Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar maşallah hepnize
ben gorevı anneme teslım ettım geldım şükür eşimin amcası aradı arapasına çağırdılar offff ben zayıflayana kadar kımse bizi hiç bireyere çağırmasalar ya ben butungun çabalıyorum akşam olunca batırıyorum inşallah çok yememe geç saat içiyorlar bide inşallah frenlerım kendımı dua edın

Hayriye hamurumu vardi o corbanin ondan cok az alsan gerisi corba iste oyle degilmi

frida bize karşı zararları yok allahtan birbirlerine zarar veriyorlar ilacını aldi mi sorun olmuyordu beş sene oldu burda oturali komşulara ve bizlere bisey yapmıyor...ama olmayacak artık baharı bekliyorum..kendi evleri cunki bizim kira

dediğin gibi çok zor büyükler anlamıyorlar herşeyi benden bekliyorlar uzaktayken bu kadar olmuyordu .neyseki b ahanem var kaloriferli geç istiyorum dedim .onlara...

Selamun aleykum.. Frida hosgeldin.. Esin gelmis oglun geliyomus gozunaydin :) buseye bak sen demek guzel kahvalti hazirliyo:) masallah hamarat gelin :)

Yeliz plynna bonus azminiz daim olsun, herkese de gaz olsun insallah en az -1 gorursunuz cumaya...

Hayriye bence de corbanin hamurundan az aliver, gerisi corba zaten..

Derin annene gecmis olsun, bizim ust komsu da cok kalabalik bi aile.. Gelen giden eksik olmuyo bi de bizim zile basiyolar surekli. Her gun en az bi kere onlara kapi aciyorum. Gecen gece 2de zil caldi korkuyla zipladik yataktan. Ust katin oglu gelmis, hafif de kafasi guzel. Yanlis gelmisim diyo :) esim sinirlendi de bosver dedim ben. Sabah annesine soyledim teyze boyle boyle oldu diye. Idare edin, begenmiyosaniz baska eve cikin diyo. Ozur falan da yok.. Ben de neyse dedim. Uzatmadim. Kiraci olunca hep haksiz cikiyoz zaten..

Evet gelelim gunun ozetine

Sabah
2 dilim kepek ekmegi peynir zeytin domates salatalik az recel

Ogle
1 servis kasigi eriste
Ayran

Ara
Yesil cay 5 badem 1 ceviz 1 parca bitter cikolata

Aksam
1 porsiyon iskenderin.yarisi 1 tane lahmacun

Spor
1 mil leslie 40 dk yuruyus

Ne cok.yemisim.yine yaaaa

Bence gayet basarili bi gun olmus yeliz.. Belki lahmacun yemesen olabilirmis. Ama afiyet olsun ondan da bisey olmaz :) Daha da az yesen ayakta duramazsin :) bi kere sporun var bugun hak etmissin:)

Listeler için tesekkür ederiz emrğinize sağlıl

Hayırlı geceler güzeller
Bugün çok saçma sapan besledim

Selamun aleyküm güzeller
Bu gün ki kahvaltım

1 dilim ekmek, 1 kaşık tahinpekmez, 3 kaşık melemen, 1 çatal ucu kaymak, bal, 1 dilim peynir, 1 köz biber 3 bardak kuru erikli ıhlamur
Ara : 2 mandalina

Öğle: 2 kaşık et sote, yarım dilim ekmek

Akşam mudanyaya tebarekeye gittim yarım cantık, 1 ayran
Mudanya dan gelince acıktım saat 8 gibi 3
kaşık çorba

Az önce de yoğurt şeysinden yaptım

ben geldim kızlar çok şükür az yedım ama geç yedık umarım çok etkilemez

Sıkma canını haftasonu genelde dağıtıyoruz :)
Bugün ben de batırdım
Haftasonu olur o kadar :)
Iyi aksamlar. Elifcim adasinin daha iyi gibi oksurugu ama asiri huysuz surekli agliyo beni istiyo meme istiyo. Dis cikariyo bir de digerleri boyle degildi bu cocuk bagira bagira cikariyo dislerini.
Aa tabi dis zor oluyodur. Kucuk yegenime 3 ay falan ben bakmistim uni.de yaz tatilindeyken.. Dis cikariyodu. Butun gece yengemle basinda bekleyip salliyoduk surekli atesi cikiyodu, agliyodu.. Gunduz yengem ise gidiyodu, kac kere korkup yengemin yanina goturmustum bisey olacak diye. Bi de bilmeyince.. Insallah Allah sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…