Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım benden sonra çok hasta olmuş hastaneye kaldırıp serum filan takmışlar şimdi ilaç kullanıyor öksürüp duruyor ...

Hava değişikliğindenmi hastalandı acaba. Geçmiş olsun..

gözün aydın oğlun geliyormuş.. Bakalım sevgilisi kadar memnun edecekmisin oğlumuzu yemek konusun da

Bonuscan beni ekleme listeye yapamıyorum sonra yapamıyorum diye iyice üzülürüm zaten yaparsam bildiriyorum.. Gerek yok liste kalabalığına..

O değil de dördümüzün kiloları eşitlendi :) bir zamanlar 10 kilo fazlalığım var diye dalga geçtiğin o obez benim işte..

BİRAZ Post: 44667436, member: 29950"]Ya normalde yapanlari yaziyoruz. Yelizle bu hafta kapisicaz diye bize ders olsun bu hafta hic spor yapmadigimizi gorelim diye dusundum onada sormadan ekledim ikimizi. Haftanin mesaji oydu yani hareket edindi. Baska hic biseyle alakasi yok canim benim sakin oyle anlama. Plynna bende varim demisti ama yelizle daha fazla samimi oldugumdan onu cok rahat yazdim. Plynna canim sende sakin yanlis anlama ucumuz aynen devam.

Ama sen deyince aklima geldi isterseniz kilo gibi spor listesinide herkese yapalim. Hem yuzlesmis oluruz?[/QUOTE]
Biraz alinganlik yaptım sanırım kusura bakma canım
listede ismimi goremeyince birde mesaj falan yazınca acaba mı dedim zaten moralim diplerde bugün onunda etkisiyle oldu herhalde biraz

liste fikrinde öyle daha güzel olur bencede
hem herkes isminin yanındaki spor:0 dan etkilenir de spor yapmaya başlarız belki

Hava değişikliğindenmi hastalandı acaba. Geçmiş olsun..

gözün aydın oğlun geliyormuş.. Bakalım sevgilisi kadar memnun edecekmisin oğlumuzu yemek konusun da
Ay sorma mümkün deel geçen bir kahvaltı resmi attı bana buse hazırladı diyee gözlerim yuvalarından fırladı bizim oğlan anne benim için çok uğraşıyor buse diyoor :))

Kahvaltı resmini attım mı sana zaten benim oğlan hep aç kızımız da bizim oğlanın kalbine giden yolu bulmuş :)

Düşündüm durdum nohutmu yapsam İzmir köftemi diye sonra nohut yapıp yanınada hasanpaşa köfte yapmaya karar verdim :)

Yinede ben bizim kızın hazırladığı gibi özenli sofralar kuramam aaayy yüreğim o kadarını kaldırmaaz :)))

Adaşım gözün aydın beyin gelmiş
Bizim de gözümüz aydın modem geldi :)
Yenacım sabah çok kötüydü kalkamadım yataktan gün boyu dönmedi ama var bir dengesizlik

Asumanim ablam anneminde oldu bi zaman ve artti korktuk bi an denge kaybi olsa allah korusun duser diye. Dr a gitti kbb vertigo malesef bi sure ilac kullandi gecti cok nadir yoklar. Babamdada var. Sende bi git tekrarlarsa. Tabi tansiyon kontrolude onemli ve sart :)

Kim benmi dalga gecmisim hec tarzim degil :)

Dost acı söylermiş .. Ben de söyliim o zaman.. ağzınla kuş tutup sofraya koysan Buse gibi özenli olmaz

Simdi yena hanimcim eger herkesi yazdigim bir liste yaparsam ki ilk firsatta yapacagim :) senide ayiramam yazarim ha oraya. Uzulme kiyamam amac harekete sevk etmek :)

Zeyno gelmedi kv geldiginden beri asil kurtlar vadisi onda he

Evet epey oldu gelmeyeli. Annesinemi gitti acep..

Ay gerçekten miii yaaaa

Napsamki Acep neysee ama ben mutlu oluyorum isterim yani becerikli gemisinin kaptanı bir gelinim olsun varsın oğlumuda yönetsin :)

Ya niye yönetsin oğlunu.. Ortak yönetim falan olsun.. becerikli olsun o ayrı..
Ayy ahretlikler gibi gelin tartışıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…