Bagyanlar erken kalkiyo benimkiler haliyle iste erken bitiyo ama bende bitiyom yagni
Yok canim estagfirullah utandim simdi bazen benimkilerde oyle oluyo yiginla is beni bekliyomus gibi gekiyo sonra bi basliyorum yapmaya 1 saatte bitmis gozumde buyutmeye degmezmis bide ben kizlardan yardim aliyorum sofrayi toplayip kaldirmada ve yataklarini yapmada yardim ediyolar ondanda erken bitiyoO erken kalkmayla ilgili degil beceriyle ilgili. Evdeki islerim oyle yigildiki benzin dokup yakasim var.
Eminim hepsi çok güzel ve leziz olmuşlardır
takımda en az ben vermişim çok utandım
ellerine sağlık canım
Oh mutfagimi banyomu temizledim salonumun perdelerini yikadim astim yemegim var bide utu yapsam benden iyisi yok bidigi uyutayim sporlarimida yapicam insallah
Sağol canım iyiyim şükür bu kış günü cok yürürsen böyle oluyor işte :)Ayy hiç emin olma bence asuman ablacım:) gecenin 3'üne kadar ugraştım ama pek birşeye benzemedi sanırım:)
Büyük lokma yiyip büyük laf etmemek lazımmış,ögrendim:)
Neyse kötünün iyisi şeklinde de olsa idare ederler akşama inşallah.:)
Bu arada geçmiş olsun,umarım baş agrın hafiflemiştir..
ellerine sağlık liste için arkadaşım
tebrik ederim kızlarrr maşşallah hepinizeHAFTANIN 1.leri..............................- 0.6 kg................................ BULUT76 &LEYLASA
HAFTANIN 2.si...................................... - 0.5 kg........................................... CLUTCH
HAFTANIN 3.leri........................... - 0.4 kg............................OGULCUKLARIM & DAFI
sporcularada maşşallahhh kış günü yapmışsınızzz[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]20 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?