Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım gerçekten takdir ettim seni ama.dile getirmedim haklısın
Bugün hafta sonu ve ben de dahil bir çoğumuz doyasıya yerken senin başarın daha da önem kazanıyor Azmin daim olsun

Asuman ablacim,ne kadar incesin..Ben takiliyorum sana sevdiğimden,sen yazmayinca da muhabbete dahil edeyim diye düşündüm öyle iste..
Yoksa benim taktirlik bir durumum yok yani..:)

Canim benim,Allah gönlüne göre içinde huzurla,ailenle birlikte oturacagin geniş ve ferah evler nasip etsin en kisa zaman da sana..Bize göre imkansiz gibi görünen hadiseler,O'na göre kolaydır çünkü..

Amin canım.. Nerde varsa Allah yardımcı olsun.. Çok zor kira da olmak..

yena ayyy benim esimde çok sabirlidir bir ay önce hastalandiginda onlarla bir sabah ladim eşimi uyandırdım gel çıkalım diyorum hastaneye götür araba ile ayıp olur diyor...belki çekinir susar korkar diyorum...

kasimpati bende hiç tv izleyemiyorum nisadan dolayi surekli cizgi film acik degistiremezsin....dunyadan haberimyok iyiki face var yoksa kumanda eline gecmiyor

Seni cahil :) tebrik ederim kacamaksiz gunun icin :)
Ilac kullanmayinca sknti bu durumlar canim.. Ilac kullansalar hicbi sorun olmaz aslinda. Insallah yakin bi ev bulursun yaza kadar

Ben hic izlememezlik yapmıyorum canim,illaki izleniyor ama takip ettiğim program yok denecek kadar az..Güldür güldür,beyaz vs falan o kadar:)

Seni cahil :) tebrik ederim kacamaksiz gunun icin :)

Ilac kullanmayinca sknti bu durumlar canim.. Ilac kullansalar hicbi sorun olmaz aslinda. Insallah yakin bi ev bulursun yaza kadar

Cahillikte göreceli kavrammis elifcim,bugun öğrendim:) mesala bugun ki günde en cahil bendim,günün espri konusu olacak kadar yani:)
Yazamadim komsu muhabbetini okudum hic hos değil ya,Allah yardimcin olsun.

Cok pahali evet,bizim burda da cok pahali tr'nin 3 kati ama dublex tarzi,bahcesi vs var..tr'de 300 daire fiyati sanirsam,sanki cok gibi daire için.
Esin marangoz ise sanlisin derincim,ev alicak olursaniz tüm marangozluk islerini gönlünce yaptırabilirsin..

Hayirli geceler diliyorum..

Sen hic üşenme asuman abla,sahsen her siteye girdiğimde zevkle okuyorum mesajlarini,pozitif enerji veriyorsun bana..
Aynen canım ben de hissediyorum sizin olumlu duygularınızı
Çok samimi söylüyorum iyi ki varsınız
Bugün çok yürüdüm çok yedim yorgunum epeyce ve dolu mide de ağırlık yaptı tabii ondan ses vermedim :))

Ben de samimiyetle söylüyorum ki,hepinizi seviyorum,sizler de iyi ki varsiniz..
Bence o uzun yürüyüş yenilen mamisleri eritip gitmiştir asuman ablacim,gitmediyse bile hakettin ödülün olsun..

Hayirli geceler diliyorum..

İyi geceler
Nasıl kurabiyeler yapıyorsun şu şeker hamurlu olanlardan mı :)

Sorma asuman ablacim,cahil cesareti yapip seker hamurlu kurabiyeyi ben yapayim diye atladım bugun,daha önce hic yapmadım oysaki:) bir de üzerini de süslerim dedim,simdi eyvah ne yapacagim diyorum ama isten geçti biraz

Seker hamurlu kurabiye,tahinli ,kurabiye ve susamli kraker kurabiye yapıyorum.umarim becerebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…