fena değil benceBen de bugün çokta başarılı sayılmam
Bu gün ki menüm
Sabah :yarım dilim ekmek, 1 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık kaymak, 1 mini dilim peynir, 1 yumurta, 2 mini parça sucuk
Öğle : 1 küçük cantık ( yena duymasın )
Akşam : yarım dilim ekmek, 2 kaşık kıymalı mantar, 2 kaşık kıymalı taze fasulye, 2 kaşık yoğurtlu köz biber, küçük 1dilim tiriliçe
Beni.de suzme yoğurt nane pulbiber uçlüsü canin çekmesindeBonus gecmis olsun ogluna.her tarafta salgın var.ins. cabucak atlatır.
Canm bu tür seyleri hepimiz duyuyoruz inan ki.bunlar moralini bozmasn azmini arttırsn.gecen yıl ben bebek istiyordum ama olmuyordu.bi magazaya girdim pijama takımı alacaktm.bana dogumdan önce mi sonra mı giyecen dedi tezgahtar.cok cok zoruma gitti hicbisey almadan ciktm ve 10 kilo zayfladm.(bu arada hep söylüyorum 10 kilo verdim diye usandınız demi?) gecen ayni yere gidip pijama aldm.he bi de dedim ki dogumdan sonra giyecem.
Çok gecmis olsun.bence ac karnina ilaç ictigin icin kötü olmuşsundur.
Bana da yapar mısn dafi abla?gurbette olmak zo
Ah ben de cocuklugumda kahvaltida cazgecemedigim yogurt ve zeytindi.hala da öyle evde yoğurt olmaynca hic bisey yokmus gibi gelir bana
Aslında aç olup yoğurt şeysinden yapsam iyi olacaktı ama tokum şu anDafi sen de çok yememişsin sadece tatlı var ama o da çok ağır bir tatlı değil
Oy yaparım canlarım hepinize yaparımBonus gecmis olsun ogluna.her tarafta salgın var.ins. cabucak atlatır.
Canm bu tür seyleri hepimiz duyuyoruz inan ki.bunlar moralini bozmasn azmini arttırsn.gecen yıl ben bebek istiyordum ama olmuyordu.bi magazaya girdim pijama takımı alacaktm.bana dogumdan önce mi sonra mı giyecen dedi tezgahtar.cok cok zoruma gitti hicbisey almadan ciktm ve 10 kilo zayfladm.(bu arada hep söylüyorum 10 kilo verdim diye usandınız demi?) gecen ayni yere gidip pijama aldm.he bi de dedim ki dogumdan sonra giyecem.
Çok gecmis olsun.bence ac karnina ilaç ictigin icin kötü olmuşsundur.
Bana da yapar mısn dafi abla?gurbette olmak zo
Ah ben de cocuklugumda kahvaltida cazgecemedigim yogurt ve zeytindi.hala da öyle evde yoğurt olmaynca hic bisey yokmus gibi gelir bana
Ben de tokum ama yapacağım yine de Daficim :)Aslında aç olup yoğurt şeysinden yapsam iyi olacaktı ama tokum şu an
Aa Hasibe yi unuttum o geriden geldi ama
Hasibe cim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Emineyi öpüyorum
Susatiyomu hic farkinda degilim pespese duzenli yapmadim ondan etkisinide anlayamiyorum.Beni de rahatsız etmiyor yoğurt kürü
Susatıyor sadece o da işime geliyor zaten bol su içmek lazım
off geçmiş olsun canım kuvetlı ılacta alamazsın sen dıkka et canımHayriye bende yapim cok ac degilim ama nasilsa gec yaticam.su icerim bolca ins.
Basimin agrisi epeydir tutmamisti fena oldum sabahtan beri aklima sen geldin
Midemde bi yanma var zaten stresten yogurdu yiyince nolck bilmiyorumda beni hic rahatsiz etmiyo tadi falan sen cok koymuyosun dimi?
Ne güzel olurdu canım benimSusatiyomu hic farkinda degilim pespese duzenli yapmadim ondan etkisinide anlayamiyorum.
Herkese benim deyip benim yapmamamda ne kadan guzel dimi :)
Gelip bi kahveni icesim var asuman abla biliyonmu?
Hepsinden 1 cay kasigi cok olur. Sen hepsinden esit miktarda bi kaba koy karistir karisimdan bi tatli kasigi koy. Ben 4 tepeleme kasik yogurt koydum dolu bi kaseydi iste.off geçmiş olsun canım kuvetlı ılacta alamazsın sen dıkka et canım
bılmıyorumkı 1 cay kasıgı koydum hepsınden gecen sefer yogurt 2 kasık koymustum sımıdı bıraz yogurdunu arttırdım bu bırazdaha dayalınır oldu benım mıgdem hassas bıraz hemen agrımaya yanmaya busait nakadar hor kullandıysam artık o yuzden yanıyordur belkı benımkı
oyle yazıyor dıye bende oyle koydum karıstırayım olmazsa ondan okadar acı oldu ozaman benimkit miktarda bi kaba koy karistir karisimdan bi tatli kasigi koy. Ben 4 tepeleme kasik yogurt koydum dolu bi kaseydi iste.
tarçıda koyuyorsunz dimiHayriyecim ben 3 yemek kaşığı yoğurda ekliyorum hatta fazla fazla koyuyorum yoğurdu
Baharatları karıştırdım ondan da 1 tatlı kaşığı ekliyorum
Tarçın zencefil zerdeçal karışımı canımtarçıda koyuyorsunz dimi
Karistirin yaziyodu diye bende karistirdim ayni yerimi okuduk eminmiyiz hayriye :)tarçıda koyuyorsunz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?