- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kolay gelsin canımBen de kalkayım holde ki yolluklara birşeyler dökülmüş kimse üstlenmedi :) Ne olduğu bilinmiyor :) Silip dışarı asayım..
Yemek işi var daha..
Görüşmek üzere .
canm gün içinde çokta yesen akşam yatmadan 2-3 bardak su iç emin ol sabah etkisini görürsün yada benim bünyem böyleAfiyet olsun.. hiç su içemiyorum ben de sanırım çay kahve çok içince gerek kalmıyor :)
Bugün unlu yiyecekler vardı yemekte.. Domates çorba,fırında kabak mücver ,domates soslu makarna hepsi de karbonhidrat.. İnsani ölçüler de yedim ben de :)
Geliciim canim.. onumuzdeki hafta burdayim Allah in izniylecimcime81 özüne dön yavrucum :) bekleriz buraya.
65 kilomu ? ne güzel..Ben de kilo sorunum var derken ciddi sandım :) 100 ve üzeri olmayınca kilolu demiyoruz biz :) Yazık bize yaa.
Tabii ki kabul ederiz. sen aramız da çok sıkışır rahatsız olursan diye çekindim şimdi :)
Geliciim canim.. onumuzdeki hafta burdayim Allah in izniyle
Bugün günümüz vardı yedim tabi herseyden.aksamada küçük 3tane sigara böreği yedim güya hiç bir şey yemeyecektim
hamur işi olarak sadece börek yedim salata türlerini yedim ama az yemedim.bu hafta herkeste bir işler var bir türlü adapte olamadımcimcime hoş döndün nasılsın. Zayıfladınmı.?
Ben hala vahim ölçülerdeyim :)
Hamur işleri böyle birşey yedikçe yediriyor sonra da bir güzel şişiriyor.
Yakın olsan hemen gönderirimKizlarrrr canim acayip lahana tursusu istiyo ya kimde var acaba biraz gonderseniz
Hahah Çok güldüm. hiç arabesk bir yanın da yok ama.. Lugatımıza ibrahim erkal yerleştirdi sanırım. :)
Canısı esra öperim seni.
daficiğim çok öksürüyor. karda yatmış gibi,sokaklar da yalınayak dolaşmış gibi..
Sen nasılsın.?
Esracım annenin biraz daha iyi olmasına sevindim .dahada iyi olur inşallah
Ben gordum neymis kiKIZLAR İSTANBULDA OLANLARIINIZ 18.10 CİVARI İLGİNÇ BİR IŞIK GÖRDÜ MÜ GÖKYÜZÜNDE?
Herkes görmüş ben üsküdarda eşim maltepede görmüş. Sofyadan, bayburttan, trabzondan, izmirden görenler varmış. Şimşek gibi dğeil de flaş gibiydi. ben mutfaktaydım, ki mutfak apartman boşluğuna bakıyor, gökyüzünü de neredeyse görmüyor. Orada bile gördüm. Çok etkilendim cidden. Size de sorayım dedim.
Çok farklı yerlerden görülmüş canım, ne olduğuyla ilgili bi bilgi yok. Baya alakasız yerlerden görülmüş bir şimşeğe kıyasla.Ben gordum neymis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?