Beni evi acayip duzenli cevirdigim yalanini saga kim dedi acabaYa o ışık mevzusu baya ilginç hakikaten. Değişik değişik yorumlayanlar var, hayır olsun inşallah...
Ben de kaçırıyorum çoğu şeyi bu ara. Kafam bi güzel, uzun depresyondan sonra hiç haber falan bakasım gelmiyor. hep müzik dinlemece. haber görünce yine moral bozulyor tabi.
YA ben bizim evde tv yok deyince insanlar direk uaylı ya da çok tutucu olduğumu düşünüyor. O yüzden belgesel donesini hiç kullanamıyorum tanıyanlara
Siz de tembelseniz valla. Hepinize ayrı ayrı maşallah, hepiniz benim evin en az 2 katı nüfuslu evleri acayip düzenli çeviriyorsunuz. MAşallahınız var
Diyemedinmi ben game of thrones walking dead izliyorum diye
Bende bakabildigim kadar guldur guldure bakiyorum evdekilerde bakiyo. Onun disinda i eskiyayi merak ediyorum savas falan var diye dirilise bakamiyorum onuda izlemek isterim. Bide yeni dizilerden kara sevdaya bakiyorum netten :) askli meskli filmleri sevdigim yalan degil ama suyunuda cikarmamak lazim yok cilek kokusu yok krem santisi
Ya o ışık mevzusu baya ilginç hakikaten. Değişik değişik yorumlayanlar var, hayır olsun inşallah...
Ben de kaçırıyorum çoğu şeyi bu ara. Kafam bi güzel, uzun depresyondan sonra hiç haber falan bakasım gelmiyor. hep müzik dinlemece. haber görünce yine moral bozulyor tabi.
YA ben bizim evde tv yok deyince insanlar direk uaylı ya da çok tutucu olduğumu düşünüyor. O yüzden belgesel donesini hiç kullanamıyorum tanıyanlara
Siz de tembelseniz valla. Hepinize ayrı ayrı maşallah, hepiniz benim evin en az 2 katı nüfuslu evleri acayip düzenli çeviriyorsunuz. MAşallahınız var
Kolay gelsin yatılımı kv ler :)Biz burda garip kuş gibiyiz. Kv tayfasını pek hevesle beklediğim söylenemez ama itiraf etmek zor olsa da içten içe neşeleniyorum kalabalık olacağız diye :) Allah eksik etmesin geleni gideni :)
Ya oğlun kocaman o zaman, enem hep genç anne oldu buralar :))
Allah kabul etsin asucumHayırlı geceler
Bonus ellerine sağlık
Bugün ben de yedim biraz ama fazla değil zarar etmez sanırım
Hayriye her cuma bizde kuran dersi yapıyoruz canım çok güzel geçiyor
hoş geldin frıdacım gözün aydın eşin gelmiş, oğluşun geliyormuş, modeminde hallolmuş hep böyle güzel haberlerle gelİyi geceleer hanımlaaar ben geldiiiiiim :) sonunda modemimize kavuştuk misafirim vardı onları yolcu ettim hemen size bakınayım dediim çok özledim siziii aaayyyy :)) hatta nülüşe anlatım canım çok sıkılıyor guruba giremiyorum dediim
Dün gece eşim geldi bu ara hep misafirim olur başsağlığı gelmek için akrabalar bekliyordu bu akşamdan başladık bakalım
En güzel haber Allahtan bir aksilik çıkmasa yarın oğlum geliyor :)
Kötü haber ise Diyet işi çok fenaaaa onu hiç anlatmıyım
Geçmiş olsun yenacım ne oldu asuylan ikinizeefenim hoşgeldiniz yasemin hanım :
Geçmiş olsun asucum daha iyisin umarım.. bende de oluyor bu ara baş dönmesi ayaktaysam hemen oturuyorum yahut tutunuyorum bir yere..Öyle işte.
Kuzum çoluk çocuk koca aç kalmıyorsa o ev çekilip çevriliyordur bana göre :))Beni evi acayip duzenli cevirdigim yalanini saga kim dedi acaba
Marjinal esra : ) Nasıl televizyon olmaz.. Ya valla çok iyi bişey yaptığınız çocuğunuz olduğun da tanışmamış olur aptal kutusuyla.... Şu an mesela eşim tv izliyor kızım mutfakta ders çalışıyor ben oğlanın yanında netteyim ve biz gündüz bir arada değildik...
