Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.ben geldim.cok sükür iyiyim bebiş de iyi.bi aralar sancn ağrm oluyo.geceleri rahat uyuyamiyorum sürekli uyaniyorum.ama bebis iyi olsun da raziyim.diyet grubunuzu da hamile grubuna dönüştürdük valla.söyle bi gecmise bakayim baya birikmis okumadklarm.ama kararliyim okuyacam ins.

ben geldım bır gun facıasıyla allahım ben beden bukadar ıradesızım acaba artık aksam sadece yogurt su baska bısey yemem ama bu bı haftayı çöpe attımı sabah gorecez allahım nekadarda dıkkat lutfen gram olsun eksıde olayım yarın lutfen
kuzum çok yoruldun bu hafta sen rabbım sıfa versın evlatlara sanada neysekı bışey çıkmamış bıcırıkta bu sene kısı herkez zor geçiriyor rabbım butun hastalara şıfa versın

meyracım nasıl canım bebis ıyıce yoruyordur senı

Sagolun hepimizinki gecsin ins.

Meyracim bakti gelisimine geneli iyi gordu az daha uzun olsaydi boyu daha iyi olucakti kilosuda ona gore ortalama degerin cok az altinda. Ablasida hep ustunde giderdi.

Uyudu uyandi yine oksuruyo kuu kuu diye bi ses cikiyo atesi var hafif anlamiyorum dr da niye iyiydi. Zaten hastaliklar gece artarmis.

Oyle iste

Ne yedin ki Hayriye aksama yemezsin telafisi olur sıkma canını
yedım ıçtım durum soledı herkez soyledıklerı yer sadece durum yapıyor ben yemem dıyemedım ayran ıcecektım onuda beceremedım kola ıctım bırde tatlı yemıs ola bılırım buyukçe bır dılım telafısı zor zannımca ama ınsallah bı parca toplar akşam yememem

Kola yerine ayran icsen hiç sorun olmazdı canım tatlıya bişey demeyim hadi sen zaten üzülmüşsün
Akşam bol su artık yapacak bişey yok

Al benden de o kadar.. Ayni seyleri yasiyoruz. Ama sonu geliyo yavas yavas. Mumkun oldugunca tadini cikaralim:)
Keske kola icmeseymissin hayriyeeee.... Bol bol su ic, yesil cay ic. Insallah etki etmesin sabaha cok

Hayriye pisman olman bence yeter bi dahaki sefere yemezsin kuzum saat gec degildi iyi tarafindan bak. Yogurt kurunu yap bence ins eksi goruceksin diye umut ediyorum bende :)
çok çok pişmanım canım amam yapacak bıseyyok ınsallah yapacam bırazdan bol su yeşil çay inşallah eksi gormek istıyorum

iyi olmaya çalışıyorum canım, sağolasın: )

bir daha öksürünce video çekermişin bonus: )
işte ispatı: )

Meyracım seni gördüğüme sevindim canım nasılsın günler azalıyor yavaş yavaş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin. Zeynep, elif, Bengisu sızde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Başka hamile varmıydı

Esracım gözünüz aydın
Bonus şaka yapmış senin bıcırık
Rabbim acil şifalar versin

Leylasa sizede geçmiş olsun canım

iyi olmaya çalışıyorum, sağol ablacım. birde hasibe var: )

Ben de bugün çokta başarılı sayılmam

Bu gün ki menüm

Sabah :yarım dilim ekmek, 1 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık kaymak, 1 mini dilim peynir, 1 yumurta, 2 mini parça sucuk

Öğle : 1 küçük cantık ( yena duymasın )

Akşam : yarım dilim ekmek, 2 kaşık kıymalı mantar, 2 kaşık kıymalı taze fasulye, 2 kaşık yoğurtlu köz biber, küçük 1dilim tiriliçe

Oglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.

Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.
Bonus gecmis olsun ogluna.her tarafta salgın var.ins. cabucak atlatır.
kızlar dün abimin eşi bana ne dese.akapunktur yaptırsana iştahı kesiyormus diyo moralim bozuldu 86kiloyum ve yavaş yavaş veriyorum tamam kiloluyum ama bu lafı söyleyecek kadar değil bence
Canm bu tür seyleri hepimiz duyuyoruz inan ki.bunlar moralini bozmasn azmini arttırsn.gecen yıl ben bebek istiyordum ama olmuyordu.bi magazaya girdim pijama takımı alacaktm.bana dogumdan önce mi sonra mı giyecen dedi tezgahtar.cok cok zoruma gitti hicbisey almadan ciktm ve 10 kilo zayfladm.(bu arada hep söylüyorum 10 kilo verdim diye usandınız demi?) gecen ayni yere gidip pijama aldm.he bi de dedim ki dogumdan sonra giyecem.
Çok gecmis olsun.bence ac karnina ilaç ictigin icin kötü olmuşsundur.
ay kıayamam ben sana
yakın olsak ben sana yemek yapardım. severim yemek yapmayı
Bana da yapar mısn dafi abla?gurbette olmak zo
Ah ben de cocuklugumda kahvaltida cazgecemedigim yogurt ve zeytindi.hala da öyle evde yoğurt olmaynca hic bisey yokmus gibi gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…