Burhan altıntopu ben de özledim valla,bazi bölümleri hala izliyorum netten..:)SIdika'da favorim..:)
benim favorum şu;
Sıdıkayı da severdim ben de, ah Sıdıkam :)
Çok güzel keşke bizim evdede tv yı kapatıcak telefonu elden alıcak biri olsa kızım için ben TV yı kapatsam önce eşim gerginlik çıkartıyoorBizim evde donem basindan beri buyuk bir sabirla bazen kavgayla tv aksamlari acilmadi. Oglan cok geriydi onun kafasini toplamasi icin beyni uyusmasin diye tv izlemedi. Tv sifre koyduk. Telinide aldi babasi. Aylardir yogun bir calisma gecen senenin telafisini yapmaya ugrasmaya degdi takdir alicakmis 90 ortalamayla. Demekki calisinca gercekten oluyo allahin verdigi zekayi tv ile uyutmamak lazim.
Dedimki o karnenin buyuk bir kisim basarisi babanin unutma :)
Hersey iyi guzelde bana cok karsilik veriyo bende buna dayanamiyorum kotu konusuyorumfrida bu kpnuda tavsiyene ihtiyacim var oglan annesi olarak.
EvetSendemi kayınbaban.
Slm kızlar nasılsınız cok özledim sizi
Meyra dafi kasimpati yena bonus nhtylz ogulcuklarım bengusu elif nur derin asumanzeynp.iimisiniz hepiniz hamileler nasıl hastalar iileştimi sizi cok özledim ya arayı uzattım ama hep aklımdaydınız inanın bana
Vayy fundacim hosgeldin ne iyi ettin iyimisin arada aklima geliyorsun merak ediyorum seni :))Slm kızlar nasılsınız cok özledim sizi
Meyra dafi kasimpati yena bonus nhtylz ogulcuklarım bengusu elif nur derin asumanzeynp.iimisiniz hepiniz hamileler nasıl hastalar iileştimi sizi cok özledim ya arayı uzattım ama hep aklımdaydınız inanın bana
Hamilelik testimidesu aklims gelip brni guldurenler
Ben aslinda yoguma bende hastayim. Temizlik yapmasina o cocuk resmine geri demesine :))
Hoş geldin canım özlettin kendini arada uğraSlm kızlar nasılsınız cok özledim sizi
Hamilelik testi ne ki :)Hamilelik testimidesu aklims gelip brni guldurenler
Ben aslinda yoguma bende hastayim. Temizlik yapmasina o cocuk resmine geri demesine :))
Kasimpatisi benden :)
Ben face de paylasmistim ya onu diyo bulursam koyucam. Seye cok pis gulmustum cuneyt arkinin tokat sahnesine bide zeki murenle turkan sorayin parasutle atlama sahnesineHamilelik testi ne ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?