Teoman olabilür sanirsamm
Teo yu ben de severim hadi siz dinleyin ama sesini çok açmayın epey geç oldu :))
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Kıymet bilirler, sevgi saygıyla yürür. Gelinler çok şanslı olacak belli :)
Ben de çok isterdim sevgi dolu sarıp sarmalayan bir kayınvalidem olsun. Benim annem biraz rahattır, çocuklarını pek korumaz, desteklemez, sahip çıkmaz; tabiri caizse satmayı beceremez. Öyle olunca kıymet vermiyor kimse. Sahipli olana daha çok saygı duyup sahipleniyorlar. Sahipsizi umursamıyorlar. İnsanoğlu acımasız bu konularda.
Sagol canim benim hic ayrim yapmam muzikte ama artik duman dinlemiyorum :)Fridacim,bonuscum,dafi ablacim ben de cikiyorum,sizlere iyi geceler.
Bonus Duman'dan birkaç parça yükleyeyim dedim ama,yapamadim sitede bir problem var galiba
Yok canım kura gitmedim gezmeye kafa dagıtnaya yok burata 4 saatt bi akraba car eşimin onlara giştik gezdik ii oldu ya sen neredesin almanyanın ben bremendeyimGecmis olsun elifunda,daha iyi olmana sevindim..kur'a mi gittin? Oldukça faydali olduğunu duymuştum.
Bu arada Köln'e yakinmisin sen elifundacim.
Sagolasın arkadaşım sende hoş gelmişşsin aramızaÇok geçmiş olsun, Allah korumuş.
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Kıymet bilirler, sevgi saygıyla yürür. Gelinler çok şanslı olacak belli :)
Ben de çok isterdim sevgi dolu sarıp sarmalayan bir kayınvalidem olsun. Benim annem biraz rahattır, çocuklarını pek korumaz, desteklemez, sahip çıkmaz; tabiri caizse satmayı beceremez. Öyle olunca kıymet vermiyor kimse. Sahipli olana daha çok saygı duyup sahipleniyorlar. Sahipsizi umursamıyorlar. İnsanoğlu acımasız bu konularda.
:))) anım gunaydın rabbım kolaylık versın ınsallahGunaydinn mutlu haftasonlari
Gozu kapali bindim dolmusa umarim yanlis guzergah degildir. :) cook uykum var.
Hosgeldin frida bizde ozledik seni yoklugun belli oluyorİyi geceleer hanımlaaar ben geldiiiiiim :) sonunda modemimize kavuştuk misafirim vardı onları yolcu ettim hemen size bakınayım dediim çok özledim siziii aaayyyy :)) hatta nülüşe anlatım canım çok sıkılıyor guruba giremiyorum dediim
Dün gece eşim geldi bu ara hep misafirim olur başsağlığı gelmek için akrabalar bekliyordu bu akşamdan başladık bakalım
En güzel haber Allahtan bir aksilik çıkmasa yarın oğlum geliyor :)
Kötü haber ise Diyet işi çok fenaaaa onu hiç anlatmıyım
Yok canim alinmam ben hem mesaj.da alinmistirYa normalde yapanlari yaziyoruz. Yelizle bu hafta kapisicaz diye bize ders olsun bu hafta hic spor yapmadigimizi gorelim diye dusundum onada sormadan ekledim ikimizi. Haftanin mesaji oydu yani hareket edindi. Baska hic biseyle alakasi yok canim benim sakin oyle anlama. Plynna bende varim demisti ama yelizle daha fazla samimi oldugumdan onu cok rahat yazdim. Plynna canim sende sakin yanlis anlama ucumuz aynen devam.
Ama sen deyince aklima geldi isterseniz kilo gibi spor listesinide herkese yapalim. Hem yuzlesmis oluruz?
bak nasilda biliyoSabah erkenden gecmisi okuyacak yelize asuman ablaya ve buluta selam eder artik cekilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?