- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
canım acayip beğenim ve çok bilinçli bir kişi..sadece diyet yapıp kilo vermek değil sağlıklı beslenmeyi de öğrenmek için herşeyi yapmış...ben artık sürekli bakarım ...sağol paylaşım için..harika di mi? ben de yeni keşfettim neredeyse bi senedir sıkı diyette :1shok:
sen az yiyorsun be sanki. benim sıkı diyet dediğim bu yani düşün kasımda nası bi diyete geçeceğimisırnaşık şey
kızlar beni denetleyin e mi hep aşağıda yazdım sebeplerini:kedi:
ayyyy giremedik ki sabahtan beri ahta verdi durdu yurdusum..Bu bizim gruptaki kızlar nerdeler,
Bak bu topiği yakında kapatacaklar yahu,
Bizim işimize yaramıyor bu gruptakiler bunları topluca atalım diyecekler.
Huuuuuu beni duyan parmak kaldırsın lütfen opuyorumnanaktan
YENA'm, canım kolesterol için aktarlarda hibiskus[/diye bir bitki var.Onu alıp demleme usulü yap, sabah akşam iç tadıda vişne şurubu gibi, müthiş faydası var canım,
Karaciğer yağlanması için de enginar süper bir şey canım, kendini sakın ama sakın üzme ne olur, gelip geçici şeyler bunlar, sana ihtiyacı olan çocukların var ona göre canım.COLOR]
Site neolmuş böyle ya
ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum...sürekli errror
bugün yine kan örneği verdim..Sanırım daktır çok kararlı beni zayıflatmaya,ama kanımı alarak..:roflol:
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.hepinizi teeek teeek mucuksluyorum..:)))
Ben zaten kontrole giderken neticenin böyle olucağını aşağı yukarı tahmin ediyordum..Sadece böbrek üstü olayı canımı sıktı..yarını dört gözle bekliyorum..
YURDUSUM canım benim,önerdiğin bilgileri dikkate alıcam..Doktorun söylediğine göre kolestrol konusunda sınıfı geçmişim..sınırda olduğu için..:)))
Ne bileyim nevra'cım sabahtan beri kimse paylaşımda bulunmayınca bende dedim site çöktü diyeopuyorumnanaktancanım acayip beğenim ve çok bilinçli bir kişi..sadece diyet yapıp kilo vermek değil sağlıklı beslenmeyi de öğrenmek için herşeyi yapmış...ben artık sürekli bakarım ...sağol paylaşım için..
canım ben az mı yiyorum sence? anlayamadım mesajında..
ayyyy giremedik ki sabahtan beri ahta verdi durdu yurdusum..
nasılsın?
Canım sen nerelerdesin yahu ,insan bir girer hal hatır eder gider.opuyorumnanaktangeçmiş olsun arkadaşımmm
Canım yazıların ve emeğin için sağol, gerçekten hoş konulara el atıyorsun.Sigara
Temel'le bir adam parkta oturuyormuş. Temel de sigara içiyormuş. Adam dumandan rahatsız olmuş. Dönmüş Temel'e ve sormuş:
"Kaç yıldır sigara içiyorsun?"
Temel cevap vermiş:
"30 yıl."
Adam başlamış nasihata:
"Bak 30 yılda sigaraya verdiğin parayı biriktirsen şu karşıdaki lüks villa ve önünde duran son model araba senin olabilirdi."
Temel dönmüş ve sormuş:
"Sen sigara içiy musun?"
Adam cevaplamış:
"Ben hiç sigara içmedim."
Temel tekrar sormuş:
"Peçi şu villa ve lüks araba senin mu?"
"Hayır!"
Temel eklemiş:
"Fazla konuşma o zaman. Onlar penum." kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Guldal'ım merak etme ne olur, burada çok şeyler başaracağımıza emin olabilirsin canımopuyorumnanaktanselam zarıf arkadaslar ben selam verdım ve kayboldum dun dr gııtım kılo verememısım 10 gunluk ara verdı ıyıce beslen kılo ver oyle gel dedı sızlerınde destegıyle verecegım bu agırlıkları rahatsız olan arkadasımıza da gecmıs olsun sızlerı okumak benı cok mutlu edıyor hadı verın kıloları benı mutlu edın
Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..İlerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
Potansiyel şeker hastasıyım yani..
En önemliside, böbreküstü beziyle alakalı problem çıktı..bu gece 23:00 gibi iki hap verdi onu içip,yarın en geç sabah dokuzda tekrar kan vericem..
Çok korkuyorum, inşallah normal çıkar..niçin gittim neler çıktı..hep bu ağırlık yüzünden işte..:.(
onun banada gıcığı var yaa piss karıı nolcekarkidaşlarrrrr bu ablamı nidridim
leslieeee bana gıcıgı var çalişmiyorrrrr :sinifsinif::sinifsinif:
canımsın yaa merak etme kilolarrinla hepsi çözülecek bence:teselli: doktorlarda biraz durumu abartıyorlar bence:hulya:Feci moralim bozuk..
Bugün test sonuçlarımı aldım..Karaciğerde yağlanma var..Kolestrol sınırda..tokluk şekerim düşük çıkmış.düşmemesi gerekiyormuş..İlerde şeker hastası olup,insülin alımına kadar gidermiş..
