Iyi nobetler canim.. Uyuma sansin oluyo mu nobetlerde. Hemsireydin dimi 24 tutuyosun galiba. Uyuyabiliyosundur insallah. Kolay gelsinIyi geceler kizlarrr
Nobetin 2/3si bitti kaldi 1/3i o da hayirlisiyla iyi gecer insallah
Yarin gorusuruzzz
Hayırlı geceler güzeller
Bugün çok saçma sapan besledim
Ara : 2 mandalina
Öğle: 2 kaşık et sote, yarım dilim ekmek
Akşam mudanyaya tebarekeye gittim yarım cantık, 1 ayran
Mudanya dan gelince acıktım saat 8 gibi 3
kaşık çorba
Az önce de yoğurt şeysinden yaptım
Yok canım kura gitmedim gezmeye kafa dagıtnaya yok burata 4 saatt bi akraba car eşimin onlara giştik gezdik ii oldu ya sen neredesin almanyanın ben bremendeyim
Belki 17 yasinda degiliz hic birimiz ama hic bir sey icin gec degil....
tesekkurler asumancim...vallahi allah sabır versin bana...annem hem rahatsız hem işi sevmeyen bir insan bana güveniyor ..
üst komşum rahatsız bir aydır manisafa yattı geldi ama duzelneden göndermişler.iki gündür gece gündüz sürekli kavga halindeler bahara tasinmayi düşünüyorum evimi çok seviyorum ama bunlardan rahat yok bana bir ay önce sabaha kadar uyutmadılar beni kosturuyorlar bağırıyorlar ..evdekilerin hepsi hasta biri de şizofren psikolojim bozuluyor korkuyorum seslerini duydukça...annemleride yanıma aldim nasıl tasinicam bilemiyorum insallah bu sokakta bulabilirim...az önce polis ve ambulans geldi götürdüler insallah düzelir...ilaçlarını biraktirmislar ...giderken allah bir allah bir diye surekli konusuyordu...pembe çiçek ligi istiyorum hiç düşmüyordu...
Evet gelelim gunun ozetine
Sabah
2 dilim kepek ekmegi peynir zeytin domates salatalik az recel
Ogle
1 servis kasigi eriste
Ayran
Ara
Yesil cay 5 badem 1 ceviz 1 parca bitter cikolata
Aksam
1 porsiyon iskenderin.yarisi 1 tane lahmacun
Spor
1 mil leslie 40 dk yuruyus
Ne cok.yemisim.yine yaaaa
Iyi aksamlar. Elifcim adasinin daha iyi gibi oksurugu ama asiri huysuz surekli agliyo beni istiyo meme istiyo. Dis cikariyo bir de digerleri boyle degildi bu cocuk bagira bagira cikariyo dislerini.
Iyi aksamlar. Elifcim adasinin daha iyi gibi oksurugu ama asiri huysuz surekli agliyo beni istiyo meme istiyo. Dis cikariyo bir de digerleri boyle degildi bu cocuk bagira bagira cikariyo dislerini.
Cok sevindim iyilesmenize. Benim agrilar aynen devam. Bu sabah deli gibi krampla uyandim yine.. Ama az kaldi dayaniyorum. Evet bu hafta son cok sukur ayriliyorum izne.İlgine teşekkür ederim elifçiğim. Hemen hemen bitti gibi öksürüğü..
Sen nasılsın,ağrıların devam ediyormu.?
Bu hafta son dimi senin de.?
ÜSt komşuna acaip kıl oldum. ne demek rahatsız oluyorsanız çıkın hele gece iki de kapıyı çalıp bir de böyle ukalalık yapmak.. Ne yiyor ne içiyorlar nasıl rahatlık bu..
Benim de karşı komşum epey kalabalık ve çok görgüsüzler. Bana bir zararları yok ama şehirle köy arasın da sıkışmış bir hayatları var.. Bu da apartman gibi komün yaşam alanların da hiç hoş olmuyor..
İlişkilerimi mesafeli tutarım ben hayatın bana öğrettiği iyi tecrübelerden biri :) O yüzden henüz bir zarar görmedik kapı çalma bizde de oluyordu çok sık. eşim fazla tepki verince o durum da minimuma indi :)
---
Derinciğim senin işin de zor kolaylıklar diliyorum.. Nazın başarıları da hep devam etsin...
elifcim senin de işin zormus bazen bunların günahını çekerim sarhoş veya daha kötü insanlara denk gelebilirim diyorum moral buluyorum....ilk anksiyete bunların korkusuyla başladı bende çok hastalandı m o zaman sabahlara kadar kavga ediyorlardı...en sonunda konuştum tasinicam dedim söz dinlediler sustular ...ama her sene tutuyor böyle kızı ilaclarini kesmiş psikiyatri....evim in yeri cok guzel cok seviyorym ici de çok güzel ama kısmet bakalim insallah bahara bulabilirim bu çevrede ....cunki annemden fazla uzaklaşmak istemiyorum nisaya bakıyor ben okuluyla ilgileniyorum ...
yenacim sorma dün sabah ev tepede yikilicakti sinirlerim.bozuldu anneme gittim evde duramadim...bugün manisaya yatırdılar herhalde ses yok....
kasimpati sağol canım....
baba felçli yatıyor anne de çok yaşlı ona bakıyor sürekli evde ler dışarı çıkamıyorlar...bunlar da iki kiz evde yaşlarında var 40 li yaşlarda ilacını içip uyuyor bütün gün ....bende uzuluyorum zor yanı ...küçük olan kiz evin reisi hepsini idare ediyor bakıyor üniversite mezunu ama oda şizofren ....
