Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydin... Gece en kucukte deli bir sesle oksurunce sababtan dr a goturdum zaten 10 gun sonra goturcektim 1 yas kontrolu icin erken goturmus oldum.
Beni yataktan firlatan o oksuruk sesiyle nolurdu yani bi kerede dr un yaninda oksurseydi. Yok oksurmedi hanim hanimcik durdu. Sabaha karsi neler dusundum hava veriyorum ugrasiyorum ilac basliyorum vs..........
Ama sukur bisey yok temiz dedi cigeri bogazi. Peki neydi o oksuruk grip gibi duruyo dedi tahlil istedi mikrop icin yaptiramadim sistem yokmus.
Zencefil elma kabugu ihlamur kaynatip balla verebilirsin dedi.

Iste boyle hastalik benide yokluyo uykusuzumda basim gozlerim fena. Zaten burasida hasta ziyareti topigi gibi oldu :)

merhabalar.
cok sukur hastalık bıze ugramadı derken salı aksamı ates zıyaret ettı bızı de. neyse kı su anda ıyıı. cocuklara kotu bırsey olmasın Allahım, zorda olanlarada yardım et. amin.
Bonus sızede cok gecmıs olsun.
YENA daha ıyıceyım. cok tesekkur ederim sordugun ıcın. esım özür dıledı. bende uzatmamaya calısıyorum:)

clutch şu gürültülü ışığın ne olduğunu çözdünüzmü kızlar: ))))
vakti ahir her bişey olabilir.
8-9ay önce de burada öyle büyük bir gürültü olmuştuki, gökten gelmişti belliydi ses, gök gürültüsüne benzer şekilde, ama öyle bir ses ben hayatımda duymadım, dünya yarılıyomuş gibi bir sesti, duyan herkes yatağından fırlamıştı, çünkü sabah olmuştu, ne olduğu belli değil. ben kıyamet kopuyo sandım inanın sesi duyduğumda.

neyse bişey çıkmamış bonuscum şükür: )
anneyi uyandırma öksürüğüydü demek: )
gelişimine baktımı doktor? ne dedi?

ay canım ya çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin yavrularina

Gözünüz aydın canım

Ayy gozunuzaydin cok sevindim
çok sağolun canlar

GGözün aydın canım önemli bişeyddeğilmiş şükür inşallah iyileşir hemen
neymiski o ses merak ettim simdi

neymiski o ses merak ettim simdi

ah bonus ne caektin bu hastaliktan insallah cabuk atlatir kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…