Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus buralara uğrayan yok bacım nerelere gitti bu hatunlar
Zeynebi bende merak ediyorum. Meyra da pek uğramıyor.
sabah 1kase Şehriye çorbası
öğlen 2dilim kepek ekmek Sucuklu yumurta yeşil zeytin domates
akşam 1kepçe çorba 5kaşık kadar kapuska 4kaşık makarna.
Allah kolaylık versin canım

Kizlar 2 gundur ara ara belimde, kalca kemigime yakin kisimda zonklama seklinde cok guclu bi agri hissediyorum. Kisa sureli oluyo ve geciyo. Ama agri esnasinda yaniyo gibi geliyo agriyan yer. Doktorun numarasi da yok. Cumaya randevu aldim ama normal mi sizce bu, yani yasadiniz mi hamileyken falan?

Elif belin sana diyoki artik ayakta durma calisma ugrasma zati yamugum eyice beni zorlama :)

Hosgeldin..bende bir elif hatirladim ama sen degildin sanirim.
Yas kac neler yapmayi dusunuyosun ve burada kalici olucakmisin?
Yaşım 25 kilo tam 100 boy 1.65
Kalıcı olmayı istiyorum tabiki ama motivasyonum çok düşük çok cabuk vazgeçebiliyorum. Ne yapmam konusunda açıkçası kararsizim siz neler yapiyosunuz fikir verirseniz sevinirim. Daha önce kalori hesabi yaptım seviyorum ama pek de basarili olmuyo sanırım hala bu kiloda olduğuma gore

Bizde bilindik seyler yapiyoruz. Ana ogunler ara ogunler duzenlemeye dengelemeye calisiyoruz. Bazimiz karatay gibi yapiyo iste yapabildigimiz kadar yapiyoruz. Motivasyon hepimizde dusuk haliyle yuksek kilolardayiz.
Bazen cok direncli azimli oluyoruz bazende cuvalluyoruz. Insaniz sonucta... Ama asla bu isin pesini birakmiyoruz.

Ben veremeyip alsamda bu aralar inaniyorum bu yukumden kurtulucam sizinle birlikte...

Yarından itibaren sıkı bir şekilde burdayım inş güzel güzel kilolar veririz.

gunaydınnn
dün gündüz iyiydi ama aksam abarttım yanı bukadar ıradesız olmayı nasıl beceriyorum anlamıyorum gerçekten 2 gun yurudum dıye belımde fene ama vazgeçmek yok tabı hergun yenıden kılo veremesenmde aynı kalmayada razıyım bu hafata
bugun temızlık yapıcam bıraz bırıkmış ışlerım var oları halledeyım ınşallah gelirim gine
Nerdesiniz acaba :)

Gunduz iyiydim cok stresli bir gundu halada bitmedi stresim kendimi tutmaya calistim cokca.
Ama aksam biraz fazla oldu doyamadim. Birde sut kaynatmistim kaymagini yedim cok ihtiyacim var gibi neyime benim sutcuden sut almak.

İyi akşamlar
Ben de bugün gergindim
Akşam bozdum batırdım ben de
kıyamam kım sıktı sızın canınızı zaten o stres olmasa bız bu iş başaracaz ama sınırlendıkce yıyoruz

Nerdesiniz acaba :)

Gunduz iyiydim cok stresli bir gundu halada bitmedi stresim kendimi tutmaya calistim cokca.
Ama aksam biraz fazla oldu doyamadim. Birde sut kaynatmistim kaymagini yedim cok ihtiyacim var gibi neyime benim sutcuden sut almak.

Sütün kaymağından bişey olmaz.
Doğal olan sütü içmek gibisi varmı, evde olmalı bence hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…