Bu arada benim evim çok küçük çekip çevirmek pek zor değil :)
Kolay gelsin yatılımı kv ler :)
Evet erken anne oldum büyütüm çocukları şimdi yaşıtlarımın 2 3 yaşlarında çocukları var ...
Bonuskafacigim ne laBen game of thrones izliyom Bonuskafacığım :) Tek gözüm kapalı tabi :)))
Diyemedinmi ben game of thrones walking dead izliyorum diye
Bende bakabildigim kadar guldur guldure bakiyorum evdekilerde bakiyo. Onun disinda i eskiyayi merak ediyorum savas falan var diye dirilise bakamiyorum onuda izlemek isterim. Bide yeni dizilerden kara sevdaya bakiyorum netten :) askli meskli filmleri sevdigim yalan degil ama suyunuda cikarmamak lazim yok cilek kokusu yok krem santisi
Ben game of thrones izliyom Bonuskafacığım :) Tek gözüm kapalı tabi :)))
Geçmiş olsun yenacım ne oldu asuylan ikinize
Bonuskafacigim ne labende 3.sezondayim hala anlamadimki o dizinin neyini izliyorum arkadas yikik dokuk yerler igrenc kiyafetler
KRem şanti.
Ya bilerek demedim .. geneli türk dizisi izliyor bunları söyleyince fazla sırıtıyorum araların da olmuyor :)
Topluma ayak uydurmak lazım :)
bir de dexter e başladım.. Walkıng deadı çok özledim...:) zombisiz bir hayat çok sıradan..
Halvet sahnelerindemi kapatıyosun gözünü..
Geçen çizgi film de anne baba dudaklarını dokundurdup ayrıldı.. Barış hemen bence yaptıkları çok ayıp dimi anneee diyor :)
Ama gözlerini de ayırmıyor :) hayır çizgi filmde neden öpüşürler ki anlamıyorum..
Bilmiyorum ki daficiğim geçici birşeydir sanırım... Sen iyi beslenmişsin maşallah..
Ben de özledim zombileri
Ne çok ara veriyorlar yaa
Biz bir de blacklist izliyoruz
Topigin en kibar hanimi bile zombi diyo yaBen de özledim zombileri
Ne çok ara veriyorlar yaa
Biz bir de blacklist izliyoruz
Sağol daficim çok şükür iyiyiz sen napıyorsun geçenlerde sendede olmuştu bir baş ağrısı mide bulantısı nasıl oldun tekrar etmedi dimii ?Hayırlı geceler güzeller
Bugün doğum günü ne gittim ama mini bir dilim yedim pastadan yanındada şekersiz çay içtim birkaç fındık ve 2 badem yedim
Allah kabul etsin asucum
hoş geldin frıdacım gözün aydın eşin gelmiş, oğluşun geliyormuş, modeminde hallolmuş hep böyle güzel haberlerle gel
Geçmiş olsun yenacım ne oldu asuylan ikinize
Dizi başladığında gençtim şimdi kafam kaldırmıyor. Tansiyonum çıkıyor galiba şiddet sahnelerinde :))
Dextera bayılıyordum ben ya, bak o zamanlar da gençtim şimdi olsa izleyemem sanırım :)
GoT da şiddet sahneleri daha çok etkiliyor beni ya, o malum sahnelerde de eşime bakıyorum izlemesin diye :)) Sanırım bu sezon adama söylenmeye başlayacağım nineler gibi :) çünkü dizinin yarısı gözü kapalı geçiyor.
Barış var ya, aayip çapkın bi şey olacak ben sana söyleyim :) O efendi görünüşle tavlayacak kızları. Tabiri caizse tam bir Kutsi, Mustafa ceceli :)))
İlk sezondan beri takipçisiyim son sezon zorladı izleyemedim epey sahneyi ama güzel dizi :)Topigin en kibar hanimi bile zombi diyo yatovbe ya rebbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?