Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okumadinmi len sac rengini asama asama acan bir jelmis. Surup kurutuyosun ister fönle ister gunesle. Boyasiz dogal saca tabiki. Ama ben boyali sacada kullanicam. 2 ton bile acilsa basarili bence. Yutubdan baktim biraz bakalim iste nolcak.
sür baklım açbilecekmisin saçlrının renginii denemiş olursun

Yarın az yiyerek telafi edersin :))
Pişmanlıkla erimiyor malesef
ay ne kötü habeeer keşke çektiğimiz pişmanlıklaa yediklerimizin bize zararı olmasa bu kadarda acımasız olunmaz yaa gerçekleri nasılda yüzümüze yüzümüze vurdun :))

ankarada kar durumu nasıl ?

naptın ümre ziyaretine gidicektin hurmayla kurtulabildinmi ?

Fridacım kavuştun mu ogluna? Gözün aydın olsun bakalım..
sağol canım evet geldiii ama o kadar çok misafirim vardıkii hem kalabalıktan hemde yorgunluktan bişey anlamadım bugünde gitti zaten belkii 2,3 hafta sonra tekrar gelebilirmiş güzel geçtii dün gece 3 e kadar oturduk sabahda adile naşitin komik bir filmini açmıştı bol kahkahalı bir kahvaltı yaptık

Dost acı söyler adaş :)
Hurma yedim
1 de hurmalı kurabiye :)
Ama eve gelince kızlarla film izledik fıstık yedim

Gunaydin istanbul soguk ve karli okullae tatil bidiklar battaniye atlinda oturuyo
Bugun bi cilginlik edip bunu aldigimi soylesem alay edip gulermisin yoksa sende surermisin

Eki Görüntüle 1747779

Sacimi boyamadan once goreydim iyiydi. Olsun boyaya ragmen deniyicigim
seni cilgin benim asla cesaret edip suremeyecegim bir renk

Selamun aleykum
Hayırlı mutlu bol eksili haftalar olsun hepinize
Burda felaket rüzgar esti gece elektrikler yok yağmur başladı şimdi 3 4 gündü bahar gibiydi tekrar geldi kış
Bugün ceviz suyunu içtim şimdi kahvaltinin yapicam artık yeter tembellik yeni tartı söyledim internetten eşim süt tankında tartil diyor:))) ana ben kendimi bi tuaf hissettim onun üstünde o yüzden verdim sipariş bakal inşallah gelince fazla çıkmam bunda bugün yoğurt seysindende yapacan inşallah
HADİ KIZLAR BOL BOL EKSİ GÖRELİM BUHAFTA

Gunaydin. Mutlu haftalar..
Allah kavustursun frida..
Slm benide alın aranıza 93 kiloyum 168 boyundayım hiç iradeli değilim bugün yarın diye diye bu kiloya geldim ben zayıflamak istiyorum artık
Hosgeldiniz. Kalici olmaniz dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…