Evet evet buseyle filim :))
O kadar konyaya gidince kafamızı ütüledi ABD ABD diyee tamam sezon bitsin git dedik 2 aydır hiç yurt dışından da bahsetmiyor gelsin anlarız olmadı çok seviyorsa kız arkadaşını da alıp gitsin....
Edin tabi kelama ihtiyacim var. Oyle yapmam gerek biliyorum ama bi anda acayip degisiyoruk ofkeleniyorum. Kucuk degil artik bilerek soyluyo bazi seyleri. Ya bir de beni uzmusse bi geri adim atmaz bi ozur dilemez. Kendi karekteridir belki ama sonucta donuyo dolaniyo isin ucu bana geliyo. Yetistirmek buyuk .meseleBonus, Fridaya sormuşsun ama ben yetişkin kız anası ve potansiyel yetişkin erkek anası olarak bir iki kelam etmek istedim :)
Emre 12 yaşın da artık başlıyor ben merkezcilik yavaş yavaş.. Kızım uyumlu bir evlat olmasına rağmen çok zorlandığım zamanlar olmuyor değil.. Onu sürekli destekler, hiç eleştirmezsem sorun yok ufacık bir eleştiriyi hazmedemiyor. Biraz da karakter meselesi sanırım bizde ki.. Sürekli fikrimi almasına rağmen kendi doğru bildiği bir kaç kalıplaşmış bakış açısını değiştirmez asla.. Önceleri üzülürdüm yahut tartışırdım kendi dediğimi kabul ettirmeye çalışmaya çalışırdım huzursuzluk olurdu.. Şimdiler de benim fikrim bu bence doğru olan da bu diyerek cümleye başlıyorum ilk başta hayır dese de sonraları bakıyorum benim dediğime geliyor... Karşı gelmeler bu yaşlar da çok oluyor üzerin de durmamaya çalış. artık kendini kabul ettirme derdin de çünkü..
Bu gün ki menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 çatal ucu kaymak, 1 kaşık tahinpekmez, 1 lokma peynir, 2 kaşık kıymalı mantar lı yumurta , 2 zeytin
Akşam : 1 porsiyon iskender yanında birkaç dilim salatalık turşusu, 2 yudum eşimin içtiği sıradan içtim
Gece .: 1 mini dilim pasta, birkaç fındık, 2 badem
Bu gün ki menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 çatal ucu kaymak, 1 kaşık tahinpekmez, 1 lokma peynir, 2 kaşık kıymalı mantar lı yumurta , 2 zeytin
Akşam : 1 porsiyon iskender yanında birkaç dilim salatalık turşusu, 2 yudum eşimin içtiği sıradan içtim
Gece .: 1 mini dilim pasta, birkaç fındık, 2 badem
Kasımpatısı sen neler izlersin kuzu?
Edin tabi kelama ihtiyacim var. Oyle yapmam gerek biliyorum ama bi anda acayip degisiyoruk ofkeleniyorum. Kucuk degil artik bilerek soyluyo bazi seyleri. Ya bir de beni uzmusse bi geri adim atmaz bi ozur dilemez. Kendi karekteridir belki ama sonucta donuyo dolaniyo isin ucu bana geliyo. Yetistirmek buyuk .mesele
Esracim yazini görmeden cevaplamisim sanki sorucagini hissederek:) benim cok tv kültürüm yok gerecekten,cok cahil hatunum bu konuda:)
Belli programlari seyrediyorum o kadar,diziler tarzim değil dermişimvasfiye teyze olsada izlesek
aa kim görmüşdafiii geçen de cantık yediğini görmüşler..
oldukca süperDafi ablacım menün süpermiş, pastalı falan. Sizin oranın iskenderi de güzel oluyor. Mavi tükkan favorimiz :)
Kiyamam sanaaa
Ne dinlemek istiyorsun?dj lik yapayim sana:)
Topramm iyiyim sükür,sen nasilsin?
Korku filmlerini hic izleyemiyorum ben ya,bahsettiginiz dizilere fransizim:) Fringe ve lost'a takmistim eskiden,üst üste izliyordum..:)
Dizi konusunda yanliz değilsin,benim de hic takip ettiğim dizi yok..güldür güldür,beyaz Show izlerim,bir de arkadasim hosgeldin vardi bir dönem..
gupse Birsel'in dizilerini kaçırmadan severek izlerdim ..bu ara izlenebilecek birsey yok gibi sanki..
Adam koyu renk çoraplarını çıkarırken dikkat et de pamukçuk dökülmesin dedim. gelmiş salonun ortasında çıkarıyo varsa görünür yere dökülsün diye. Bunların kafa niye bu kadar farklı çalışıyor acep...
Ben de Burhan altıntopu özledim ya :) Ben de nişantaşı çociğiyım, beni de alın aranızaaa
Naapsın farkedilsin diye yapıyor işte :)
Bir de diyordu ya papucumun bişeysi hatırlayamadım..
Kova burcu dayanışması :))
Pabucumun rockçısı
Ben de Burhan altıntopu özledim ya :) Ben de nişantaşı çociğiyım, beni de alın aranızaaa
Yatak odasında çekmiyor diye geçmedim kp içeri dışarı gezip duruyor geçeyim bari çektiği kadar bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?