Basta haftanin ilk 3'e giren hatun kismisini,sabit kalanlarini ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum kizlar..
Yiyip,yiyip kilo olan listenin en karasi kendicigimide esefle kinim kinim kiniyorumm
@kasimpati35 ellerine saglik canim
Bonus ne durumdasin ben abarttim yine biraz galiba sanirsam ama yarin daha iyi olucam insallah artik
Ellerine saglik canim[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]20 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kız beni niye yazmadin[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]20 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ne demek oluyoki haftanin mesajiHaftanin spor 1.si
Derin
Haftanin spor 2.si
Asumanzeynep
Haftanin spor 3.su
Plynna
______
Haftanin mesajini anlayanlar anladi
Allah spor takimlariniza zeval vermesin
Aynen bende sicak pilavin cazibesine dayanamadim ama bizim sorunumuz bu iste kendimize ozel bisey yapmiyoruz o an ne bukursak inu yiyoruz ya zamansizliktan ya da kolayimizag eldiginden yapmak lazim aslinda kendimiz icinde biseyler ama neOrda dur kasimpatisi kilo alan sifatin kimseye birakmam
Off yeliz sicak pirinc pilavi diyim sen anla gerisini :)
Oglen cubuk kraker falan atistirdim yemek yemeyde yapmayada vaktim yoktu. Pisirincede cok guzel oldular bi tabak pilav benim neyime acabayarin sabahtan full azimle ins yemiycem. Ara da yapicam. Ins kizda dururda butun enerjimi tuketmez.
İyi geceleer hanımlaaar ben geldiiiiiim :) sonunda modemimize kavuştuk misafirim vardı onları yolcu ettim hemen size bakınayım dediim çok özledim siziii aaayyyy :)) hatta nülüşe anlatım canım çok sıkılıyor guruba giremiyorum dediim
Dün gece eşim geldi bu ara hep misafirim olur başsağlığı gelmek için akrabalar bekliyordu bu akşamdan başladık bakalım
En güzel haber Allahtan bir aksilik çıkmasa yarın oğlum geliyor :)
Kötü haber ise Diyet işi çok fenaaaa onu hiç anlatmıyım
Hoşbuldummm Daficim
kilodan yana hayal kırıklığı olunca buralarıda boşladım
Sen nasılsın? kg lerle aran nasıl kızlardan eski olanlarıda gördüm.hala cuma kg tartı ve spor günü sanırım ?
Sabah kızlara kalkamadım tansiyonum normaldi sonra biraz uyumuşum iyi hissettim kendimi kahvaltımı yaptım bir Kaşarlı simit yumurta zeytin yedim sonra markete gidip geldim zorla kaç saattir dengesizim başım dönmüyor tam olarak ama acaiplik var anlamadım
Büyük kızım okuldan geldi kurabiye yapıyor şimdi :) sonra bir de kabartma tozlu poğaça yaptiririm ben de hazır cheesekek yapmıştım yeter zaten
Aslında bir tatlı bir tuzlu yapıyorum ama
Neyse küçük kıza da salonu süpürtürüm mutfak toplamak bana kalır bakalım nasıl bir dağınıklık olacak
İyi geceleer hanımlaaar ben geldiiiiiim :) sonunda modemimize kavuştuk misafirim vardı onları yolcu ettim hemen size bakınayım dediim çok özledim siziii aaayyyy :)) hatta nülüşe anlatım canım çok sıkılıyor guruba giremiyorum dediim
Dün gece eşim geldi bu ara hep misafirim olur başsağlığı gelmek için akrabalar bekliyordu bu akşamdan başladık bakalım
En güzel haber Allahtan bir aksilik çıkmasa yarın oğlum geliyor :)
Kötü haber ise Diyet işi çok fenaaaa onu hiç anlatmıyım
Yeminle ben ne sıkıldım ne sizi özledim nülüşe sor :))Yav sen bi kaybolma artik bende cok ozluyorum allah modemlere uzun omur versin
Sağol canım benden sonra çok hasta olmuş hastaneye kaldırıp serum filan takmışlar şimdi ilaç kullanıyor öksürüp duruyor ...hoşgelmişin frida.
gözün aydın beyin gelmiş :)
kız beni niye yazmadin
ne demek oluyoki haftanin mesaji
Beni listeye eklememenle bi alakasi varmiacaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?