Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin canlar

YENA evet canim oncesinde leslie yapip sonrasinda bu hareketleri yapmayi planliyorum bakalim bugun baslicam insallah

Sanirim bu komsu memnuniyetsizlogi hepimizde var benimde ust kat komsum gece yarilarina kadar bilasik yikamalar bagirarak konusmalar bir survivor izliyor akillara zarar hadi merve diye binayi inletiyo soyluyoruz bi sure yapmiyo bi sure sonra devam ediyo biz ev sahibiyiz onlar kayinpederin kiracilari evleride vargaliba ama neden gitmiyolar anlamiyorum su yikim olaylarimiz bi sonuclansada gitsem buralardan diye bekliyorum

Gunaydin bayanlaaarrrr
Kahvalti yaptik annemleri yolculadik yarin donecek annem insallah

Iyi nobetler canim.. Uyuma sansin oluyo mu nobetlerde. Hemsireydin dimi 24 tutuyosun galiba. Uyuyabiliyosundur insallah. Kolay gelsin
Evet cnm hemsireyim hafta ici 16 hafta sonu ve tatillerde 24 saat nobet tutuyoruz. Eger sikinti yoksa gece 2-3 gibi uzaniyorum biraz ama stresten uyunmuyo en azindan vucudun dinleniyor biraz. Gecen nobetimde sikintili hasta vardi mesela 1 saat anca uzanabildim hic belli olmuyo yani. Son 2 nobetim kaldi bu ay ondan sonra nobetten cikiyorum bi daha cocuk dogup 2 yasini doldurana kadar nobet tutmicam.

Eminim hepsi çok güzel ve leziz olmuşlardır

hastalara şifa dertlilere deva gebelere rahat bir nefes diliyorum. hangi sayfayı açsam geçmiş olsun mesajı. hastane ziyareti gibi arkadaş. yanlış anlamayın inanın çok bunaldım. biran önce geçseydi şu hastalıklar. çocuğu okula göndermeye korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…