Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Edin tabi kelama ihtiyacim var. Oyle yapmam gerek biliyorum ama bi anda acayip degisiyoruk ofkeleniyorum. Kucuk degil artik bilerek soyluyo bazi seyleri. Ya bir de beni uzmusse bi geri adim atmaz bi ozur dilemez. Kendi karekteridir belki ama sonucta donuyo dolaniyo isin ucu bana geliyo. Yetistirmek buyuk .mesele

dafiii geçen de cantık yediğini görmüşler..

Dafi ablacım menün süpermiş, pastalı falan. Sizin oranın iskenderi de güzel oluyor. Mavi tükkan favorimiz :)

Kasımpatısı sen neler izlersin kuzu?

Esracim yazini görmeden cevaplamisim sanki sorucagini hissederek:) benim cok tv kültürüm yok gerecekten,cok cahil hatunum bu konuda:)
Belli programlari seyrediyorum o kadar,diziler tarzim değil dermişim vasfiye teyze olsada izlesek

Bonuscum kızlar özür diliyor da erkek çocuklar bir tuhaf.. Yaradılışları öyle ikisini de ben yetiştirdim mesela.. Kızım hatalıysa özür diler.nerde olursa olsun gelir sarılır öper.. OğLanı okul da kalablıkta mümkün değil öpemiyorum anneee yapıp kendini geri çekiyor ukala şey..
Sadece senin oğlunla ilgili değil çoğu öyle..

Esracim yazini görmeden cevaplamisim sanki sorucagini hissederek:) benim cok tv kültürüm yok gerecekten,cok cahil hatunum bu konuda:)
Belli programlari seyrediyorum o kadar,diziler tarzim değil dermişim vasfiye teyze olsada izlesek

Ben de Burhan altıntopu özledim ya :) Ben de nişantaşı çociğiyım, beni de alın aranızaaa

Sevindim iyi olmana.. Daha da rahatlarsın inşallah... Gülse Birsel evet farklı mizahı var çok beğeniyorum ben de...

Naapsın farkedilsin diye yapıyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…