- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Ikınsu :)
Ablamın çok önceden çalıştığı okul da bir arkadaşının ismi Tamam soyismi Yeter di :)
Tamam Yeter :))
Ben de gazete de bir haber okumuştum sanırım 3.sayfa haberi idi.. bahsedilen kişinin ismi Muzaffer Karakunduradiker :)
Hiç unutmuyorum.. Bir de Emine cıbıldak vardı :)) Umarım burayı okumazlar :)
Ben çok iyi bir kayınvalide olucam galiba karşıma çıkacak gelinde art niyetli olmasaa evladım olur sever kollarım bizde gelin çok değerlidir kızım olur yaniii ...Hayalimdeki kayınvalide
sagol kadimpati bonus ve dafi daha iiyim bi süre hastanede yattım ilacı fazla içmişim yanlişlikla zehirlemişim kendimi.eşim gezmeye götürdü beni köln e bi hafta orda kaldık kafa dagıtmam için sonra evdeyim işte düzenli kontrollerim var şükür ya nedeyim
Aa geçmiş olsun canımsagol kadimpati bonus ve dafi daha iiyim bi süre hastanede yattım ilacı fazla içmişim yanlişlikla zehirlemişim kendimi.eşim gezmeye götürdü beni köln e bi hafta orda kaldık kafa dagıtmam için sonra evdeyim işte düzenli kontrollerim var şükür ya nedeyim
Cok gecmis olsun canim. Iyi olmana cok sevindim. Ne istersen bizimle paylasabilirsin biliyosun dimisagol kadimpati bonus ve dafi daha iiyim bi süre hastanede yattım ilacı fazla içmişim yanlişlikla zehirlemişim kendimi.eşim gezmeye götürdü beni köln e bi hafta orda kaldık kafa dagıtmam için sonra evdeyim işte düzenli kontrollerim var şükür ya nedeyim
Hamileler nasıl geçmişi okuyamadım doğuran olmadı dimi daha
sagol kadimpati bonus ve dafi daha iiyim bi süre hastanede yattım ilacı fazla içmişim yanlişlikla zehirlemişim kendimi.eşim gezmeye götürdü beni köln e bi hafta orda kaldık kafa dagıtmam için sonra evdeyim işte düzenli kontrollerim var şükür ya nedeyim
Bende şampiyonluk kutlamasindan haberim yok kizlarimla mutfakta şekilli kurabiye ve brownie yaptık çok mutlu oldular...ben çok sık yapmıyorum ben çok yiyorum onlar yemiyorlar...
Yemeğe kadar herşey güzeldi balık yedim azma salatası ile...sonra olanlar oldu kazandibi çerez yaptığım ikramların tadına baktım,,,canim
Gece gece nerdende buluyorsunuz bunları yani sesli gülemiyorumda
Ben çok iyi bir kayınvalide olucam galiba karşıma çıkacak gelinde art niyetli olmasaa evladım olur sever kollarım bizde gelin çok değerlidir kızım olur yaniii ...
Kasimpati pesseger cok guzel geldi :) baska ne olaki ordan oraya atlayasim var :)
Aynen ye na cuma gününün rahatlığı var zaten...inşallah önümüzdeki hafta eksi bildiririz canım...
Kızımın kulağı ağrıdı acile gittik...tam eve geldik kırmaları yaptık babam aradı annen hastalandı diye tansiyonunu ol tum 21 acile götürdü eşim şimdi iyiymiş .geldilwr az once ,yoksa bu saate oturmam iyi geceler herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?