Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..İlerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
Potansiyel şeker hastasıyım yani..
En önemliside, böbreküstü beziyle alakalı problem çıktı..bu gece 23:00 gibi iki hap verdi onu içip,yarın en geç sabah dokuzda tekrar kan vericem..
Çok korkuyorum, inşallah normal çıkar..niçin gittim neler çıktı..hep bu ağırlık yüzünden işte..:.(
Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..ılerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
En önemliside, böbreküstü beziyle alakalı problem çıktı..bu gece 23:00 gibi iki hap verdi onu içip,yarın en geç sabah dokuzda tekrar kan vericem..
Çok korkuyorum, inşallah normal çıkar..niçin gittim neler çıktı..hep bu ağırlık yüzünden işte..:.(
92 yi bekleme aramızdasın zaten bak çizelgeni de yapmışsın ..
paylaşıma devam....
Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..İlerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
dilenciii site süper biraz vakit geçirdim çok sevdim...sağol tavsiyen için...opuyorumnanaktan
bu arada menüm
kahvaltıda 1 dilim ekmek,2 kibrit kutusu beyaz peynir,domates,çay
öğlen 90 gr tavuk biftek,salata,2 kaşık pilav
ara:3 diyet biskuvi,çay
akşam:ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek,salata hazırladım
ara olarak da 1 muz yiyeceğim ...
benden bugünlük bukadar
canım saol darısı tüm isteyenlere ,inşallahcanlarım günaydn herkese bugün kendimi daha iyi hissediyorum 1,5 kilo vermişimmmzemuszemus zemuszemus zemuszemus umutluyummmmmmm kendimi hazır hissettiğimde kilo bildirimide yapıcam kilo veren arkadaşlar tebriklerrrrrrr kocamannnn veremeyenlere kocamannn destekkkkkkk yeni gelenlere hoş geldın kocamannnnnnn bebek bekleyen anne adaylarımıza hayırlı birer evlatttttttttt diliyorummmm sizi seviyorummmmmmmmmmm bugün yediklerim
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
sabah yarım litre su bir galete bir haşlanmış yumurta yarım domates
evet doğru 1 kilo fazla çıkıyorum çünki acayip şişyorummm nasıl oluyo ama oluyo vallahiiii allahın bi hikmeti vardır sanırımArkadaşlar regl döneminde tartıda ağır geldiğimiz gerçekten doğru mu yoksa buda bir şehir efsanesi mi?
kıyamam kıssss bizdede neler vardır allah bilirde tahlil yaptıran yokkkk geçmiş olsunnn diyimm acayip gaza getirir seni umarımmm artıkın ühhhüüüü seneye ben bomba siz dal gibim olacanızzzzzzzzz:umursamaz:Feci moralim bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?