Şu an acaip gözümden düştün söyliimm. NAsıl bilmezsin Esra Erol ve benzeri ulvi sanatçıları.cıks cıks..Bugun arkadaşlar ile kahvaltıdan sonra teyzeme uğradım,aylik günü vardi bugun..Neyse gün arkadaslari geldi,baya kalabalık bir grup 20 kişi civari falan..Tüm gün konu evlendirme programlari,bilhassa esra erol,adaylari vs idi..vay efendim yeni doğum yapti nasil zayifladi,kocasi,adaylar söyle böyle derken ben izlemediğim için pek dahil olmuyorum tabi konuya servis yapıyorum,ikidir birkac teyze adaylar için sunu taniyonmu,bunu taniyon mu diye sorup durdu,3.cü sorusunda da hayir tanimiyorum dediğinde ahhh yazikkk diye diye gidene kadar ezikledi benicahillikte basa bela:) teyzemede senin bu küçük yigen cok havali hic benle konusmadi demiş birde
kasimpati sağol canım....
baba felçli yatıyor anne de çok yaşlı ona bakıyor sürekli evde ler dışarı çıkamıyorlar...bunlar da iki kiz evde yaşlarında var 40 li yaşlarda ilacını içip uyuyor bütün gün ....bende uzuluyorum zor yanı ...küçük olan kiz evin reisi hepsini idare ediyor bakıyor üniversite mezunu ama oda şizofren ....
Bayıldım çok güzelmiş.. Sağol paylaşımın için..
Hareketler de iyi düzenli yapabilecekmisin önden 20 dk. kardio şartıyladır dimi.. Soğuk kaslarla yaparsan tutulur kalırsın...
Bu sabah kızım aradı anne karşıdakiler çok fena kavga ediyorlar..iki üç genç bağıra bağıra ana avrat bacı küfürediyorlarmış.. KApıyı sakın açma dedim kilitle.. Barışında duymamasını sağla dedim ama aklım onlar da kaldı içim içimi yedi..
İşten geldikten sonra çaldım kapılarını sordum güzel bir dille rahatsızlığımı kızımın çok tedirgin olduğunu belirttim..
Özür diledi ama benim bugün ki korkumu geçirmez maalesef.. Ev alma komşu al diyorlar ya çok doğru..
Hepimiz potansiyel hastayız Derinciğim aslına bakarsan.ama yapabileceğimiz birşey yok.. İlaçlar kullanıldıktan ve hastalığını kabul ettikten sonra problem yok bu tip genetik rahatsızlıklar da ama diğer türlü tehlikeli olabiliyor maalesef.. Allah yardımcıları olsun çok zor
Şu an acaip gözümden düştün söyliimm. NAsıl bilmezsin Esra Erol ve benzeri ulvi sanatçıları.cıks cıks..
Ne zor yaAllah yardimcilari olsun..
Komsuluk cok önemli yenam,olumlu veya olumsuz etkileyebiliyor insani her yönden..Toplum olarak ne kadar tatminsiz,kavgaci olduk..Önceden yine elalem ne der endişesi ile örtülüyordu bazi seylerin üzeri,simdilerde o da endişede yok..
Kiracilar ise tasinirlar belki zamanla..
ayyy iste yenacim o yuzden rahatını bozmak istemiyorum .her binada buna benzer kişiler var...haklısın yani sen istesin çocukların evde yalnız...allah korusun....
bende zaten ilk tasindigim zaman naza zarar verirler diye çok korktum apartmanda bahçede gördüklerinde ama çok seviyorlar hiç zararları yok....
Canım gerçekten takdir ettim seni ama.dile getirmedim haklısınAsuman aplaaaa ben bugun seni dinledim hic kaçamak yapmadım ama hic tebrik etmiyorsun kardesini,oldumu yakistimi senin gibi kibar,naif düşünceli hatuna..Görende bogazimi tutup 10 kilo verdim sanir
Onlarda evsahibi canım.. Genç çocukları var onların serseri arkadaşları varr vb.
Bakalım bizim paramız olsun da biz çıkarız inşallah daha büyük eve..
2+1 evimiz ve gerçekten küçük.. Cinsiyet farkı olduğu için gönlümden geçen farklı odaları olsun çocuklarımın.. Kızım dile ggetirmiyor ama oğlanın ergenlığın de yalnız kalmak isteyebilir falan bir sürü düşünce var kafamda..Yine çok şükür evimiz var fazla da bişey demiyeyim..
sorma nasıl tedirgin oldum.. Nasıl korktum ..Eşime söyleyemiyorum söylediğim de hemen gider olay çıkar büyür.. Zaten çok gıcık onlara ben hep iyi yanlarını gösteriyorum ki iyice diş bilemesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?