Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beni evi acayip duzenli cevirdigim yalanini saga kim dedi acaba

Ben game of thrones izliyom Bonuskafacığım :) Tek gözüm kapalı tabi :)))

Marjinal esra : ) Nasıl televizyon olmaz.. Ya valla çok iyi bişey yaptığınız çocuğunuz olduğun da tanışmamış olur aptal kutusuyla.... Şu an mesela eşim tv izliyor kızım mutfakta ders çalışıyor ben oğlanın yanında netteyim ve biz gündüz bir arada değildik...

Bu arada benim evim çok küçük çekip çevirmek pek zor değil :)

Kolay gelsin yatılımı kv ler :)
Evet erken anne oldum büyütüm çocukları şimdi yaşıtlarımın 2 3 yaşlarında çocukları var ...

Hayırlı geceler güzeller
Bugün doğum günü ne gittim ama mini bir dilim yedim pastadan yanındada şekersiz çay içtim birkaç fındık ve 2 badem yedim
Hayırlı geceler
Bonus ellerine sağlık
Bugün ben de yedim biraz ama fazla değil zarar etmez sanırım
Hayriye her cuma bizde kuran dersi yapıyoruz canım çok güzel geçiyor
Allah kabul etsin asucum

hoş geldin frıdacım gözün aydın eşin gelmiş, oğluşun geliyormuş, modeminde hallolmuş hep böyle güzel haberlerle gel

efenim hoşgeldiniz yasemin hanım :

Geçmiş olsun asucum daha iyisin umarım.. bende de oluyor bu ara baş dönmesi ayaktaysam hemen oturuyorum yahut tutunuyorum bir yere..Öyle işte.
Geçmiş olsun yenacım ne oldu asuylan ikinize

Bizim evde donem basindan beri buyuk bir sabirla bazen kavgayla tv aksamlari acilmadi. Oglan cok geriydi onun kafasini toplamasi icin beyni uyusmasin diye tv izlemedi. Tv sifre koyduk. Telinide aldi babasi. Aylardir yogun bir calisma gecen senenin telafisini yapmaya ugrasmaya degdi takdir alicakmis 90 ortalamayla. Demekki calisinca gercekten oluyo allahin verdigi zekayi tv ile uyutmamak lazim.

Dedimki o karnenin buyuk bir kisim basarisi babanin unutma :)

Hersey iyi guzelde bana cok karsilik veriyo bende buna dayanamiyorum kotu konusuyorum frida bu kpnuda tavsiyene ihtiyacim var oglan annesi olarak.

İşin kötü tarafı eve muhtemelen bebek olur da bakıcı tutarsak o zaman alınacak tv :) ya da kv gelirse bakmaya falan, tvsiz yapamaz. hayaller tabi :)

Biz de öyleyiz aslında. muhabbet sohbet etsek de eşim bi pcde ben pcde takılıyorum çoğu zaman.

Benim evde küçük ya 90 metrekare ancadır. ama işi bitmiyor :) ay ne ağladım gece gece :)

KRem şanti.
Ya bilerek demedim .. geneli türk dizisi izliyor bunları söyleyince fazla sırıtıyorum araların da olmuyor :)
Topluma ayak uydurmak lazım :)

bir de dexter e başladım.. Walkıng deadı çok özledim...:) zombisiz bir hayat çok sıradan..

Ben game of thrones izliyom Bonuskafacığım :) Tek gözüm kapalı tabi :)))

Halvet sahnelerindemi kapatıyosun gözünü..

Geçen çizgi film de anne baba dudaklarını dokundurdup ayrıldı.. Barış hemen bence yaptıkları çok ayıp dimi anneee diyor :)
Ama gözlerini de ayırmıyor :) hayır çizgi filmde neden öpüşürler ki anlamıyorum..

Geçmiş olsun yenacım ne oldu asuylan ikinize

Bilmiyorum ki daficiğim geçici birşeydir sanırım... Sen iyi beslenmişsin maşallah..

Merhabalar:)

Dayim için geçmiş olsun dileklerinize cok teşekkür ediyorum arkadaşlar,sagolasiniz:)

Dafi ablacim,esracim ne cok güldüm gece gece kurtlar vadisineAllah'da sizleri güldürsün inşallah..

Bonuscum liste için teşekkürler,ellerine saglik..Sporcu güzeller hepinizi kutlarim..

Bonuskafacigim ne la bende 3.sezondayim hala anlamadimki o dizinin neyini izliyorum arkadas yikik dokuk yerler igrenc kiyafetler

Dizi başladığında gençtim şimdi kafam kaldırmıyor. Tansiyonum çıkıyor galiba şiddet sahnelerinde :))

Dextera bayılıyordum ben ya, bak o zamanlar da gençtim şimdi olsa izleyemem sanırım :)

GoT da şiddet sahneleri daha çok etkiliyor beni ya, o malum sahnelerde de eşime bakıyorum izlemesin diye :)) Sanırım bu sezon adama söylenmeye başlayacağım nineler gibi :) çünkü dizinin yarısı gözü kapalı geçiyor.

Barış var ya, aayip çapkın bi şey olacak ben sana söyleyim :) O efendi görünüşle tavlayacak kızları. Tabiri caizse tam bir Kutsi, Mustafa ceceli :)))

Sağol daficim çok şükür iyiyiz sen napıyorsun geçenlerde sendede olmuştu bir baş ağrısı mide bulantısı nasıl oldun tekrar etmedi dimii ?

Hahaha kutsi :)

Kutsiyi doktor sananlar var.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…