Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun bi cilginlik edip bunu aldigimi soylesem alay edip gulermisin yoksa sende surermisin

Eki Görüntüle 1747779

Sacimi boyamadan once goreydim iyiydi. Olsun boyaya ragmen deniyicigim
Ben de boyamak istiyorum artik.. Ben beyaz tenliyim. Siyaha boyamayi dusunuyorum. Hic siyah denemedim.
Gerçi sanirim bu renk acici.. Insallah memnun kalirsin :)
Dun uzun zaman sonra saclarimi duzlestirdim, oylesine topluyodum evde uzun zamandir. Duzlestirince beyazlar gozume gozume girdi :)
Bazen de diyorumki hazir kendi rengine donmusken birakayim boyle kalsin.

Zaten eskilerdenmissiniz. Hosgeldiniz evinize o zaman :)

Çok sağol canım teşekkür ederim

Hoşgeldin Hemserim elbet referans oluruz sen gel yeter ki
Kilo durumun nasıl anlat bakalım

Asum sağol hemşom ; kg 82 ye kadar inmiştim haşimato troid çıktı 1,5 ayda çok kg aldım ama gene vereceğim inatla ..

kızlar burda kim ne diyeti yapıyor merak ettim. ben hergün farklı bir ruh haliyle yarın şu diyeti yapıcam diyorum ama yarın olunca ne bulduysan ye diyeti yapıyorum.

Canım ben dukan yaptım halada devam etmeye çalışıyorum,incelten kg verdiren diyette takip etmesi zor biraz

Sen dur hele seneye boyarsin :)

Hosgelmissin eskilere hurmet vardir... En eskilerden olaraktan selamlarim :) marifetmis gibi

Hayırlı akşamlar güzeller
Akşam fazla kaçırdım fazlasıyla şiştim maden suyu içiyorum
Bu sabah yine artı çıktım

Kahvaltım : 1 dilim ekmek, 1 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık kaymak, 3 elma dilimi baharatlı patates, 1 dilim peynir, 3 zeytin

Öğle : 1 muz, 1 mandalina

Akşam : 1 kepçe nohut, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık ciyer, turp havuç salatası
Tabağı sıyıracak kadar ekmek

Az önce kp. e yaptığım kekin 1 lokma tadına baktım. Bakmasam iyiydide kötü olmuş sa diye baktım

Biz niye stresten eriyemiyoruz ya niye ya niye asuman abla nen var enistemi kizlarmi de bakim kimin parmagi var :)

Bende en cok cocuklar ve birikmis islerin yapilamamasinin verdigi gerginlik vardi. Herkese gore cok basit ama hic basit degil bi evde is yapilmazsa ahir oluyo orasi. Bir allahin kulu baksa su cocuklara nolur. Aradim annemi sitem ettim biraz. Yakindasiniz ama bana faydaniz yok dedim.

Selam kızlar.ben geldim.iyiyim cok sükür bu aralar yogunum hic ugrayamiyorum.bebis de iyi sanirsam.yilbasi gecesi gittigim doktora kalsa o gece doguracaktm.kendi doktorumla tel de gorusmustuk.ins bu cumartesi gidecem.kasintm icin de tahlil yaptrdm doktor gebelik kolestazı degil dedi.ama hala kaşınıyorum.bu hafta da gecmezse bi de onun icin gidecem.
Bonus senin bıdıklar da ağır gecirmisler soguk alginligini.umarm atlatmışlardr.Allah şifa versin bütün hastalara.

Yena ben de alerjik astm gecirdim simdi cok dikkat ediyorum.tozdan camasr suyundan kaciyorum.dikkat ettigim sürece iyiyim şükür.arada gece öksürüklerim de oluyo.ha bi de cok üzülünce de oluyo.

Kızlar merhaba,
Beni de alır misiniz araniza. Defalarca başladım ve her seferinde de bıraktım. Başla bırak 100 kilo oldum. İsin kötüsü de yaza bebek istiyoruz. Ama bu kiloyla zor. Neler yapiyosunuz. Banada destek olur musunuz. Bir sürü şey biliyorum ama nerden başlarsam daha iyi olur daha kolay veririm hic bir fikrim yok.

kızlar pazar günü aile kahvaltısı toplantısı var ve bu ay sıra kvde.oraya temizlik yaptım yarında devam edicem.75kişi davet edildi suan.ben şoklardayim tabiki.erkekler sizin evde olsun demiş kv eşime.tabi beni adam yerine koyup söyleyen yok.yarından sonrada benim evimë temizlik yapmam lazım.sarma falanda yapılacak içim dışım şişti stresten

Kiz dogrumu yazdin sen 75 i yani bu kadar kisi eve cagirilirmi nisanmi yapcaklar hangi sarma yeter zeynonun dedigi gibi icime okuz oturdu resmen okuyunca

Neden topikce gerginiz acep
Hayir gerildikce yiyoruz yedikce geriliyoruz..
Gerildikce istahtan falan kesilsekya

plynna Allah kolaylik versin de o ne bicim kahvalti kuzum oyle... Yazik sana onca insana sarma mi sarilir.. Digerlerini saymiyorum bile.. Kolay gelsin canim..

bengisu022 canim iyi olmana sevindim.. Insallah kasintilarina da bi cozum bulunur..

E Elf_90 daha once de gelmistin diye hatirliyorum, yanlis mi hatirliyorum acaba? Daimi olursunuz insallah, burda da azminizde de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…