Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba topraam.
NAsılsın.

YA ben izlemiyorum Walking Dead i. Siz korkmuyonuz mu bacılar? Ben uyumama sanırım onu izlesem.

İlk sezon korkmuştum sonra alıştım.. Gerçek olmadığı için ürkünç gelmiyor.. Ruhlu muhlu konular geriyor beni..İzleyemem asla..

İlk sezon korkmuştum sonra alıştım.. Gerçek olmadığı için ürkünç gelmiyor.. Ruhlu muhlu konular geriyor beni..İzleyemem asla..

Ben de gelemem öyle ruhlu perili şeylere. Korku filmlerini zevk için izleyen tipler var ya.

Bu zombiler akgezenler gibi mi game of thronesdaki. Öyleyse izlenir. Gerçi onlaır ilk gördüğümde korkmuştum.

Ama o artık buseyle izliyordur..
Buse korkar bence. Kız kahvaltı falan hazırlıyor ya domestik bi tip gibi. Ona gelmez öyle diziler :) Gerçi Fridacığımın oğlu korkma ben varim diye izlerken destek oluyorsa o başka

Ay elimize düşen yanıyor ya, el kadar sabileri çekişitiryoz Yenam :))

Ama o artık buseyle izliyordur..
Evet evet :))

Yaa benim oğlan dabeyi seyretmiş 12 arkadaş filme girmiş son 3 kişi bunlar kalmış sonrasında 1 hafta acayip korkmuş bize anlatı gülmekten öldük birkaç akşamda evli arkadaşları vardı gidip orda kalmış hatda telefonuna dua filan indirmişti şu cinle alakalı olan unutum şimdi anne bunu açıyorum otaparka indiğimde ilk önce kolumla ileri uzatıp bir gezdiriyorum sonra arabaya gidiyorum demişti aklıma geldi çok gülmüştük :)))

Ahhaha efsaneymiş :))) ben de çok korktuğumda bunu yapayım :)

Bonus, Fridaya sormuşsun ama ben yetişkin kız anası ve potansiyel yetişkin erkek anası olarak bir iki kelam etmek istedim :)
Emre 12 yaşın da artık başlıyor ben merkezcilik yavaş yavaş.. Kızım uyumlu bir evlat olmasına rağmen çok zorlandığım zamanlar olmuyor değil.. Onu sürekli destekler, hiç eleştirmezsem sorun yok ufacık bir eleştiriyi hazmedemiyor. Biraz da karakter meselesi sanırım bizde ki.. Sürekli fikrimi almasına rağmen kendi doğru bildiği bir kaç kalıplaşmış bakış açısını değiştirmez asla.. Önceleri üzülürdüm yahut tartışırdım kendi dediğimi kabul ettirmeye çalışmaya çalışırdım huzursuzluk olurdu.. Şimdiler de benim fikrim bu bence doğru olan da bu diyerek cümleye başlıyorum ilk başta hayır dese de sonraları bakıyorum benim dediğime geliyor... Karşı gelmeler bu yaşlar da çok oluyor üzerin de durmamaya çalış. artık kendini kabul ettirme derdin de çünkü..

Kasimpati sohbete karissana zaten yoksun geceleri kimse bisey calmiyo bana :))

Kiyamam sanaaa
Ne dinlemek istiyorsun?dj lik yapayim sana:)

Merhaba topraam.
NAsılsın.

Topramm iyiyim sükür,sen nasilsin?
Korku filmlerini hic izleyemiyorum ben ya,bahsettiginiz dizilere fransizim:) Fringe ve lost'a takmistim eskiden,üst üste izliyordum..:)
Dizi konusunda yanliz değilsin,benim de hic takip ettiğim dizi yok..güldür güldür,beyaz Show izlerim,bir de arkadasim hosgeldin vardi bir dönem..
gupse Birsel'in dizilerini kaçırmadan severek izlerdim ..bu ara izlenebilecek birsey yok gibi sanki..

Son düzenleme:
Bu gün ki menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 çatal ucu kaymak, 1 kaşık tahinpekmez, 1 lokma peynir, 2 kaşık kıymalı mantar lı yumurta , 2 zeytin

Akşam : 1 porsiyon iskender yanında birkaç dilim salatalık turşusu, 2 yudum eşimin içtiği sıradan içtim

Gece .: 1 mini dilim pasta, birkaç fındık, 2 badem

Ben de gelemem öyle ruhlu perili şeylere. Korku filmlerini zevk için izleyen tipler var ya.

Bu zombiler akgezenler gibi mi game of thronesdaki. Öyleyse izlenir. Gerçi onlaır ilk gördüğümde korkmuştum.

Eşim çok sever korku filmlerini kanlı manlı.. Manyak adam :)

akgezenlerin komutanı da ne karizmatik yahu :

Bizim zombielr daha iğrenç esracım :)

Kıyamam yaa izlemesin bir daha.. tövbe yarabbi.. Ben de o konulardan çok ürkerim.. Eüzübesmele çeksin öyle zamanlar da bir de nas felak sureleri iyi sanırım.. Üstadlar dafi ve asuu öyle dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…