tavsiyen için teşekkürler canım musait bir zamanda deneycem inşallahBence degil ama sen bilirsin tabi yapmak zorunda degilsin
hafif şeylerle geçirirsin iadeli birine benziyorsunAnam benim.adam.telefon.etti yemege gidiyomusuz o kadar dikkat ettim bugun bakalim.ne yiyecez
kızlar maşallah hepnize
ben gorevı anneme teslım ettım geldım şükür eşimin amcası aradı arapasına çağırdılar offff ben zayıflayana kadar kımse bizi hiç bireyere çağırmasalar ya ben butungun çabalıyorum akşam olunca batırıyorum inşallah çok yememe geç saat içiyorlar bide inşallah frenlerım kendımı dua edın
Bence gayet basarili bi gun olmus yeliz.. Belki lahmacun yemesen olabilirmis. Ama afiyet olsun ondan da bisey olmaz :) Daha da az yesen ayakta duramazsin :) bi kere sporun var bugun hak etmissin:)Evet gelelim gunun ozetine
Sabah
2 dilim kepek ekmegi peynir zeytin domates salatalik az recel
Ogle
1 servis kasigi eriste
Ayran
Ara
Yesil cay 5 badem 1 ceviz 1 parca bitter cikolata
Aksam
1 porsiyon iskenderin.yarisi 1 tane lahmacun
Spor
1 mil leslie 40 dk yuruyus
Ne cok.yemisim.yine yaaaa
Sıkma canını haftasonu genelde dağıtıyoruz :)ben geldim kızlar çok şükür az yedım ama geç yedık umarım çok etkilemez
inşallah toplarız asum hafta içi yarın bende yuruycem ınsallah Allahtan bı manı gelmezseSıkma canını haftasonu genelde dağıtıyoruz :)
Bugün ben de batırdım
İnşallah hayriyecim toparlarızinşallah toplarız asum hafta içi yarın bende yuruycem ınsallah Allahtan bı manı gelmezse
Ara : 2 mandalinaSelamun aleyküm güzeller
Bu gün ki kahvaltım
1 dilim ekmek, 1 kaşık tahinpekmez, 3 kaşık melemen, 1 çatal ucu kaymak, bal, 1 dilim peynir, 1 köz biber 3 bardak kuru erikli ıhlamur
ben geldim kızlar çok şükür az yedım ama geç yedık umarım çok etkilemez
Haftasonu olur o kadar :)Sıkma canını haftasonu genelde dağıtıyoruz :)
Bugün ben de batırdım
Aa tabi dis zor oluyodur. Kucuk yegenime 3 ay falan ben bakmistim uni.de yaz tatilindeyken.. Dis cikariyodu. Butun gece yengemle basinda bekleyip salliyoduk surekli atesi cikiyodu, agliyodu.. Gunduz yengem ise gidiyodu, kac kere korkup yengemin yanina goturmustum bisey olacak diye. Bi de bilmeyince.. Insallah Allah sifa versin canimIyi aksamlar. Elifcim adasinin daha iyi gibi oksurugu ama asiri huysuz surekli agliyo beni istiyo meme istiyo. Dis cikariyo bir de digerleri boyle degildi bu cocuk bagira bagira cikariyo dislerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?