Ben de boyamak istiyorum artik.. Ben beyaz tenliyim. Siyaha boyamayi dusunuyorum. Hic siyah denemedim.Bugun bi cilginlik edip bunu aldigimi soylesem alay edip gulermisin yoksa sende surermisin
Eki Görüntüle 1747779
Sacimi boyamadan once goreydim iyiydi. Olsun boyaya ragmen deniyicigim
Zaten eskilerdenmissiniz. Hosgeldiniz evinize o zaman :)
Hoşgeldin Hemserim elbet referans oluruz sen gel yeter ki
Kilo durumun nasıl anlat bakalım
kızlar burda kim ne diyeti yapıyor merak ettim. ben hergün farklı bir ruh haliyle yarın şu diyeti yapıcam diyorum ama yarın olunca ne bulduysan ye diyeti yapıyorum.
Ben de boyamak istiyorum artik.. Ben beyaz tenliyim. Siyaha boyamayi dusunuyorum. Hic siyah denemedim.
Gerçi sanirim bu renk acici.. Insallah memnun kalirsin :)
Dun uzun zaman sonra saclarimi duzlestirdim, oylesine topluyodum evde uzun zamandir. Duzlestirince beyazlar gozume gozume girdi :)
Bazen de diyorumki hazir kendi rengine donmusken birakayim boyle kalsin.
Çok sağol canım teşekkür ederim
Asum sağol hemşom; kg 82 ye kadar inmiştim haşimato troid çıktı 1,5 ayda çok kg aldım ama gene vereceğim inatla ..
Canım ben dukan yaptım halada devam etmeye çalışıyorum,incelten kg verdiren diyette takip etmesi zor biraz
[QUOTE Hosgelmissin eskilere hurmet vardir... En eskilerden olaraktan selamlarim :) marifetmis gibi
Bu sabah yine artı çıktım
Kahvaltım : 1 dilim ekmek, 1 kaşık tahinpekmez, 1 kaşık kaymak, 3 elma dilimi baharatlı patates, 1 dilim peynir, 3 zeytin
kızlar pazar günü aile kahvaltısı toplantısı var ve bu ay sıra kvde.oraya temizlik yaptım yarında devam edicem.75kişi davet edildi suan.ben şoklardayim tabiki.erkekler sizin evde olsun demiş kv eşime.tabi beni adam yerine koyup söyleyen yok.yarından sonrada benim evimë temizlik yapmam lazım.sarma falanda yapılacak içim dışım şişti stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?