Topigin en kibar hanimi bile zombi diyo yatovbe ya rebbim
Merhabalar:)
Dayim için geçmiş olsun dileklerinize cok teşekkür ediyorum arkadaşlar,sagolasiniz:)
Dafi ablacim,esracim ne cok güldüm gece gece kurtlar vadisineAllah'da sizleri güldürsün inşallah..
Bonuscum liste için teşekkürler,ellerine saglik..Sporcu güzeller hepinizi kutlarim..
Bende oğlumla bu dizileri seyrediyordum beraber filim izliyorduk ama şimdi arkadaş yok yanımdaadexter bitsin onu da izliyeyim.. haftasonları misafir falan olmayınca ancak izliyebiliyorum o yüzden baya uzun sürüyor bitirmem..
YA ben izlemiyorum Walking Dead i. Siz korkmuyonuz mu bacılar? Ben uyumama sanırım onu izlesem.
Bende oğlumla bu dizileri seyrediyordum beraber filim izliyorduk ama şimdi arkadaş yok yanımdaa
Aynen çok şiddet izleyemem ama dediğin gibi ruh vs çok etkiliyor beni deİlk sezon korkmuştum sonra alıştım.. Gerçek olmadığı için ürkünç gelmiyor.. Ruhlu muhlu konular geriyor beni..İzleyemem asla..
İlk sezon korkmuştum sonra alıştım.. Gerçek olmadığı için ürkünç gelmiyor.. Ruhlu muhlu konular geriyor beni..İzleyemem asla..
Buse korkar bence. Kız kahvaltı falan hazırlıyor ya domestik bi tip gibi. Ona gelmez öyle diziler :) Gerçi Fridacığımın oğlu korkma ben varim diye izlerken destek oluyorsa o başkaAma o artık buseyle izliyordur..
Evet evet :))Ama o artık buseyle izliyordur..
Evet evet :))
Yaa benim oğlan dabeyi seyretmiş 12 arkadaş filme girmiş son 3 kişi bunlar kalmış sonrasında 1 hafta acayip korkmuş bize anlatı gülmekten öldük birkaç akşamda evli arkadaşları vardı gidip orda kalmış hatda telefonuna dua filan indirmişti şu cinle alakalı olan unutum şimdi anne bunu açıyorum otaparka indiğimde ilk önce kolumla ileri uzatıp bir gezdiriyorum sonra arabaya gidiyorum demişti aklıma geldi çok gülmüştük :)))
Sağol canım iyiyim çok şükürSağol daficim çok şükür iyiyiz sen napıyorsun geçenlerde sendede olmuştu bir baş ağrısı mide bulantısı nasıl oldun tekrar etmedi dimii ?
Kasimpati sohbete karissana zaten yoksun geceleri kimse bisey calmiyo bana :))
Merhaba topraam.
NAsılsın.
Ben de gelemem öyle ruhlu perili şeylere. Korku filmlerini zevk için izleyen tipler var ya.
Bu zombiler akgezenler gibi mi game of thronesdaki. Öyleyse izlenir. Gerçi onlaır ilk gördüğümde korkmuştum.
Buse korkar bence. Kız kahvaltı falan hazırlıyor ya domestik bi tip gibi. Ona gelmez öyle diziler :) Gerçi Fridacığımın oğlu korkma ben varim diye izlerken destek oluyorsa o başka
Ay elimize düşen yanıyor ya, el kadar sabileri çekişitiryoz Yenam :))
Evet evet :))
Yaa benim oğlan dabeyi seyretmiş 12 arkadaş filme girmiş son 3 kişi bunlar kalmış sonrasında 1 hafta acayip korkmuş bize anlatı gülmekten öldük birkaç akşamda evli arkadaşları vardı gidip orda kalmış hatda telefonuna dua filan indirmişti şu cinle alakalı olan unutum şimdi anne bunu açıyorum otaparka indiğimde ilk önce kolumla ileri uzatıp bir gezdiriyorum sonra arabaya gidiyorum demişti aklıma geldi çok gülmüştük :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?