Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pek hos beslenmedin yinede bu -500 nasil oluyo avukat hanim

Ortalik cilgin dolu

Hayırlı cumalar
kılo bildirimi :79.5
spor yok
2 gun oncesıne kadar 78.5 dum aldım bigüzel geri o bi kiloyu
İncecik olmamız dileğiyle ♥:)

Ooo en sevdiklerimden o zaman yaris baslasin

Ar yuuu rediii iii iii iii iii yok 3 kisiye sor bonus olmayan kulturun batsin vi yuuu rediii iii iii iii

Canim bu ggünümde bile beni güldürdün rabbimde seni guldursun insallahhep birlikte zayifliyacaz insallah canim umudu yitirmek yok yelizle yarismanizi takip edicem hadi bakalim haftaya sonuc ne olacak

Niye kizim ne var halinde bak ben hic diyomuyum bu halde espiri yapilirmi diye 3 insan kafasi tasiyorum su an

Aynen devam canım verip verip alıyoruz yaş ilerledikçe de vermemeye başlıyoruz. En azından almamak bile kardır diyorum sabit kalmayı bile başarı sayar olduk

Ar yuuu rediii iii iii iii iii yok 3 kisiye sor bonus olmayan kulturun vi yuuu rediii iii iii iii

Niye kizim ne var halinde bak ben hic diyomuyum bu halde espiri yapilirmi diye 3 insan kafasi tasiyorum su an
Sabahleyin herifle kavga ettikte ondan oyle dedim senin mesaji gorunceye kadar suratim on karisti gordukten beri de cilginca murat kekilli sarkilarini soyluyorum (bu aksam ölürüm beni kimse tutamazz)
mubarek gunde selavat getirecegime

Sabahleyin herifle kavga ettikte ondan oyle dedim senin mesaji gorunceye kadar suratim on karisti gordukten beri de cilginca murat kekilli sarkilarini soyluyorum (bu aksam ölürüm beni kimse tutamazz)
mubarek gunde selavat getirecegime

Eziz mubarek gunde tovbe tovbe

Yeliz lesliyi yapmistir he birden icime kurt dustu

Hayirli cumalar,

Selamlar,sevgiler olsun yorgun kasimpatindan hepinize:)iyisiniz umarim,ben oldukça yoğunum bu aralar,dügün telasimiz gün yaklaştıkça son gaz devam ediyor:)bu hafta ev yerleşimini bitirdik sükür..ayriyetten dayim kücük bir rahatsizlik atllatti,birkac günüm hastanede geçti neyseki daha iyi cok sükür.
Karatayimsi beslenmem yalan oldu,fena seyler yiyorum bu ara,oldukca artidayim..

Hasili basta kendime olmak üzre hiçbir seye yetemiyorum bu aralar,herseyi mükemmel yapmaya calismak,herkese yetmeye calismak oldukça yipratiyor beni,üzüldükce yiyor,yedikce üzülüyorum..

Neyse toparlayacagim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…