Hani mutlu perşembeler:)Gunaydinnn
Aleyküm selamesselamun aleykum
hayırlı sabahlar canlar
bugun gunum var ama kımseye ddıyet yapıyorum demek ıstemıyorum az yemeye çalısıcam ve aksam dengelıycem ınsallah bıde yogurt seysı yaparım aksam ınşallah yaın eksı olurum belkı
dun 20 dkyurudum ama acaklarım arıdı bu yuku tasımak zor rabbım hepımıze kolaylık versın
dısardan yıyoruz asum dengelemeye calısıcam ınsallah sımdı kahvaltıdaekmegıde az yıyeyım dıyorum bakalım evet yuruyuş ıyı oldu bende oyle dusundum sonra suresını de arttırırım yavas yavas sen ne yaptıın bugun proteın gunumuAleyküm selam
Dengelersin hayriyecim hamur işlerine fazla takılma sorun olmaz
Yürüyüş de iyi olmuş günaşırı 20 dk yürürsen hem dinlenmiş olursun
amin anım. eminim güzel birgün geçireceksin. bol bol sohbet et. günün tadını çıkar. gün sadece yemek değil. sohbet hoş zaman geçirme mutlu ol canımesselamun aleykum
hayırlı sabahlar canlar
bugun gunum var ama kımseye ddıyet yapıyorum demek ıstemıyorum az yemeye çalısıcam ve aksam dengelıycem ınsallah bıde yogurt seysı yaparım aksam ınşallah yaın eksı olurum belkı
dun 20 dkyurudum ama bacaklarım ağrıdı bu yuku tasımak zor rabbım hepımıze kolaylık versın
Hayriyecim ne yapacağım karar vermedim ama şimdi klasik kahvaltımı yaparım sonrasında sebze yoğurt bol su devam ederim inşallah
akşamkı yogurt seysı halleder canım ınsallah o yarım kıloyu sen cok dikkat edıyorsun çünkü ben de çok dikkat ettım bu hafta tartım bozuldu sanırım bı eksı tartıyo bı artı anlamadım gıttı sevınemıyorumdaHala yarım kilo fazlam var geçen haftaya göre
Oooo kimler gelmişselamlarrrrrr :)
Vermissindir canım dikkat ettiysen önemli olan senin kendini bilmenakşamkı yogurt seysı halleder canım ınsallah o yarım kıloyu sen cok dikkat edıyorsun çünkü ben de çok dikkat ettım bu hafta tartım bozuldu sanırım bı eksı tartıyo bı artı anlamadım gıttı sevınemıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?