Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus varmisin kiz bi cilginlik yapalim yarisa girelim bu hafta musaitsen spor ve kilo verme yarisi tabi isteyen varsa katilabilir ama caydim olmadi yapamadim.soyleydi böyleydi demek yok ona gore cunku bunlar yuzunden kilo veremiyoruz zaten

Bonus varmisin kiz bi cilginlik yapalim yarisa girelim bu hafta musaitsen spor ve kilo verme yarisi tabi isteyen varsa katilabilir ama caydim olmadi yapamadim.soyleydi böyleydi demek yok ona gore cunku bunlar yuzunden kilo veremiyoruz zaten

Murat kekilli der ki seni cilginnnn hadi oraadaan :)) kabul etmeyecegimide nerden cikardin

Selamun aleyküm güzeller

Bu haftam dikkat etmeme rağmen kötü geçti malesef
Kızlar yaşınız ilerlemeden gayret edip kurtulun bu kilolardan. Yaş ilerledikçe yapışıp kalıyor insana ve bırakmak istemiyor.

Kilo : 95.8
Spor : yok

Murat kekilli der ki seni cilginnnn hadi oraadaan :)) kabul etmeyecegimide nerden cikardin
Canim bu ggünümde bile beni güldürdün rabbimde seni guldursun insallah
Esracan masallah sanada bu haftaki gururumuz siz olun ins :)
hep birlikte zayifliyacaz insallah canim umudu yitirmek yok yelizle yarismanizi takip edicem hadi bakalim haftaya sonuc ne olacak

Günaydın kızlar,
Cumamız mübarek olsun, hayırlı kapılar açsın inşallah.
Ben biraz yorgunum ama işler kolayladı. İki gündür evde yemek pişmiyor, sürekli dışardan yemek zorunda kaldım. Beslenmem pek hoş değildi bu hafta.

GEÇEN HAFTA; 98.4
BU HAFTA; 97.9

kasımpatıcığım, bonuscuğum ellerinize sağlık şimdiden.

Meyracığım ışıkla ilgili haber çıktı sağda solda ama bilimsel bir açıklama görmedim hiçbir yerde. Ben buraya yazdıktan bir saat kadar falan sonra yatmaya hazırlanırken öyle şiddetli şimşekler oldu ki sanırsın gündüze döndü her yer. Gök gürültüsü de senin dediğin gibi, öyle bir gürültü ben ömrümde duymadım. Aklımı kaçıracağım sandım. Uykuya 3 gibi ancak geçebildim sanırım. İlk kez o gece kıyamet kopuyor diye korktum. Bi link yolluyorum gece yarısı ortalığın nasıl aydınlandığını görebilirsin oradan

https://twitter.com/penguenyigit/status/687593013955178496

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…