Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım öncelikle geçmiş olsun dalına
Düğün telasinizda kolaylıklar dilerim bu dönemde çok yüklenme kendine diyet işi zor böyle yoğun zamanlarda işler bitsin toparlarsin inşallah
Öpüyorum kolaylıklar diliyorum canım

Dugun ne zaman kasimpati? Arada olsada yinede frenlemeye calis kendini verdigini alma.

Bonuscum düğün subat'in ilk haftasi kismetse,bitsede rahatlasam bende:)ne cok dertlendim dimi:) bu arada az önce geçmişi okurken farkketim cok geçmiş olsun hem sana hem bebelere,Allah sifa ihsan eylesin.

Sagolasin asuman ablacim,hakikaten zormuş düğün telasi idrak etmiş bulunuyorum:) Sen nasilsin? bu arada 500 gr artida olduğunu yazmissin ama listeye ve gecen haftaki bildirimine göre 300 gr arti dasin haber vereyim dedim:)

Sagolasin asuman ablacim,hakikaten zormuş düğün telasi idrak etmiş bulunuyorum:) Sen nasilsin? bu arada 500 gr artida olduğunu yazmissin ama listeye ve gecen haftaki bildirimine göre 300 gr arti dasin haber vereyim dedim:)
Öyle mi geçen hafta düz 87 yim sanıyorum ben :)
Ben bugün biraz basdonmesi ve halsizlik yaşıyorum nedense anlamadım akşam da misafir var artık kızların yardımıyla yapacağız bişeyler
Sen 2 hafta daha yoğun olacaksın demek kendini fazla yormamaya çalış yine de ve elinden geldiğince porsiyonlari küçült canım abla tavsiyesi

Gecmis cok fazla birikmiş,hepsini okuyamadım ama aklmda kaldigi kadari ile..

Yenam görüştük ama tekrar cok geçmiş olsun baris pasa'ya,kisa zamanda toparlanir inşallah..

Dafi ablacim yakininiz vefat etmiş sanirim,basiniz sagolsun.Allah rahmet eylesin.

Esracim kurtlar vadisi mevzusunu cok anlayamadım ama,önemli birileri sanirim:)kolaylıklar diliyorum.Ayrica - 500 harika

Ogulcuklarim sana da cok geçmiş olsun,bu hafta ekside olmana sevindim..

Diger arkadaşlar hepinizede selam olsun..

Yok 87.2 olarak bildirim yapmistin hatta - 1 kg ile ilk 3 listesine dahil olmuştun:) Bu arada özlemişim sizlerle yazismayi,tanismiyor olsakta gönlümün bir kösesine yer etmişsiniz hepiniz..desteğinizi hissetmek cok güzel,abla tavsiyelerine uyacagim inşallah..

Sekerin veya tansiyonun mu düştü acaba asuman abla,ya da kahvaltiyi azmi yaptinvarsa eger bitter cukolata veya tuzlu ayran vs içsen durumuna göre iyi gelir belki..Gecer inşallah kisa sürede.

Ev yerleşimi olduğu için en cok bu hafta yoğundum,dayimda hastalanınca evime bile gece yarilarinda girdim diyebilirim..Bundan sonra bu kadar yoğunluk olmaz heralde..

Sabah kızlara kalkamadım tansiyonum normaldi sonra biraz uyumuşum iyi hissettim kendimi kahvaltımı yaptım bir Kaşarlı simit yumurta zeytin yedim sonra markete gidip geldim zorla kaç saattir dengesizim başım dönmüyor tam olarak ama acaiplik var anlamadım
Büyük kızım okuldan geldi kurabiye yapıyor şimdi :) sonra bir de kabartma tozlu poğaça yaptiririm ben de hazır cheesekek yapmıştım yeter zaten
Aslında bir tatlı bir tuzlu yapıyorum ama
Neyse küçük kıza da salonu süpürtürüm mutfak toplamak bana kalır bakalım nasıl bir dağınıklık olacak

Amethyst_1 canim cok gecmis olsun dayina islerindede kolayliklardilitorym evet dugun isleri zordur biraz bol kosturmali az dinlenmeli falan ama eglencelidir de

Canim sagolasin,desteginizi hissetmek cok güzel..
Evet güzel tatli telaşlar ama ailenin en küçüğü ve tüm ayak islerini yapan olunca azcik zor olup benim gibi darlana biliyor insan..
Tabi sonuç olarak memnun edebildiği ve mutlu ettiğini görmek de herseye bedel tabi..

HAFTANIN 1.leri..............................- 0.6 kg................................ BULUT76 &LEYLASA

HAFTANIN 2.si...................................... - 0.5 kg........................................... CLUTCH

HAFTANIN 3.leri........................... - 0.4 kg............................OGULCUKLARIM & DAFI

kasımpatı çok sağol sende Hoşgeldin canım. Dayına çok geçmiş olsun
Sende tatlı telaşlara girmişsin Rabbim tamamına erdirsin.
Kurtlarvadisi konusunda ben yazayım. Önceden Hürrem Sultan nic li bir eminemiz vardı. Kayinvaldem yerine kısaltarak kv.yazılınca kısaltmayı kurtlar vadisi diye okuyormuş kv nin kayınvalide olduğunu okuyunca AA bende onu Kurtlarvadisi zannediyordum dedi.

Asucum geçmiş olsun ne olduki acaba

kasımpatı ellerine sağlık canım
Ben eksi olduğumu bilmiyordum azda olsa gitmiş yine

Aaaaa 1. Olmusummm
Pek sevindimm
Derecemi paylastigim arkadasimi da diger guzelleri de tebrik edeeim

kasimpati cim sanada ayriyeten tesekkur ederim emegine saglik sende telaslarindan kurtulup biran once eksi bildirimlerine baslarsin insallak
SAYGILARR

devamını dılıyorum kendımden:)
su anda ahmet kaya hep sonradan dınlıyorum. cok guzelmıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…