Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus gune guzel ve hafif bi kahvaltiyla basla ve oglen atistirma yapma yemegini ye leslie yi unutma bide bol su ic hadi bakalim

Gunaydin sevgili rakibem aslinda aksam aklimdaydi sey diycektim ortak bi liste yapsak aksamdan bulalim sabah baslayalim diye. Guzel olur aslinda ayni seyleri yemek falan

bonus kasimpati dafi yena ogulcuklarim nhytlz çok teşekkürler arkadaşlar...
annemin panik atağı var üzüldüğü zaman kafaya bisey taktiği zaman böyle oluyor...çok üzüldüm çok korktum ama çok şükür düzeldi...zorlanıyorum ama allah başımdan eksik etmesin yinede....çocuklar okul benim ev onların ev aslında bu kosturmacaya yemesem tip gibi olurdum..
anneannemle biraz tartışmışlar onu kafaya takmış anneannemde üzülmüş şimdi onunda tansiyonu yükselecek dedim..

Geçmiş olsun canım hoşgeldin

Geçmiş olsun derincim annene de prensese de sana da tekrar tekrar kolaylık sabır diliyorum

benim kahvaltim üç tane minik şekilli kurabiye(kızlara koydum yemediler)
yarım dilim browni
1dilim çok tahlili ekmek(unonunkilerden )
bir çatal krem peynir
bir parca örgü peynir
bir yumurta çay

eşimin telefonuna kızımın notları gelmiş hepsi çok iyi yazıyor çok mutlu olduk..insallah böyle gider...

Hayırlı mutlu haftasonları dilerim
Ben de çayı demledim yumurtalar haşlaniyor klasik kahvaltı yapacağım bol peynir zeytin domates :))
Bonus biliyordum sabah yüzlerce mesajın beni bekleyecegini ama gece duramadim iyi geceler bile diyemedim yattım bugün iyiyim şükür
Kahvaltıdan sonra belki küçük kızıma bot almaya gideriz nasipse
Derincim maşallah naza başarıları daim olsun inşallah

tesekkurler asumancim...vallahi allah sabır versin bana...annem hem rahatsız hem işi sevmeyen bir insan bana güveniyor ..

üst komşum rahatsız bir aydır manisafa yattı geldi ama duzelneden göndermişler.iki gündür gece gündüz sürekli kavga halindeler bahara tasinmayi düşünüyorum evimi çok seviyorum ama bunlardan rahat yok bana bir ay önce sabaha kadar uyutmadılar beni kosturuyorlar bağırıyorlar ..evdekilerin hepsi hasta biri de şizofren psikolojim bozuluyor korkuyorum seslerini duydukça...annemleride yanıma aldim nasıl tasinicam bilemiyorum insallah bu sokakta bulabilirim...az önce polis ve ambulans geldi götürdüler insallah düzelir...ilaçlarını biraktirmislar ...giderken allah bir allah bir diye surekli konusuyordu...pembe çiçek ligi istiyorum hiç düşmüyordu...

Günaydinlar,musmutlu haftasonları olsun hepinize..

Bugun arkadaşlar ile kahvaltımız var ama ben bu sabah asuman ablamın tavsiyesini dinleyip niyet ettim az yemeğe..
Ahanda buraya da yazıyorum kii geri dönüşü olmasın çok yimeyeyim diye..:)

Geçmişi akşam okurum inşallah,selamlar,sevgiler efenim..:)

Gunaydin sevgili rakibem aslinda aksam aklimdaydi sey diycektim ortak bi liste yapsak aksamdan bulalim sabah baslayalim diye. Guzel olur aslinda ayni seyleri yemek falan
Iyi fikir canim aksamdan kararlastiralim o zaman yada gun icinde evde olanlarla yapalim bi seyler
maşallah size yavvv bu hafta lısteyı sallıyacaksınız zannım ca
Insallah canim ya sende katil bize
Allah sabir versin sana canim sana bol bol ust komsudan muzdarip olanda bori benim hos alttakide benden muzdariptir kesin
afiyet olsun canim iyi eglenceler

Annene geçmiş olsun derin ama seninde çocukların sorumlulukların var her yere yetişmek bayağı zor bende bayağı senin yaşadıklarını yaşamıştım halada yaşıyorum ama eskisine nazaran daha az benimde gücüm yetmiyor artık birde annemlerle ev olarak uzaklaştık ondan ....

Senin ev güvenli bir yere benzemiyor sen şimdiden sizin sokakda göz gezdirmeye başlaa taşınmak en iyisi senin komşu kiracı mı ev sahiplerine söyleyebilirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…