Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fena değil bence

İyiaksamalar kaçak geldiiiiii nasilsiniz herkez iyidir umarimmm cokkk yoğun gunler gecirdim bu hafta arada giridim okuyum derke n uyuya kaldim tartida artiya ilerleyince diyette yapmayinca biseyler yazmadim herkez zayiflamistir inşallah bu hafta yarin belli olcek bakalim
Carsambaya memelekete gidicez inşallah tatil erken baslio sapitmazsam kilo almadan gelrsem cok mutlu olcam da bakalim hayirlisi

Beni.de suzme yoğurt nane pulbiber uçlüsü canin çekmesinde

Oy yaparım canlarım hepinize yaparım

Iyi geceler kizlarrr
Yarin cuma bildirim gunu
Bu hafta topik icin pek iyi gecmedi nerdeyse herkes hafta ici artida oldugunu soyledi bakalim yarin neler olacak ☺

Aa Hasibe yi unuttum o geriden geldi ama
Hasibe cim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Emineyi öpüyorum

Benimki kizlarinkine gire kucuk ya ondandur abla ☺ tesekkur ederim. Emine uyumaya gitti simdi babannesiyle. Bende yatmadan once size bakayim dedim ☺

Hayriye bende yapim cok ac degilim ama nasilsa gec yaticam.su icerim bolca ins.
Basimin agrisi epeydir tutmamisti fena oldum sabahtan beri aklima sen geldin

Midemde bi yanma var zaten stresten yogurdu yiyince nolck bilmiyorumda beni hic rahatsiz etmiyo tadi falan sen cok koymuyosun dimi?

Beni de rahatsız etmiyor yoğurt kürü
Susatıyor sadece o da işime geliyor zaten bol su içmek lazım
Susatiyomu hic farkinda degilim pespese duzenli yapmadim ondan etkisinide anlayamiyorum.

Herkese benim deyip benim yapmamamda ne kadan guzel dimi :)

Gelip bi kahveni icesim var asuman abla biliyonmu?

off geçmiş olsun canım kuvetlı ılacta alamazsın sen dıkka et canım
bılmıyorumkı 1 cay kasıgı koydum hepsınden gecen sefer yogurt 2 kasık koymustum sımıdı bıraz yogurdunu arttırdım bu bırazdaha dayalınır oldu benım mıgdem hassas bıraz hemen agrımaya yanmaya busait nakadar hor kullandıysam artık o yuzden yanıyordur belkı benımkı

Hepsinden 1 cay kasigi cok olur. Sen hepsinden esit miktarda bi kaba koy karistir karisimdan bi tatli kasigi koy. Ben 4 tepeleme kasik yogurt koydum dolu bi kaseydi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…