Potansiyel şeker hastasıyım yani..
En önemliside, böbreküstü beziyle alakalı problem çıktı..bu gece 23:00 gibi iki hap verdi onu içip,yarın en geç sabah dokuzda tekrar kan vericem..
Çok korkuyorum, inşallah normal çıkar..niçin gittim neler çıktı..hep bu ağırlık yüzünden işte..:.(
YENA'm, canım kolesterol için aktarlarda hibiskus[/diye bir bitki var.Onu alıp demleme usulü yap, sabah akşam iç tadıda vişne şurubu gibi, müthiş faydası var canım,
Karaciğer yağlanması için de enginar süper bir şey canım, kendini sakın ama sakın üzme ne olur, gelip geçici şeyler bunlar, sana ihtiyacı olan çocukların var ona göre canım.COLOR]
efeeeeettt opuyorumnanaktansen çok bilmişsinnnn yafyuummmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizYENACIĞIM;
Bu kadar korkup üzme kendini canım.Sınırda kolesterol başa çıkılır bir şey hemde senin gibi diyet kararında biri için kolesterolü düşürmek çok zor değil.Biraz zaman alabilir ama lütfen stresten uzak dur.Streste kolesterolü arttırıyor.
Senin sınırda koleterolün ne ki Koleterol:300 Trigliserid:800 olan ve 27-28 yaşlarında olan hastalarımız var.Bence sen çok korkulacak durumda değilsin ama nedense Doktorlar tahlil sonuçları konusunda korkunç laflar etmeyi tercih ediyorlar.Hastalar dikkate alsın diye galiba ama hastanın çok endişeleneceğini düşünen yok.
Tokluk şekerine gelince şişman bireyler olarak hepimizin tokluk şekeri düşük benimki tatlı yemiş halde 114 mesela.Bunu düzeltmenin tek yolu az ve sık yemek.
Böyle bilmiş bilmiş konuştuğum için kimse kusura bakmasın arkadaşlar.Deneyimlerim bunlar benim ve YENACIĞIMIN endişelenmesine çok üzüldüm rahatlamasını istiyorum.Umarım böbrek üstü iyi çalışıyordur.Neticede Allah dermanı olan dert versin canım.Bunalrı halletmek tamamen bizim irademiz dahilinde.
YENACIĞIM ;sakın üzülme bahsettiğin sınır değer çokta önemli değil doktorun çok genç olduğun için tedbirli davranmanı sağlamak amacıyla seni biraz korkutmak istemiş galiba canım....Geçmiş olsun sağlıklar diliyorum....
yazılar harikaa renk katıyorsun canımcımmmmopuyorumnanaktanteşekkürlerrrr :lepi:teşekkürler beğendiğinize sevindim bugün sitede sorun vardı zar zor girebildiğim de paylaştım hoşcakalın iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tursari cim bildiğinin aksine en tehlikelisi şekeri en hızla çıkarandır. yani çok açken ve şekerin düşmüşken birden şekerli değil tam tersi bi ekşi elma ye bi yarım saat sonra üzümünü ye. çünkü ani yükselince ani düşüyor ve o dengesiz şeker düzeyi bizi acıktıtıp kilo aldırıyor.
Selam,
tursari nasılsın,seni çok kararlı gördüm..Aferin..:)))
Ben bu hafta umutsuzum..artık önümüzdeki hafta inşallah..
Birde Barışı memeden kesmeye karar verdim nihayet..Göğüslerim feci şiş ve ağriii..:))
20 aylık oldu artık yeter..Diimi ama..geceleri nasıl olucak bilmiyorum..Çok zorlanıcam..
Kızım bir yıl emdi zar zor..
YENACIĞIM;
Bu kadar korkup üzme kendini canım.Sınırda kolesterol başa çıkılır bir şey hemde senin gibi diyet kararında biri için kolesterolü düşürmek çok zor değil.Biraz zaman alabilir ama lütfen stresten uzak dur.Streste kolesterolü arttırıyor.
Senin sınırda koleterolün ne ki Koleterol:300 Trigliserid:800 olan ve 27-28 yaşlarında olan hastalarımız var.Bence sen çok korkulacak durumda değilsin ama nedense Doktorlar tahlil sonuçları konusunda korkunç laflar etmeyi tercih ediyorlar.Hastalar dikkate alsın diye galiba ama hastanın çok endişeleneceğini düşünen yok.
Tokluk şekerine gelince şişman bireyler olarak hepimizin tokluk şekeri düşük benimki tatlı yemiş halde 114 mesela.Bunu düzeltmenin tek yolu az ve sık yemek.
Böyle bilmiş bilmiş konuştuğum için kimse kusura bakmasın arkadaşlar.Deneyimlerim bunlar benim ve YENACIĞIMIN endişelenmesine çok üzüldüm rahatlamasını istiyorum.Umarım böbrek üstü iyi çalışıyordur.Neticede Allah dermanı olan dert versin canım.Bunalrı halletmek tamamen bizim irademiz dahilinde.
YENACIĞIM ;sakın üzülme bahsettiğin sınır değer çokta önemli değil doktorun çok genç olduğun için tedbirli davranmanı sağlamak amacıyla seni biraz korkutmak istemiş galiba canım....Geçmiş olsun sağlıklar diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?