Saol Asumanım nasaılsınız nasıl gidiyor?Oooo kimler gelmiş
Hoşgeldin Hemserim :)
çok dikkat etttım asum bakalım yarın sabah kaç çıkacakVermissindir canım dikkat ettiysen önemli olan senin kendini bilmen
Ben de bu hafta dengesiz yedim galiba çok yemesem de
Bakalım bugün napcam :)
Gözünüz aydın canımGünümüz Hayır olsun hatunlar
dün kızımı kardiyoloji ye götürdüm bişey çıkmadı çok şükür Rabbim herkesin evladına şifalar versin
Şükür iyiyiz yasemincimSaol Asumanım nasaılsınız nasıl gidiyor?
Ayy gozunuzaydin cok sevindimGünümüz Hayır olsun hatunlar
dün kızımı kardiyoloji ye götürdüm bişey çıkmadı çok şükür Rabbim herkesin evladına şifalar versin
Bende iyiyim şükür.Evet aynı iş yeri ve aynı yoğunluk devam hayat telaşı işte senin kızlar iyicee büyümüştür.Şükür iyiyiz yasemincim
Sen nasılsın yoğun mu çalışıyorsun hala
Allah kolaylık versin canımBende iyiyim şükür.Evet aynı iş yeri ve aynı yoğunluk devam hayat telaşı işte senin kızlar iyicee büyümüştür.
Tunaydin... Gece en kucukte deli bir sesle oksurunce sababtan dr a goturdum zaten 10 gun sonra goturcektim 1 yas kontrolu icin erken goturmus oldum.
Beni yataktan firlatan o oksuruk sesiyle nolurdu yani bi kerede dr un yaninda oksurseydi. Yok oksurmedi hanim hanimcik durdu. Sabaha karsi neler dusundum hava veriyorum ugrasiyorum ilac basliyorum vs..........
Ama sukur bisey yok temiz dedi cigeri bogazi. Peki neydi o oksuruk grip gibi duruyo dedi tahlil istedi mikrop icin yaptiramadim sistem yokmus.
Zencefil elma kabugu ihlamur kaynatip balla verebilirsin dedi.
Iste boyle hastalik benide yokluyo uykusuzumda basim gozlerim fena. Zaten burasida hasta ziyareti topigi gibi oldu :)
ay canım ya çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin yavrularinaTunaydin... Gece en kucukte deli bir sesle oksurunce sababtan dr a goturdum zaten 10 gun sonra goturcektim 1 yas kontrolu icin erken goturmus oldum.
Beni yataktan firlatan o oksuruk sesiyle nolurdu yani bi kerede dr un yaninda oksurseydi. Yok oksurmedi hanim hanimcik durdu. Sabaha karsi neler dusundum hava veriyorum ugrasiyorum ilac basliyorum vs..........
Ama sukur bisey yok temiz dedi cigeri bogazi. Peki neydi o oksuruk grip gibi duruyo dedi tahlil istedi mikrop icin yaptiramadim sistem yokmus.
Iste boyle hastalik benide yokluyo uykusuzumda basim gozlerim fena. Zaten burasida hasta ziyareti topigi gibi oldu :)
Gözünüz aydın canım
çok sağolun canlarAyy gozunuzaydin cok sevindim
GGözün aydın canım önemli bişeyddeğilmiş şükür inşallah iyileşir hemenTunaydin... Gece en kucukte deli bir sesle oksurunce sababtan dr a goturdum zaten 10 gun sonra goturcektim 1 yas kontrolu icin erken goturmus oldum.
neymiski o ses merak ettim simdiclutch şu gürültülü ışığın ne olduğunu çözdünüzmü kızlar: ))))
vakti ahir her bişey olabilir.
8-9ay önce de burada öyle büyük bir gürültü olmuştuki, gökten gelmişti belliydi ses, gök gürültüsüne benzer şekilde, ama öyle bir ses ben hayatımda duymadım, dünya yarılıyomuş gibi bir sesti, duyan herkes yatağından fırlamıştı, çünkü sabah olmuştu, ne olduğu belli değil. ben kıyamet kopuyo sandım inanın sesi duyduğumda.
neymiski o ses merak ettim simdi
KIZLAR İSTANBULDA OLANLARIINIZ 18.10 CİVARI İLGİNÇ BİR IŞIK GÖRDÜ MÜ GÖKYÜZÜNDE?
Herkes görmüş ben üsküdarda eşim maltepede görmüş. Sofyadan, bayburttan, trabzondan, izmirden görenler varmış. Şimşek gibi dğeil de flaş gibiydi. ben mutfaktaydım, ki mutfak apartman boşluğuna bakıyor, gökyüzünü de neredeyse görmüyor. Orada bile gördüm. Çok etkilendim cidden. Size de sorayım dedim.
ah bonus ne caektin bu hastaliktan insallah cabuk atlatir kuzucuklarTunaydin... Gece en kucukte deli bir sesle oksurunce sababtan dr a goturdum zaten 10 gun sonra goturcektim 1 yas kontrolu icin erken goturmus oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?