selam canım bakliyat yemedim cnm genelde sebzeye ağırlık verdim bu ara ama adet günüm yakın sanırım ondan opuyorumnanaktan
günaydın yagmurgozlum,
üşütmüş olabilirsin canım, şişkinlik ondan da olabilir.
Kendine iyi bak.öpüldün şekerim
ender saraçın ala ala çikolatalı kozalak tarifini aldım ben ahahaha:)))
bu akşam öğününde yağsız tuzsuz az yoğurtla lapa yersen, tuzdan dolayı olan şişkinliği alır bi de gün boyu tuzsuz yemeye çalış cnma.s.
canım fazla izleyemedim ama artık ezberlediğimiz şeyler sadece ilginç gelen en az%70i kakao olan bitter çikolata 2 kare ara öğünde lifli gıdalarla-müsli gibi- yenirse bağırsak daha az yağı emiyomuş yalnız yemekten daha iyimiş yanında da bi bardak yağsızsüt içilirse çok faydali bi ara öğün olur hem de keyfiniz yerine gelir kilo almazsınız dedi hoşuma gitii:))ben izleyemedim ya tv patronun odasında gelmez gelmez bugünde erkenden geleceği tuttu nasıl işimize yarayacak bişeyler anlattımı izleyenler yazsın lütfenopuyorumnanaktan
teşekkürler canım hipotiroid hastası olduğum için zaten tuz yasak bana 0 tuz yemeklerde kahvaltı için peyniri dil peyniri alıyorum en tuzsuzu o zeytin keza öyle foranın light zeytinini alıyorum pembe kutu ekmek en az tuz konulan çavdarmış çavdar ekmeği alıyorum aslında doktoruma kalsa makine al evde yap diyor ama nasıl olur bilmiyorum ekmek yapma makinası olan varmı kızlar???
avatarım nasıl kızlar azgın bebek hehehe:)
oooo bu yaşta böyle olursa ilerisini düşünemiyorum:roflol::roflol:
günaydın emrahelif'im, güzel kilo vermişsin canım, daha iyi kilo vermen dileğiyle inşallah.
leslie abla yürüyüşlerini ne yaptın canımopuyorumnanaktan
tamam canım takipteyim :1ninca:benim kota dolmuş sadece "walk the walk" serisinin 1.milini indirdim şimdilik onu yapıcam sadece. nevra cım gittikçe dengeliyorum zaten yarın da meyve ekleyeceğim ama ekim sonuna kadar biraz dişimi sıkmam gerek ki 92 veya 93 le kasıma başlayayım.
canım bağışıklık sistemi için bi çay tarifi verdi hemen onu yazayım not almıştım;ben izleyemedim ya tv patronun odasında gelmez gelmez bugünde erkenden geleceği tuttu nasıl işimize yarayacak bişeyler anlattımı izleyenler yazsın lütfenopuyorumnanaktan
canım bende var şu an kaldırdım ekmekler çok güzel oluyo ve bende eşimde birer dilimle durmuyoduk yok içine zeytin koy,ceviz koy vs derken coşmuştuk bide pişerken kokuyo valla misssssss ben tozutuyodum...cokacimcoookama irademe hakimidir dersen al...teşekkürler canım hipotiroid hastası olduğum için zaten tuz yasak bana 0 tuz yemeklerde kahvaltı için peyniri dil peyniri alıyorum en tuzsuzu o zeytin keza öyle foranın light zeytinini alıyorum pembe kutu ekmek en az tuz konulan çavdarmış çavdar ekmeği alıyorum aslında doktoruma kalsa makine al evde yap diyor ama nasıl olur bilmiyorum ekmek yapma makinası olan varmı kızlar???
daha ağır gelmesek de vucüdun su tuttuğu doğru bu sebeple gerçek kilonuz fazla çıkabiliyo...benim 500 gr.filan mutlaka oynar mesela...Arkadaşlar regl döneminde tartıda ağır geldiğimiz gerçekten doğru mu yoksa buda bir şehir efsanesi mi?
700 gr.süper canım...tebrikler ama daha dengeli diyete bekliyom ben seni...hala ete devam mı?
