Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Dun kizlarin.evde olmasi sebebiyle gunduz ugrayamadim aksamda misafir geldi ugrayamadim

Birsurude alintim vardi ama silinmis hepsi
Bonus canim benim isler yapilir uzulme annenin kalbini kirma sonra sende uzulursun neden boyle soyledim diye

plynna kiz 75 misafir nedir bacim kahvaltiya Allah yardimcin olsun valla

654868"]Gunaydin kizlar
Dun kizlarin.evde olmasi sebebiyle gunduz ugrayamadim aksamda misafir geldi ugrayamadim

Birsurude alintim vardi ama silinmis hepsi
Bonus canim benim isler yapilir uzulme annenin kalbini kirma sonra sende uzulursun neden boyle soyledim diye

plynna kiz 75 misafir nedir bacim kahvaltiya Allah yardimcin olsun valla[/QUOTE] Sağol Yeliz bakalım nasıl başedicz eltim var Düzcede cumartesi onlarda gelecekmis

yaa bide beni düşün ki ne haldeyim içime öküz sürüsü oturdu desek daha mantikli olur
allah kolaylık versin. sarma olmadan kahvaltı olmuyormuymuş??? evde hergün sarmamı yiyorlarmış ay sinirim bozuldu. o kadar adama paates kızartsan bile iş. askeriye gibi çuvalla patates soyarsın gayrı.

bu arada selam kızlar. geldimde iş yoğunluğundan yazamadım. diyet değilim ama tabağıma gönlümegöre alıyorum. çiğnediğimi sayıyorum. azcık tokluk hissi oluşunca şöyle kalkıp dolanıyorum. beynim dur diyorsa duruyorum. eğer hafif tokluk oluştuysa alıp tabağı kaldırıyorum önümden. güzel olucak umarım. ümidim ay sonuna 79 görmek ama 2 haftada mümkün olurmu bilemedim

Gunaydin hasta kisilere gecmis olsun ins bitecek bu hastaliklar :)

Plyanna iyice sisirdik senide he :)) zor dedikce zorlugu articak. Yst ne demis hele askeriye gibi patates soysan :)
Hakkaten pattes yapcaksan dondurulmus olanlari tercih edebilirsin en azindan soymasi yok.

YENA asumanzeynep canlar geçmiş olsun öncelikle dikkat edin kendinize

plynna arkadaşım benimde sendeki gibi bir koca var emrivakileri meşhurdur çok sinir bir durum ama napıcaksın elden gelende yapılır hep sonucunda

Selam canlar sanırım dün yemek konusunu çok kaçıran bir tek ben değilmişim sevinsemmi üzülsemmi

herseyi akşamdan hazırlamam lazım yoksa sabah yetişmez sadece kahvaltıliklar ile çay ancak halledlir börek vs ne yapacaksam akşam hazırlayacam

herseyi akşamdan hazırlamam lazım yoksa sabah yetişmez sadece kahvaltıliklar ile çay ancak halledlir börek vs ne yapacaksam akşam hazırlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…