Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım iyiyim şükür bu kış günü cok yürürsen böyle oluyor işte :)
Kurabiyeler için de ellerine sağlık güzeldir yine de ben inanıyorum afiyet olsun arkadaşlarına

İyi olmana sevindim asuman ablacım,hep iyi ol inşallah
Kurabiyeleri arkadaşim çok beyendi,çok mutlu oldu..Nasıl oldu bilmiyorum ama akşamın favorisiydi benim tembel işi kurabiyeler..:)

Veee sözüme hala sadığim,akşam sadece salata,kısır ve bir çatal pasta yedim..

Bugun bi cilginlik edip bunu aldigimi soylesem alay edip gulermisin yoksa sende surermisin

Eki Görüntüle 1747779

Sacimi boyamadan once goreydim iyiydi. Olsun boyaya ragmen deniyicigim

Ahh seni çılgınnn:)

Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Renk aynısı olucak dimi,güzel bence bende mi alıp yapsam ki

Allak kavuştursun fridacım,Ne güzel ana ogul 3'e kadar oturmuş,film izleyip kahvaltı yapmışsınız maşallah size..
Mutlulugunuz daimi olsun,Allah hiç ayırmasin sizi..

Ahh seni çılgınnn:)

Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Renk aynısı olucak dimi,güzel bence bende mi alıp yapsam ki

Yok yav aynisi olmaz hemen ne bu acele
Dogal saclar bile kademe kademe aciliyomus bende bir kat boya var bakak gorek 2 ton acilsin raziyih..

Bunalmis ev hanimi modunda oldugumu belli etmiyorumdur ins

Senin utandıgın yerde ben kendimi camdan aşagı atayım en iyisi:)
Kilo vermek şöyle dursun 1 kusur kılo alarak listenin yüz karasıydım hatırlatırım..
olsun ödemdir canım. yaparsın. azimli hatunlarız hepimiz. burda olma sebebimiz ne?
kaçla başladığınızı düşünün verdiğinizz emekleri düşünün. ben cumaları buraya yazacağım aman çok panikliyorum. size karşı sorumluluklarımı ihmal ediyormuşum gibi. sabit kaldığımda az verdiğimde canım sıkılıyor haliyle. zaten yeterli paylaşımda yapamıyorum.
bide ben ameliyatlıyım burda herkesten az emek harcayıp herkesten çok kilo vermem gerek.

Ellerine saglik canim, ne guzel ugrasip emek verdin tabiki begenir arkadasin :)
selam güzeller nasılsınız? ben iyiyim bu hafta daha aktif geçirip 84.9 görmek istiyorum. umarım hedefime ulaşırım.
Insallah canim verirsin senn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…