Günaydın kızlar,
Cumamız mübarek olsun, hayırlı kapılar açsın inşallah.
Ben biraz yorgunum ama işler kolayladı. İki gündür evde yemek pişmiyor, sürekli dışardan yemek zorunda kaldım. Beslenmem pek hoş değildi bu hafta.
GEÇEN HAFTA; 98.4
BU HAFTA; 97.9
kasımpatıcığım, bonuscuğum ellerinize sağlık şimdiden.
Meyracığım ışıkla ilgili haber çıktı sağda solda ama bilimsel bir açıklama görmedim hiçbir yerde. Ben buraya yazdıktan bir saat kadar falan sonra yatmaya hazırlanırken öyle şiddetli şimşekler oldu ki sanırsın gündüze döndü her yer. Gök gürültüsü de senin dediğin gibi, öyle bir gürültü ben ömrümde duymadım. Aklımı kaçıracağım sandım. Uykuya 3 gibi ancak geçebildim sanırım. İlk kez o gece kıyamet kopuyor diye korktum. Bi link yolluyorum gece yarısı ortalığın nasıl aydınlandığını görebilirsin oradan
https://twitter.com/penguenyigit/status/687593013955178496
Bende varm
Ooo en sevdiklerimden o zaman yaris baslasin
Canim bu ggünümde bile beni güldürdün rabbimde seni guldursun insallahhep birlikte zayifliyacaz insallah canim umudu yitirmek yok yelizle yarismanizi takip edicem hadi bakalim haftaya sonuc ne olacak
Pek hos beslenmedin yinede bu -500 nasil oluyo avukat hanim
Aynen devam canım verip verip alıyoruz yaş ilerledikçe de vermemeye başlıyoruz. En azından almamak bile kardır diyorum sabit kalmayı bile başarı sayar oldukHoşbuldummm Daficim
kilodan yana hayal kırıklığı olunca buralarıda boşladım
Sen nasılsın? kg lerle aran nasıl kızlardan eski olanlarıda gördüm.hala cuma kg tartı ve spor günü sanırım ?
Daykoyla lesli yarisimi hatirliyo olmalisin
Sabahleyin herifle kavga ettikte ondan oyle dedim senin mesaji gorunceye kadar suratim on karisti gordukten beri de cilginca murat kekilli sarkilarini soyluyorum (bu aksam ölürüm beni kimse tutamazzAr yuuu rediii iii iii iii iiiyok 3 kisiye sor bonus olmayan kulturun vi yuuu rediii iii iii iii
Niye kizim ne var halinde bak ben hic diyomuyum bu halde espiri yapilirmi diye 3 insan kafasi tasiyorum su an
Sabahleyin herifle kavga ettikte ondan oyle dedim senin mesaji gorunceye kadar suratim on karisti gordukten beri de cilginca murat kekilli sarkilarini soyluyorum (bu aksam ölürüm beni kimse tutamazz)
mubarek gunde selavat getirecegime
Pehhh ben yapamadimBonus ne sandin yaptim tabi 1 litre su ictim simdiye kadar ama daykoyla olan yarislarinizi hatirlamiyom
Olsuncsnim ben yapabilecegine inaniyorumPehhh ben yapamadimolsun erken sevinme
bayanlar bende Leslie yapmak isterim ama suan dolaba koymak için mantı yapıyoruz.yarış mevzusu benim için kötü zamanda başladıPehhh ben yapamadimolsun erken sevinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?