Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu akşam öğününde yağsız tuzsuz az yoğurtla lapa yersen, tuzdan dolayı olan şişkinliği alır bi de gün boyu tuzsuz yemeye çalış cnma.s.

teşekkürler canım hipotiroid hastası olduğum için zaten tuz yasak bana 0 tuz yemeklerde kahvaltı için peyniri dil peyniri alıyorum en tuzsuzu o zeytin keza öyle foranın light zeytinini alıyorum pembe kutu ekmek en az tuz konulan çavdarmış çavdar ekmeği alıyorum aslında doktoruma kalsa makine al evde yap diyor ama nasıl olur bilmiyorum ekmek yapma makinası olan varmı kızlar???

ben izleyemedim ya tv patronun odasında gelmez gelmez bugünde erkenden geleceği tuttu nasıl işimize yarayacak bişeyler anlattımı izleyenler yazsın lütfenopuyorumnanaktan
canım fazla izleyemedim ama artık ezberlediğimiz şeyler sadece ilginç gelen en az%70i kakao olan bitter çikolata 2 kare ara öğünde lifli gıdalarla-müsli gibi- yenirse bağırsak daha az yağı emiyomuş yalnız yemekten daha iyimiş yanında da bi bardak yağsızsüt içilirse çok faydali bi ara öğün olur hem de keyfiniz yerine gelir kilo almazsınız dedi hoşuma gitii:))

geçmiş olsun canım. ekmek yapma makinesi kullananlar var hatta dışardan almayı bırakıyolar iyi bişi alabilirsin bence. benm annemin de gluten almaması gerektiği için evde mısır ekmeği yapıyor fırında. kıtır kıtır yiyor. onu da deneyebilirsin.

o zaman senin şişliğine rahatsız edici olursa doktorun yorum getirmesi gerek bi görün geçmezse.a.s.

günaydın emrahelif'im, güzel kilo vermişsin canım, daha iyi kilo vermen dileğiyle inşallah.
leslie abla yürüyüşlerini ne yaptın canımopuyorumnanaktan

yurduşum ablam o ablanın bana gıcıgı var benim bilgisayarda çalişmiyo bir kaç aplamda bana msn den yardım edecek ti ama görüşemiyoruz valla artık msn den direk dosya olarak alcam birinizden ama düzenli spor yapıyorum mekik bel çevirme yürüyüş arasıra bisiklet felan toparladım tartıya baktıgımda biraz rahatladım valla umutluyum artık zemuszemus opuyorumnanaktan

tamam canım takipteyim :1ninca:

ben izleyemedim ya tv patronun odasında gelmez gelmez bugünde erkenden geleceği tuttu nasıl işimize yarayacak bişeyler anlattımı izleyenler yazsın lütfenopuyorumnanaktan
canım bağışıklık sistemi için bi çay tarifi verdi hemen onu yazayım not almıştım;
kök zencefil,tane karanfil,hibiskuz,ekinezya,ıhlamur
miktar belirtmedi ama hangisinden ne kadar diye
yarım dk bir dk.kadar fokurdatın sonra 4-5 dk demlensin güniçinde sürekli iç dedi...

canım bende var şu an kaldırdım ekmekler çok güzel oluyo ve bende eşimde birer dilimle durmuyoduk yok içine zeytin koy,ceviz koy vs derken coşmuştuk bide pişerken kokuyo valla misssssss ben tozutuyodum...cokacimcoookama irademe hakimidir dersen al...

Arkadaşlar regl döneminde tartıda ağır geldiğimiz gerçekten doğru mu yoksa buda bir şehir efsanesi mi?
daha ağır gelmesek de vucüdun su tuttuğu doğru bu sebeple gerçek kilonuz fazla çıkabiliyo...benim 500 gr.filan mutlaka oynar mesela...

bende araniza yeni katilanlardanim bende 115.800kilodaydim suanda 107.400oldum cok sukur bende yaziyim bugun sabah ben sadece 1 jakops kahvesi icdim buyuk kupayla yarim litrede su icdim suanda halen acikmadim ogleden sonrada yuruyus yaparim aksamda yagsiz izgara bol salata yiyecem ben 15.09*.2009da basladim rejime ben ilacda kullandim onunla verdim kilo sonra biraktim ilaci midemde kuculdu simdi hic zorlanmiyorum diyet yaparken ben mekik cekemiyorum yaaa

hoşgeldinnnnnnnnnnn elif bende canımcımmmmmmmm :1hug: :1hug:

bugun sabah ben sadece 1 jakops kahvesi icdim buyuk kupayla yarim litrede su icdim suanda halen acikmadim ogleden sonrada yuruyus yaparim aksamda yagsiz izgara bol salata yiyecem
ben mekik cekemiyorum yaaa
hoşgeldin...a.s.
sanada başarılar canım nacizane bi önerim olabilir mi yanlış anlamazsan?
canım yukarıdaki gibi yersen metobolizmanı yavaşlatırsın kendini sabahtan kaç saat aç bırakmışsın ama?
sen acıkmayabilirsin ama az az bişi yesen metobolizma daha hızlı çalışıyo böylece totalde hem kan şekerin dengede olacağı için abur cubur isteği kesiliyo hemde daha fazla kilo verebiliyosun.
diyetinde mutlaka biraz et ve karbohidrat(meyve,ekmek grubu) bulunmalı canım yoksa yağ yakman çok zorlaşır ...
mekik konusunda da şunu söyleyeceğim bazı kişiler mekikte zorlanıyo bellerini sakatlıyo hiç zorlama kendini benc onun yerine haftada en az 3 gün 45 dk.yürümeye gayret et..

nevrammmmmmmmmm tşk ederim motive oluyorum ya senı kocaman seviyorumm :teselli: :teselli: :teselli:
ayyy rica ederim bende seviyom canım benim...sağlığını bozma...valla lmaz:

Sağol canım güzel sözlerin için....Elimden geleni yaparım tabii ne demek.Birde kendime hayrım olsa.....

