Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya niye yönetsin oğlunu.. Ortak yönetim falan olsun.. becerikli olsun o ayrı..
Ayy ahretlikler gibi gelin tartışıyoruz .
Yaa yönetsin derken işte bütçesini düşünsün, kendinin ve eşinin iş başarılarını geleceğini düşünsün , çocuklarının geleceğini düşünsün ......vs.

İdealist olsun bizim büyük gelin öyle zor alıştık ama memnunuz :)

İyi geceler kuziiiler :)

Kasımpatıcığım ve Bonuscuğum ellerinize sağlık öncelikle
Kilo veren pıtırcıkları da tebrik edeirm kendim de dahil olmak üzere
Benim işler kolayladı da bu evde her yer 5 dakikada toz oluyor, sanırım delireceğim. Beyaz koltuk ve halılardan toz toplamaktan bıktım laa

KAsımpatıcığım-Elifciğim dafi abla güzelce anlatmış biz kv ye kayınvalide için kullanırken onu kurtlar vadisi sanan bir bekar arkadaşımız vardı Bu arada dayına geçmiş olsun, düğüne beni de götür

Asuman ablam geçmiş olsun, acaba tansiyonun mu düşüyor ki

Yenam ben de iki gündür diyet yalan değilmiş gibi kaçamak yaptım bugün de. ben de sendenim yani, arkandanım

Yalnız değilim ne güzel : )
senin verdiğin linke baktım şaşırdım. Bir işaretmi acaba .. ışıkla ilgili hiç farketmedim ben hiç birşeyden haberim yok.. Harşeyi kaçırıyorum...
Geçen yemekte konuşuyoruz arkadaşlarla hatun kişiler dizilerden falan bahsediyor .. bir arkadaş dizi manyağı, kızını sallarken muhakak izlediği bir diziye denk getirirmiş :) bana sen ne izliyorsun dediler. ben de sadece güldür güldür ve eşkıya dünyaya hükümdar olmaz izlerim denk geldikçe dedim. Onun dışın da naapıosun zamanın nasıl geçiyor konuşuldu benim vaktim olmuyor pek tembelim galiba dedim.. Sonra da pardon belgesel izlerim hep dedim.. baya gülmüştük :)
Öyle derler ya entel takılıcam diye :)

İyi Akşamlar Frida :)
evet ya benim de snein gibi kallavi misafilerim var. Eşimin ailesi geliyor :)
Senin de oğlun geliyor sanırım, şehir dışında mıydı? okuyor mu? bi de gelin adayı var ha
Evet evet benimde bu ara misafirlerim yoğun olucak özelikle eşimin tarafı puuuff

Oğlum konyada çalışıyor uzun zamandır görüşemedik bir gece kesin kalıcakta 2. Gece kalıcakmı bilmiyorum pazar sabahı sınavı varmış okulu istanbuldaa ve evet birde gelin adayım var :)

Ya o ışık mevzusu baya ilginç hakikaten. Değişik değişik yorumlayanlar var, hayır olsun inşallah...
Ben de kaçırıyorum çoğu şeyi bu ara. Kafam bi güzel, uzun depresyondan sonra hiç haber falan bakasım gelmiyor. hep müzik dinlemece. haber görünce yine moral bozulyor tabi.
YA ben bizim evde tv yok deyince insanlar direk uaylı ya da çok tutucu olduğumu düşünüyor. O yüzden belgesel donesini hiç kullanamıyorum tanıyanlara

Siz de tembelseniz valla. Hepinize ayrı ayrı maşallah, hepiniz benim evin en az 2 katı nüfuslu evleri acayip düzenli çeviriyorsunuz. MAşallahınız var

Biz burda garip kuş gibiyiz. Kv tayfasını pek hevesle beklediğim söylenemez ama itiraf etmek zor olsa da içten içe neşeleniyorum kalabalık olacağız diye :) Allah eksik etmesin geleni gideni :)
Ya oğlun kocaman o zaman, enem hep genç anne oldu buralar :))

Diyemedinmi ben game of thrones walking dead izliyorum diye

Bende bakabildigim kadar guldur guldure bakiyorum evdekilerde bakiyo. Onun disinda i eskiyayi merak ediyorum savas falan var diye dirilise bakamiyorum onuda izlemek isterim. Bide yeni dizilerden kara sevdaya bakiyorum netten :) askli meskli filmleri sevdigim yalan degil ama suyunuda cikarmamak lazim yok cilek kokusu yok krem santisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…