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler canım
bende araniza yeni katilanlardanim bende 115.800kilodaydim suanda 107.400oldum cok sukur bende yaziyim bugun sabah ben sadece 1 jakops kahvesi icdim buyuk kupayla yarim litrede su icdim suanda halen acikmadim ogleden sonrada yuruyus yaparim aksamda yagsiz izgara bol salata yiyecem ben 15.09*.2009da basladim rejime ben ilacda kullandim onunla verdim kilo sonra biraktim ilaci midemde kuculdu simdi hic zorlanmiyorum diyet yaparken ben mekik cekemiyorum yaaa
hoşgeldin...a.s.bugun sabah ben sadece 1 jakops kahvesi icdim buyuk kupayla yarim litrede su icdim suanda halen acikmadim ogleden sonrada yuruyus yaparim aksamda yagsiz izgara bol salata yiyecem
ben mekik cekemiyorum yaaa
ayyy rica ederim bende seviyom canım benim...sağlığını bozma...vallanevrammmmmmmmmm tşk ederim motive oluyorum ya senı kocaman seviyorumm :teselli: :teselli: :teselli:
ablacım ne tatlı ne iyiniyetlisin ya insanın ısınmaması mümkün değil. :1hug::1hug:
biraz dişimi sıkayım ekim bitene kadar. biliyorum sudan gidiyor ama canıma tak dedi. o zamana kadar bana destek ol emi aplamm? ondan sonra aç kalırsam da kız yeter bu kadar de. insan çünkü mantıksız da olsa ibre sola kaydıkça kendini alamıyor. şöyle bi 93le kasıma gireyim ondan sonra ayda 4-5 kilo verme düzenine geçicem.:icecream:
zaten eklemeler yaptım biraz dayanamadım. bi de çok kötü şeyler yazıyo nette et ağırlıklı beslenmeyle ilgili korktum.
sabah 80gr light ton+1dilim uno light+domates salatalık
öğleden sonra gibi 1 yumurta ve 1 tatlı kaşığı yağla yapılmış yeşillik salatası
akşam da el kadar haşlama et, bir tas yağsız yoğurtlu karnıbahar ve bir dilim ekmek yiyeceğim.
2 lt su içicek gibi duruyorum bolca çay. kahveyi azaltmalıyım.
allahım dayanma gücü ver böyle devam edeyim inşallahhhh:Saruboceq:
Alemsin sen he :roflol: :jeyyar:
Hoşgeldinnnn a.s. opuyorumnanaktan
Bende 1200 lük yapmak istiyorum hangi listeye uyucaksın bağada söyle emi beraber yapmak daha güzel olur zannumca sositososito
hoşgeldin...a.s.
sanada başarılar canım nacizane bi önerim olabilir mi yanlış anlamazsan?
canım yukarıdaki gibi yersen metobolizmanı yavaşlatırsın kendini sabahtan kaç saat aç bırakmışsın ama?
sen acıkmayabilirsin ama az az bişi yesen metobolizma daha hızlı çalışıyo böylece totalde hem kan şekerin dengede olacağı için abur cubur isteği kesiliyo hemde daha fazla kilo verebiliyosun.
diyetinde mutlaka biraz et ve karbohidrat(meyve,ekmek grubu) bulunmalı canım yoksa yağ yakman çok zorlaşır ...
mekik konusunda da şunu söyleyeceğim bazı kişiler mekikte zorlanıyo bellerini sakatlıyo hiç zorlama kendini benc onun yerine haftada en az 3 gün 45 dk.yürümeye gayret et..
ayyy rica ederim bende seviyom canım benim...sağlığını bozma...vallalmaz:
Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..İlerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
Potansiyel şeker hastasıyım yani..
En önemliside, böbreküstü beziyle alakalı problem çıktı..bu gece 23:00 gibi iki hap verdi onu içip,yarın en geç sabah dokuzda tekrar kan vericem..
Çok korkuyorum, inşallah normal çıkar..niçin gittim neler çıktı..hep bu ağırlık yüzünden işte..:.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?