Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel keşke bizim evdede tv yı kapatıcak telefonu elden alıcak biri olsa kızım için ben TV yı kapatsam önce eşim gerginlik çıkartıyoor bu sezon bitti bakalım önümüzdeki sezon napıcaz notlarımız bayağı düştü benim kız idmanlarıda bahane ederek bayağı gevşeti kendinii

Senin oğlan birey olma çabasında henüz kendini ispat etme derdinde olduğu için de bağzı davranışlarını dengeleyemiyordur birde bonus ergenlik denen bişey var heee özelikle erkek çocuklarında uzun sürüyor ...
Geçer yanı hele bir büyüsün gör bak nasıl tam istediğin gibi olucak birde çocukla fazla tartışma bırak tabiki üzgün görün kalbimi kırdın dee ne bileyim sana yakışıyormu dee beni üzdün bak başım ağrıyor de ama tartışmayı uzatmaa ...

Elifunda hosgeldin,seni görmek güzel..Nasilsin?daha iyisindir umarim.Sen de bizim aklimizdaydin..

Vayy fundacim hosgeldin ne iyi ettin iyimisin arada aklima geliyorsun merak ediyorum seni :))

Hoş geldin canım özlettin kendini arada uğra

Ikınsu :)

Ablamın çok önceden çalıştığı okul da bir arkadaşının ismi Tamam soyismi Yeter di :)
Tamam Yeter :))

Ben de gazete de bir haber okumuştum sanırım 3.sayfa haberi idi.. bahsedilen kişinin ismi Muzaffer Karakunduradiker :)
Hiç unutmuyorum.. Bir de Emine cıbıldak vardı :)) Umarım burayı okumazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…