- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım öncelikle geçmiş olsun dalınaHayirli cumalar,
Selamlar,sevgiler olsun yorgun kasimpatindan hepinize:)iyisiniz umarim,ben oldukça yoğunum bu aralar,dügün telasimiz gün yaklaştıkça son gaz devam ediyor:)bu hafta ev yerleşimini bitirdik sükür..ayriyetten dayim kücük bir rahatsizlik atllatti,birkac günüm hastanede geçti neyseki daha iyi cok sükür.
Karatayimsi beslenmem yalan oldu,fena seyler yiyorum bu ara,oldukca artidayim..
Hasili basta kendime olmak üzre hiçbir seye yetemiyorum bu aralar,herseyi mükemmel yapmaya calismak,herkese yetmeye calismak oldukça yipratiyor beni,üzüldükce yiyor,yedikce üzülüyorum..
Neyse toparlayacagim inşallah..
Dugun ne zaman kasimpati? Arada olsada yinede frenlemeye calis kendini verdigini alma.
Canım öncelikle geçmiş olsun dalına
Düğün telasinizda kolaylıklar dilerim bu dönemde çok yüklenme kendine diyet işi zor böyle yoğun zamanlarda işler bitsin toparlarsin inşallah
Öpüyorum kolaylıklar diliyorum canım
Öyle mi geçen hafta düz 87 yim sanıyorum ben :)Sagolasin asuman ablacim,hakikaten zormuş düğün telasi idrak etmiş bulunuyorum:) Sen nasilsin? bu arada 500 gr artida olduğunu yazmissin ama listeye ve gecen haftaki bildirimine göre 300 gr arti dasin haber vereyim dedim:)
Öyle mi geçen hafta düz 87 yim sanıyorum ben :)
Ben bugün biraz basdonmesi ve halsizlik yaşıyorum nedense anlamadım akşam da misafir var artık kızların yardımıyla yapacağız bişeyler
Sen 2 hafta daha yoğun olacaksın demek kendini fazla yormamaya çalış yine de ve elinden geldiğince porsiyonlari küçült canım abla tavsiyesi
Amethyst_1 canim cok gecmis olsun dayina islerindede kolayliklardilitorym evet dugun isleri zordur biraz bol kosturmali az dinlenmeli falan ama eglencelidir de
kasımpatı çok sağol sende Hoşgeldin canım. Dayına çok geçmiş olsunGecmis cok fazla birikmiş,hepsini okuyamadım ama aklmda kaldigi kadari ile..
Yenam görüştük ama tekrar cok geçmiş olsun baris pasa'ya,kisa zamanda toparlanir inşallah..
Dafi ablacim yakininiz vefat etmiş sanirim,basiniz sagolsun.Allah rahmet eylesin.
Esracim kurtlar vadisi mevzusunu cok anlayamadım ama,önemli birileri sanirim:)kolaylıklar diliyorum.Ayrica - 500 harika
Ogulcuklarim sana da cok geçmiş olsun,bu hafta ekside olmana sevindim..
Diger arkadaşlar hepinizede selam olsun..
Asucum geçmiş olsun ne olduki acabaSabah kızlara kalkamadım tansiyonum normaldi sonra biraz uyumuşum iyi hissettim kendimi kahvaltımı yaptım bir Kaşarlı simit yumurta zeytin yedim sonra markete gidip geldim zorla kaç saattir dengesizim başım dönmüyor tam olarak ama acaiplik var anlamadım
Büyük kızım okuldan geldi kurabiye yapıyor şimdi :) sonra bir de kabartma tozlu poğaça yaptiririm ben de hazır cheesekek yapmıştım yeter zaten
Aslında bir tatlı bir tuzlu yapıyorum ama
Neyse küçük kıza da salonu süpürtürüm mutfak toplamak bana kalır bakalım nasıl bir dağınıklık olacak
kasımpatı ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.leri..............................- 0.6 kg................................ BULUT76 &LEYLASA
HAFTANIN 2.si...................................... - 0.5 kg........................................... CLUTCH
HAFTANIN 3.leri........................... - 0.4 kg............................OGULCUKLARIM & DAFI
Aaaaa 1. OlmusummmHAFTANIN 1.leri..............................- 0.6 kg................................ BULUT76 &LEYLASA
HAFTANIN 2.si...................................... - 0.5 kg........................................... CLUTCH
HAFTANIN 3.leri........................... - 0.4 kg............................OGULCUKLARIM & DAFI
devamını dılıyorum kendımden:)HAFTANIN 1.leri..............................- 0.6 kg................................ BULUT76 &LEYLASA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?