Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Basta haftanin ilk 3'e giren hatun kismisini,sabit kalanlarini ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum kizlar..

Yiyip,yiyip kilo olan listenin en karasi kendicigimide esefle kinim kinim kiniyorumm

Orda dur kasimpatisi kilo alan sifatin kimseye birakmam

@kasimpati35 ellerine saglik canim
Bonus ne durumdasin ben abarttim yine biraz galiba sanirsam ama yarin daha iyi olucam insallah artik

Off yeliz sicak pirinc pilavi diyim sen anla gerisini :)

Oglen cubuk kraker falan atistirdim yemek yemeyde yapmayada vaktim yoktu. Pisirincede cok guzel oldular bi tabak pilav benim neyime acaba yarin sabahtan full azimle ins yemiycem. Ara da yapicam. Ins kizda dururda butun enerjimi tuketmez.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]20 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]0[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ellerine saglik canim

kız beni niye yazmadin

Haftanin spor 1.si
Derin

Haftanin spor 2.si
Asumanzeynep

Haftanin spor 3.su
Plynna

______

Haftanin mesajini anlayanlar anladi

Allah spor takimlariniza zeval vermesin
ne demek oluyoki haftanin mesaji
Beni listeye eklememenle bi alakasi varmiacaba

Aynen bende sicak pilavin cazibesine dayanamadim ama bizim sorunumuz bu iste kendimize ozel bisey yapmiyoruz o an ne bukursak inu yiyoruz ya zamansizliktan ya da kolayimizag eldiginden yapmak lazim aslinda kendimiz icinde biseyler ama ne

selamun aleykum hayırlı akşamar canlar

bugun toplantıdan sonra kv gıttık abatmadım ama mecbur yedım ufak tefek
@kasimpati35 Bonus ellerınıze saglık kızlar kılo veren çabalayan herkezi kutlarım

asum geçmiş olsun canım neden oldukı bu halsızlık canım her cumamı sızde toplanıyorsunuz allah kabul etsın bu arada

kasınpatı canım dayına geçmıs olsun dugun koşturması çok zor gerçekten ben de kardeşimde aynı oldum butun koşturmaca benım uzerıme bındı allah yardımcın olsun canım ama gınede guzel telaslar ınşallah toplarsın telas bıtınce uzulme

bonus yelız hadı bakem takıpteyım pekbı kızışmış sankı buralar

İyi geceleer hanımlaaar ben geldiiiiiim :) sonunda modemimize kavuştuk misafirim vardı onları yolcu ettim hemen size bakınayım dediim çok özledim siziii aaayyyy :)) hatta nülüşe anlatım canım çok sıkılıyor guruba giremiyorum dediim

Dün gece eşim geldi bu ara hep misafirim olur başsağlığı gelmek için akrabalar bekliyordu bu akşamdan başladık bakalım

En güzel haber Allahtan bir aksilik çıkmasa yarın oğlum geliyor :)

Kötü haber ise Diyet işi çok fenaaaa onu hiç anlatmıyım

Yav sen bi kaybolma artik bende cok ozluyorum allah modemlere uzun omur versin

efenim hoşgeldiniz yasemin hanım :

Geçmiş olsun asucum daha iyisin umarım.. bende de oluyor bu ara baş dönmesi ayaktaysam hemen oturuyorum yahut tutunuyorum bir yere..Öyle işte.

hoşgelmişin frida.
gözün aydın beyin gelmiş :)

Kabus gibi bir gündü çok yoğundu.. Yoğun günün ardından çaya gelen misafir haberiyle enfes elma kurbiyesi yapmış bulundum başka bişeyler daha vardı.. Bir sürü sarma bir elmalı kurabiye yedim..
Misafirler kapıdan ben bacadan damladım öylesine uykum var ki tatlı tatlı ama uyumak istemiyorum..

kız beni niye yazmadin

ne demek oluyoki haftanin mesaji
Beni listeye eklememenle bi alakasi varmiacaba

Ya normalde yapanlari yaziyoruz. Yelizle bu hafta kapisicaz diye bize ders olsun bu hafta hic spor yapmadigimizi gorelim diye dusundum onada sormadan ekledim ikimizi. Haftanin mesaji oydu yani hareket edindi. Baska hic biseyle alakasi yok canim benim sakin oyle anlama. Plynna bende varim demisti ama yelizle daha fazla samimi oldugumdan onu cok rahat yazdim. Plynna canim sende sakin yanlis anlama ucumuz aynen devam.

Ama sen deyince aklima geldi isterseniz kilo gibi spor listesinide herkese yapalim. Hem yuzlesmis oluruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…