Oyle dusunme canim bizde kotu basladik ama toparlamaya calisiyoruz sende toparlayabilirsinBonus Yeliz siz beni bu hafta geçersiniz ben kötü başladım bu haftaya
Ben 1 mil yapiyorumkaç mil Leslie yapıyorsunuz
Bence degil ama sen bilirsin tabi yapmak zorunda degilsinzor mu ne
Bencrde canim yuruyusle birlikte yapsak super olir zatende bende leslie sonrasi yapmayi.dusunuyorumSporculara maşallah :) bende mağlup sebepten yılbaşından beri egzetsizlerimi bıraktım yeniden başlıyacağım ...
Yeliz hareketler çok güzel acayip vucududa şekillendirir yürüyüş kadar kilo vermeye etkisi olmaz ama kış günü bizler için harikaa :)
Canim aksam yemeginde ne yaparsan.yap karbonhidrat.yeme.yeter bol salatayla yemeye calisKahvaltiyi 10 da yarim yamalak yaptim cocuklarla kavga ederek. 12 de anca cay icebildim ara yaptim onu.
Simdi yemegi nasil yapsam diye dusunuyorum ogle ve aksam birbirine yakin olucak napsamki zaten hazirlayana kadar 4 olur.
Çok güzel olur vücuda şekil yapıcam diyorsun :)Bencrde canim yuruyusle birlikte yapsak super olir zatende bende leslie sonrasi yapmayi.dusunuyorum
Sagol canim.en azindan biraz daraltir diye dusunuyorum.olculerimide alayim ben en iyisi hafta hafta yazarim belkiÇok güzel olur vücuda şekil yapıcam diyorsun :)
Kolay gelsiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?