günaydın kızlar baktımda ufakufakta olsa eksi bildirimlervar. benimde geçen hafta 86/85,8/0,2
allahım 75 leride görmeyi nasip etsin hepimize amin
Su icmesekte heralde sisirmez bizi ya :) esra diyodu ya tırt kür.Bonus nasil oldun canim gectimi basin cocuklar nasil oldu
Bide bu yogurt kuru bende ters tepki yaiyo ya neden acaba yeteri kadar su icmiyormuyum acaba
Bonus varmisin kiz bi cilginlik yapalim yarisa girelim bu hafta musaitsen spor ve kilo verme yarisi tabi isteyen varsa katilabilir ama caydim olmadi yapamadim.soyleydi böyleydi demek yok ona gore cunku bunlar yuzunden kilo veremiyoruz zaten
Ooo en sevdiklerimden o zaman yaris baslasinMurat kekilli der ki seni cilginnnn hadi oraadaan :)) kabul etmeyecegimide nerden cikardin
Canim bu ggünümde bile beni güldürdün rabbimde seni guldursun insallahMurat kekilli der ki seni cilginnnn hadi oraadaan :)) kabul etmeyecegimide nerden cikardin
hep birlikte zayifliyacaz insallah canim umudu yitirmek yok yelizle yarismanizi takip edicem hadi bakalim haftaya sonuc ne olacakEsracan masallah sanada bu haftaki gururumuz siz olun ins :)
clutch şu gürültülü ışığın ne olduğunu çözdünüzmü kızlar: ))))
vakti ahir her bişey olabilir.
8-9ay önce de burada öyle büyük bir gürültü olmuştuki, gökten gelmişti belliydi ses, gök gürültüsüne benzer şekilde, ama öyle bir ses ben hayatımda duymadım, dünya yarılıyomuş gibi bir sesti, duyan herkes yatağından fırlamıştı, çünkü sabah olmuştu, ne olduğu belli değil. ben kıyamet kopuyo sandım inanın sesi duyduğumda.
Bende varmBonus varmisin kiz bi cilginlik yapalim yarisa girelim bu hafta musaitsen spor ve kilo verme yarisi tabi isteyen varsa katilabilir ama caydim olmadi yapamadim.soyleydi böyleydi demek yok ona gore cunku bunlar yuzunden kilo veremiyoruz zaten
Hoşbuldummm DaficimYasemincim hoş geldin
Nerelerdesin kayıplara karıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?