Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar canlar
bugun gunum var ama kımseye ddıyet yapıyorum demek ıstemıyorum az yemeye çalısıcam ve aksam dengelıycem ınsallah bıde yogurt seysı yaparım aksam ınşallah yaın eksı olurum belkı
dun 20 dkyurudum ama acaklarım arıdı bu yuku tasımak zor rabbım hepımıze kolaylık versın

Aleyküm selam
Dengelersin hayriyecim hamur işlerine fazla takılma sorun olmaz
Yürüyüş de iyi olmuş günaşırı 20 dk yürürsen hem dinlenmiş olursun

Aleyküm selam
Dengelersin hayriyecim hamur işlerine fazla takılma sorun olmaz
Yürüyüş de iyi olmuş günaşırı 20 dk yürürsen hem dinlenmiş olursun
dısardan yıyoruz asum dengelemeye calısıcam ınsallah sımdı kahvaltıdaekmegıde az yıyeyım dıyorum bakalım evet yuruyuş ıyı oldu bende oyle dusundum sonra suresını de arttırırım yavas yavas sen ne yaptıın bugun proteın gunumu

günaydın kızlar ben geldim.
amin anım. eminim güzel birgün geçireceksin. bol bol sohbet et. günün tadını çıkar. gün sadece yemek değil. sohbet hoş zaman geçirme mutlu ol canım

Hayriyecim ne yapacağım karar vermedim ama şimdi klasik kahvaltımı yaparım sonrasında sebze yoğurt bol su devam ederim inşallah

Hala yarım kilo fazlam var geçen haftaya göre
akşamkı yogurt seysı halleder canım ınsallah o yarım kıloyu sen cok dikkat edıyorsun çünkü ben de çok dikkat ettım bu hafta tartım bozuldu sanırım bı eksı tartıyo bı artı anlamadım gıttı sevınemıyorumda

Vermissindir canım dikkat ettiysen önemli olan senin kendini bilmen
Ben de bu hafta dengesiz yedim galiba çok yemesem de
Bakalım bugün napcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…