Sağol canım iyiyim şükür bu kış günü cok yürürsen böyle oluyor işte :)
Kurabiyeler için de ellerine sağlık güzeldir yine de ben inanıyorum afiyet olsun arkadaşlarına
Bugun bi cilginlik edip bunu aldigimi soylesem alay edip gulermisin yoksa sende surermisin
Eki Görüntüle 1747779
Sacimi boyamadan once goreydim iyiydi. Olsun boyaya ragmen deniyicigim
sağol canım evet geldiii ama o kadar çok misafirim vardıkii hem kalabalıktan hemde yorgunluktan bişey anlamadım bugünde gitti zaten belkii 2,3 hafta sonra tekrar gelebilirmiş güzel geçtii dün gece 3 e kadar oturduk sabahda adile naşitin komik bir filmini açmıştı bol kahkahalı bir kahvaltı yaptık
Slm benide alın aranıza 93 kiloyum 168 boyundayım hiç iradeli değilim bugün yarın diye diye bu kiloya geldim ben zayıflamak istiyorum artık
Ahh seni çılgınnn:)
Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Renk aynısı olucak dimi,güzel bence bende mi alıp yapsam ki
Aramıza hoş geldin EsmaSlm benide alın aranıza 93 kiloyum 168 boyundayım hiç iradeli değilim bugün yarın diye diye bu kiloya geldim ben zayıflamak istiyorum artık
görmezden geliyorum canım bence herkes kilo veriyor burda olmanın amacı bu. ne diyim şimdi aaa hep kilo almışlar diyemem demi azcık gaz olsun. bak 200gr bile vah tüh diye desinler belki dürtülerini dürtüklerim :)Kilo alanlari gormedin galiba
olsun ödemdir canım. yaparsın. azimli hatunlarız hepimiz. burda olma sebebimiz ne?Senin utandıgın yerde ben kendimi camdan aşagı atayım en iyisi:)
Kilo vermek şöyle dursun 1 kusur kılo alarak listenin yüz karasıydım hatırlatırım..
inşallahselam güzeller nasılsınız? ben iyiyim bu hafta daha aktif geçirip 84.9 görmek istiyorum. umarım hedefime ulaşırım.
Ellerine saglik canim, ne guzel ugrasip emek verdin tabiki begenir arkadasin :)İyi olmana sevindim asuman ablacım,hep iyi ol inşallah
Kurabiyeleri arkadaşim çok beyendi,çok mutlu oldu..Nasıl oldu bilmiyorum ama akşamın favorisiydi benim tembel işi kurabiyeler..:)
Veee sözüme hala sadığim,akşam sadece salata,kısır ve bir çatal pasta yedim..
Insallah canim verirsin senn..selam güzeller nasılsınız? ben iyiyim bu hafta daha aktif geçirip 84.9 görmek istiyorum. umarım hedefime ulaşırım.
Zaten eskilerdenmissiniz. Hosgeldiniz evinize o zaman :)Eki Görüntüle 1748128
Günaydınnn hayırlı sabahlar
Ben de aranıza tekrar katılmak isterim.kabul edermisiniz?
Referans olabilen topikdaşlarım bulunur elbet
Hoşgeldin Hemserim elbet referans oluruz sen gel yeter kiEki Görüntüle 1748128
Günaydınnn hayırlı sabahlar
Ben de aranıza tekrar katılmak isterim.kabul edermisiniz?
Referans olabilen topikdaşlarım bulunur elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?