geçmiş olsun yenam usutmuşmusunGununuz aydin olsun.
Ben cok hastayim,cok yorgunum buna bagli olarakta keyifsizim.
Umarim sizler iyisiniz
Sevgiler,hurmetler
Tamam canim tesekkur ederim..
Gecmis olsun yena..Gununuz aydin olsun.
Umarim sizler iyisiniz
Sevgiler,hurmetler
allah kolaylık versin. sarma olmadan kahvaltı olmuyormuymuş??? evde hergün sarmamı yiyorlarmışyaa bide beni düşün ki ne haldeyimiçime öküz sürüsü oturdu desek daha mantikli olur
geçmiş olsun canım. ruhunmu hasta bedeninmi? nedense bir can sıkıntısı sezdimGununuz aydin olsun.
Umarim sizler iyisiniz
Sevgiler,hurmetler
Gecmis olsun sizede. Bugun nasilsin asuman abla adasinda yok yine :)Hayırlı günler
Yenacım geçmiş olsun benim küçük kız da aynı senin gibi bikaç gündür
Plynna sana da kolay gelsin
herseyi akşamdan hazırlamam lazım yoksa sabah yetişmez sadece kahvaltıliklar ile çay ancak halledlir börek vs ne yapacaksam akşam hazırlayacamGunaydin hasta kisilere gecmis olsun ins bitecek bu hastaliklar :)
Plyanna iyice sisirdik senide he :)) zor dedikce zorlugu articak. Yst ne demis hele askeriye gibi patates soysan :)
Hakkaten pattes yapcaksan dondurulmus olanlari tercih edebilirsin en azindan soymasi yok.
herseyi akşamdan hazırlamam lazım yoksa sabah yetişmez sadece kahvaltıliklar ile çay ancak halledlir börek vs ne yapacaksam akşam hazırlayacamGunaydin hasta kisilere gecmis olsun ins bitecek bu hastaliklar :)
Plyanna iyice sisirdik senide he :)) zor dedikce zorlugu articak. Yst ne demis hele askeriye gibi patates soysan :)
Hakkaten pattes yapcaksan dondurulmus olanlari tercih edebilirsin en azindan soymasi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?