Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O erken kalkmayla ilgili degil beceriyle ilgili. Evdeki islerim oyle yigildiki benzin dokup yakasim var.
Yok canim estagfirullah utandim simdi bazen benimkilerde oyle oluyo yiginla is beni bekliyomus gibi gekiyo sonra bi basliyorum yapmaya 1 saatte bitmis gozumde buyutmeye degmezmis bide ben kizlardan yardim aliyorum sofrayi toplayip kaldirmada ve yataklarini yapmada yardim ediyolar ondanda erken bitiyo

Eminim hepsi çok güzel ve leziz olmuşlardır

Ayy hiç emin olma bence asuman ablacım:) gecenin 3'üne kadar ugraştım ama pek birşeye benzemedi sanırım:)
Büyük lokma yiyip büyük laf etmemek lazımmış,ögrendim:)
Neyse kötünün iyisi şeklinde de olsa idare ederler akşama inşallah.:)

Bu arada geçmiş olsun,umarım baş agrın hafiflemiştir..

Sağol canım iyiyim şükür bu kış günü cok yürürsen böyle oluyor işte :)
Kurabiyeler için de ellerine sağlık güzeldir yine de ben inanıyorum afiyet olsun arkadaşlarına

ellerine sağlık liste için arkadaşım
tebrik ederim kızlarrr maşşallah hepinize
sporcularada maşşallahhh kış günü yapmışsınızzz
liste için teşekkürederimm arkadaşımm listede bende olmak isterdimde narin totoşumu ne zaman kaldıracaksam

iyi akşamlar güzeller kovulucam az kaldı topikten bi cceee diyip günlerce gelmiom o tatlı sohbetleride kaçırıyorum malesef
ben hayata yetişemiyorummm çok yoğunum bu aralar gelen gidende eksik olmuya maşşallah
çarşambaya memlekete gidicem çok fena diyetisyenede gitmedimmm maleseff bıktım yeminlennn toparlayamıyorum kii çocukların koşuşturması gelen giden yalnız kalmak istiyorummm dağııtıım iyice bakalım ne olcak tatil dönüşü kilom

Selamun aleyküm güzeller
Bugün İnegöl e yeğenimin bebek mevlidine gittim

Bu gün ki menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, 2 kaşık melemen, 1 dilim peynir, 1 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık bal kaymak, 5 zeytin, 2 bardak ıhlamur

Öğle : 1 cantık, 1 ayran, 2 kaşık kod adı (i . h. )

Akşam : yarım dilim ekmek, 2 kaşık et sote, salata, küçük 1 dilim tiriliçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…