Alemsin sen he :roflol: :jeyyar:

Hoşgeldinnnn a.s. opuyorumnanaktan

Bende 1200 lük yapmak istiyorum hangi listeye uyucaksın bağada söyle emi beraber yapmak daha güzel olur zannumca sositososito

Buyur canım 1200 lük liste emrinize amade....
1200 kalorilik diyet
Hedef: haftada ortalama 2 kilo
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet .Bu diyeti istediğiğniz kiloya uluşıncaya kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
% 54 karbonhidrat % 16 protein % 30 yağ

PAZARTESİ
SABAH : Çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir az yağlı salatalık domates 1 ince dilim ekmek kepekli.
KUŞLUK : 4 adet diyet bisküvi 10-30 11-00
ÖĞLE : 100 gr kırmızı et ızgara veya haşlanmış 1 kase yoğurt salata yağsız 1 ice dilim kepek ekmek
İKİNDİ: 1 porsiyon meyve
AKŞAM : 8 Yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata yağsız 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
GECE: 2 porsiyon meyve 22-00

SALI
SABAH : Çay kahve şekersiz 1 kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 1 ice dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 2 adet grisini
ÖĞLE : 100 GR tavuk ızgara haşlanmış 1 küçük kutu ayran salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ: 1 porsiyon meyve 1 su bardağı süt
AKŞAM : 8 Yemeh kaşığı sebze yemeği ½ kase yoğurt salata ayğsız 4 yemek kaşığı makarna
GECE: 2 Porsiyon meyve

ÇARŞAMBA
SABAH : Çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir az yağlı 2-3 adet zeytin salatalık domates 1 ince dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 4 adet diyet bisküvi
ÖĞLE : 100 GR kırmızı et 1 kase yoğurt salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ: 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 1 Kepçe çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata 1 ince dilim kepek ekmeği
GECE : 2 Porsiyon meyve

PERŞEMBE
SABAH:çay kahve 1 kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 1 ince dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 1 su bardağı süt
ÖĞLE : 100 GR tavuk 1 küçük boy haşalnmış patates 1 küçük kutu ayran salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 8 yemek kaşığı sebze yemeği ½ kase yoğurt salata 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

CUMA
SABAH : Çay veya kahve şekersiz ½ kibrit kutusu kaşar peyniri salatalık domates 1 ince dilim kepeği
KUŞLUK : 1 Su bardağı süt
ÖĞLE : 8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata yağsız 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 2 Adet grisini 1 porsiyon meyve
AKŞAM : 100 g balık ızgara buğulama salata 2 ince dilim kepek ekmeği

CUMARTESİ
SABAH : Çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 2 ince dilim kepek ekmeği
KUŞLUK : 1 Su bardağı süt
ÖĞLE : 8 Yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 2 Adet grisini 1 porsiyon meyve
AKŞAM : 100 gr tavuk ızgara veya haşlama 1 küçük kutu ayran 1 küçük boy haşlanmış patates salata yağsız 1 ince dilim kepek ekmeği
GECE : 3 Porsiyon meyve

PAZAR
SABAH: çay veya kahve şekersiz 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 kibrit kutusu dil peyniri salatalık domates 2 ince dilim kepek ekmeği
ÖĞLE : 1 Kepçe çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt salata yağsız 1 ince dilim kepek ekmeği
İKİNDİ : 1 Porsiyon meyve
AKŞAM : 100 GR balık ızgara /buğulama salata yağsız 1ince dilim ekmek kepekli

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

söz bozmadann güzelce kilo vercem nevrammmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ooo 1200 lük liste süper kızlar
beyzus eline sağlık
evettttttttt dilenciiii bonus hadi kızlarrrrrrrrrrr
başlama noktasına...opuyorumnanaktan

Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..ılerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
Potansiyel şeker hastasıyım yani..

En önemliside, böbreküstü beziyle alakalı problem çıktı..bu gece 23:00 gibi iki hap verdi onu içip,yarın en geç sabah dokuzda tekrar kan vericem..
Çok korkuyorum, inşallah normal çıkar..niçin gittim neler çıktı..hep bu ağırlık yüzünden işte..:.(

canım dur hemen dellenme gözünü seveyim...
arkadaşım söylediklerinin çoğuna sebep dediğin gibi kilo olabilir büyük ihtimalle ..
ama verirsen bunların çoğu sıfırlanır zaten.. çevremde çok var bunu yapıp kolestrol şeker karaciğer sorununu arkaya atmış olan.....bak sen daha başında iken işin önlemini alabilecek durumdasın.evet veriler kötü olabilir ama ağırlığının %10 unu bile sağlıkla doktor kontrolü altında uzun zamanda versen karaciğer yağlanması da kalmaz,kolesterol de..
lütfen şimdi moralini bozmadan şunu düşün ben bunun önlemini almaya karar verdim..
inşallah yarınki kan tahlilin iyi çıkar canım benim...korkma lütfen...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…