Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bilemiyorum ben severim yaniii insanım sonuçta sevilmek kıymet görmekte isterim ama çokta torun bakarken filan hayal edemiyorum kendimii yetişkin olan çocuklarımın zor zamanlarında tabikii yanlarında olurum ama bu sürekli olsun istemem yinede yaşayıp görücez :)

:)) iyi geceler sizede bende ufaktan yatayim elifi ayagimdan birakiyorum agliyo pek huysuz yine hazir dalmisken az yatayim diyorum uykum kacti kalkip mutfaktaki isimi yapim diyorum ses olucak oyle kaldin bonus

Derin cok gecmis olsun... Niye oyle olmus ki varmiydi tansiyonu?

Gecmis olsun elifunda,daha iyi olmana sevindim..kur'a mi gittin? Oldukça faydali olduğunu duymuştum.
Bu arada Köln'e yakinmisin sen elifundacim.
Yok canım kura gitmedim gezmeye kafa dagıtnaya yok burata 4 saatt bi akraba car eşimin onlara giştik gezdik ii oldu ya sen neredesin almanyanın ben bremendeyim

Sagolasın arkadaşım sende hoş gelmişşsin aramıza

selamun aleykum
ne yaptınız gece boye tam bır saattır geçmiş okuyorum gozlerım aktı
bugu annemler gelıyor artık evıme donucem şükür bugun bı evını supurup sileyim kaplıcadan gelınce yorgun olur ınsan yemek te yapıcam bugun ısım çok bugun
frıda eşin gelmiş gozun aydın hastalanmıs sanırım geçmiş olsun olunda gelıcek sanırım tatlı telaş başlamıştır sende
derin geçmiş olsun canım annene çok yukselmıs

eliffunda hoşgeldın canım gemiş olsun şükür iyiymişsin sevindim canım

bonus oh maşallah hep boyle gıtsın emrenın derslerı ınsallah benım oglan tesekkkur alacak bu donem 83 mus ortalama bızımde geçem sene ıyıydı ama busene dusurdu ben yanında yoktum bu sene anneanneyıde dınlemedı bıde dıkkat eksklıgı vaar benım oglumda oyuzden bırazdaha fazla ılgılenmek ıstıyor bu donem salladı bıraz

Gunaydin
Hosgeldin frida bizde ozledik seni yoklugun belli oluyor
Esin gelmis oglun geliyomus gozun aydin islerindede kolayliklar diliyorum
Yok canim alinmam ben hem mesaj.da alinmistir
Sabah erkenden gecmisi okuyacak yelize asuman ablaya ve buluta selam eder artik cekilirim.
bak nasilda biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…