Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karakundurakiler,emine cibildak sesli güldüm yenammm

Gelmiş geçmiş olsun canım.. İnşallah çok daha iyi olursun...
Arada olsa da uğrayıp haberdar et bizi .. Seni neşeli mesajlarını özlüyoruz...

Aa geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun canim. Iyi olmana cok sevindim. Ne istersen bizimle paylasabilirsin biliyosun dimi

Gecmis olsun elifunda,daha iyi olmana sevindim..kur'a mi gittin? Oldukça faydali olduğunu duymuştum.
Bu arada Köln'e yakinmisin sen elifundacim.

Bende şampiyonluk kutlamasindan haberim yok kizlarimla mutfakta şekilli kurabiye ve brownie yaptık çok mutlu oldular...ben çok sık yapmıyorum ben çok yiyorum onlar yemiyorlar...
Yemeğe kadar herşey güzeldi balık yedim azma salatası ile...sonra olanlar oldu kazandibi çerez yaptığım ikramların tadına baktım,,,canim

Cuma günü yemesinin günahı olmaz Derinciğim.. :) Ama eksi bildirim yapmalıyız hepimiz önümüz de ki hafta

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.

Ben çok iyi bir kayınvalide olucam galiba karşıma çıkacak gelinde art niyetli olmasaa evladım olur sever kollarım bizde gelin çok değerlidir kızım olur yaniii ...

İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Kıymet bilirler, sevgi saygıyla yürür. Gelinler çok şanslı olacak belli :)

Ben de çok isterdim sevgi dolu sarıp sarmalayan bir kayınvalidem olsun. Benim annem biraz rahattır, çocuklarını pek korumaz, desteklemez, sahip çıkmaz; tabiri caizse satmayı beceremez. Öyle olunca kıymet vermiyor kimse. Sahipli olana daha çok saygı duyup sahipleniyorlar. Sahipsizi umursamıyorlar. İnsanoğlu acımasız bu konularda.

Aynen ye na cuma gününün rahatlığı var zaten...inşallah önümüzdeki hafta eksi bildiririz canım...
Kızımın kulağı ağrıdı acile gittik...tam eve geldik kırmaları yaptık babam aradı annen hastalandı diye tansiyonunu ol tum 21 acile götürdü eşim şimdi iyiymiş .geldilwr az once ,yoksa bu saate oturmam iyi geceler herkeze

Baya yükselmiş.. Tansiyon hastasımı canım... Çok geçmiş olsun.. İyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…