Hayriye cim bende birer kaşık koyuyorum tadını sevmiyorum ama acı olmuyoroyle yazıyor dıye bende oyle koydum karıstırayım olmazsa ondan okadar acı oldu ozaman benimki
:))bilmemKaristirin yaziyodu diye bende karistirdim ayni yerimi okuduk eminmiyiz hayriye :)
ben ılkınde yogurdu az koydum hehal ablam ondan acı oldu ama katlanacaz baskaaresı yokHayriye cim bende birer kaşık koyuyorum tadını sevmiyorum ama acı olmuyor
Yatta dınlen bacım ya iş herzaman olur baş arın iyice ilerlemesinGunduz yapamadigim bir suru isim vardi mutfakla birlikte cocuklar uyuyunca yapim diyodum uyudular bi minoset aldim sanirim yatacagim basim zonk zonk edip duruyo gozume vurdu iyice. Suda icicektim
Yat dinlen canım işler bekler seni merak etmeGunduz yapamadigim bir suru isim vardi mutfakla birlikte cocuklar uyuyunca yapim diyodum uyudular bi minoset aldim sanirim yatacagim basim zonk zonk edip duruyo gozume vurdu iyice. Suda icicektim
Ne merak etcem zaten uyuzum hepsine :) Midem bulaniyo zaten zorumdan yattim ben çişe ve memeyede kac kere kalkacagim.Yat dinlen canım işler bekler seni merak etme
Allah şifa versin
Allah rahatlık versin hayriyecimbende yatam hayırlı geceler
günaydın canım nasıl oldu basın
Odunumsu hayriye :)) az daha sonra yinemi tartilsan gecen hafta kacti? Olsun ama arti cikmadin canim benim bizim icin onemli olan o.günaydın canım nasıl oldu basın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?