

KIZLAR İSTANBULDA OLANLARIINIZ 18.10 CİVARI İLGİNÇ BİR IŞIK GÖRDÜ MÜ GÖKYÜZÜNDE?

Herkes görmüş ben üsküdarda eşim maltepede görmüş. Sofyadan, bayburttan, trabzondan, izmirden görenler varmış. Şimşek gibi dğeil de flaş gibiydi. ben mutfaktaydım, ki mutfak apartman boşluğuna bakıyor, gökyüzünü de neredeyse görmüyor. Orada bile gördüm. Çok etkilendim cidden. Size de sorayım dedim.

Ben gordum neymis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…