Evet cnm hemsireyim hafta ici 16 hafta sonu ve tatillerde 24 saat nobet tutuyoruz. Eger sikinti yoksa gece 2-3 gibi uzaniyorum biraz ama stresten uyunmuyo en azindan vucudun dinleniyor biraz. Gecen nobetimde sikintili hasta vardi mesela 1 saat anca uzanabildim hic belli olmuyo yani. Son 2 nobetim kaldi bu ay ondan sonra nobetten cikiyorum bi daha cocuk dogup 2 yasini doldurana kadar nobet tutmicam.Iyi nobetler canim.. Uyuma sansin oluyo mu nobetlerde. Hemsireydin dimi 24 tutuyosun galiba. Uyuyabiliyosundur insallah. Kolay gelsin
hoşbulduk Yenamefenim hoşgeldiniz yasemin hanım :
Eminim hepsi çok güzel ve leziz olmuşlardırSorma asuman ablacim,cahil cesareti yapip seker hamurlu kurabiyeyi ben yapayim diye atladım bugun,daha önce hic yapmadım oysaki:) bir de üzerini de süslerim dedim,simdi eyvah ne yapacagim diyorum ama isten geçti biraz
Seker hamurlu kurabiye,tahinli ,kurabiye ve susamli kraker kurabiye yapıyorum.umarim becerebilirim:)
çaldım canım paylaşım yaptım
Tamam canimçaldım canım paylaşım yaptım
takımda en az ben vermişim çok utandım
Kilo alanlari gormedin galibatakımda en az ben vermişim çok utandım
ellerine sağlık canım
Bayan size bi tukurim mi masallah tukuruguOh mutfagimi banyomu temizledim salonumun perdelerini yikadim astim yemegim var bide utu yapsam benden iyisi yok bidigi uyutayim sporlarimida yapicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?