Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hatunlar neler yenildi bakalım??

Aramiza hosgeldiniz.

Bengisu iyi olmana sevindim canim,kasinti sorunun da kisa zamanda geçer inşallah.Allah sifa versin.

Hosgeldiniz,aktif olabilirseniz hem destek görür,hem de düzenli beslenen arkadaslarin menülerinden kendinize bir rota çizebilirsiniz.Bebek konusu gönlünüzce olur inşallah.

Allah yardimcin olsun plynna,islerinde kolaylıklar diliyorum..

Zeyno sen nerdesin canim benim ugramadin doguma falanmi gittin acaba allahim korusun esirgesin vaktinde gelsin bebeklerimiz ins.

Ben de merak ettim zeynebi,insallah hersey yolundadir,bir sorun yoktur..

Ben burdayım: )
Aynı be yaa.

Meyracim özletiyorsun kendini

Gununuz aydin olsun.

Ben cok hastayim,cok yorgunum buna bagli olarakta keyifsizim.
Umarim sizler iyisiniz

Sevgiler,hurmetler

Yenam cok geçmiş olsun,Allah sifalar ihsan eylesin..Bol bol bitki cayi içmeyi ihmal etme

Gecmis olsun sizede. Bugun nasilsin asuman abla adasinda yok yine :)
Boğazı hala kötü onun dışında idare eder gibi
Adaş nerelerde acep inşallah hastalık neyin yoktur onlarda da
Geçmiş olsun aman dikkat et çabucak atlat inşallah en hafifinden

Kızlar özür dileyerek soruyorum önceki sayfalar çok kalabalık okumak istedim ama zor görünüyo. Tartı günümüz ne zaman. Topigin kuralı var mi

Cuma gunu 2 ye kadar bildiriyoruz hem kilo hem spor yuruyus vs. Dk olarak yaziyoruz.

Kural ikinci hafta listeye girebiliyosun... Ayni sekilde 2 hafta bildirmeyince cikiyosun...
Amethyst_1 yanlissam duzelt bebik.

selamlar ben geldimm
dün kar kış demeden kızcıgıımla teyzeme gittim taksiyle. cok ta güzel gecti. bol boll sular içtik. haftsonu her zamanki gibi... pazar kv gittik sadece kp erzuruma gidecekti onu ugurlamış olduk.
işte beeele. dun tartıldım 300 gr fazla cıktı. yarın kazalarıma baslıyorum gene bakalım.
hasta olanlara da acil sifalar diliyorum.

Selamün aleykümm...

bonuscum mesajını gördüm sağol canım idare etmeye çalışıyorum baya zor sıkıntılı günler artık namaza bile zor kalkıyorum dolayısıyla vakit hiç geçmiyo gibi..tek tesellim paşamın gayet sağlıklı olması...geçen hafta doktora gittik 17 si ile 25 arası alıcaz diyo bi dahaki kontrol ay başında ozaman kesinleşir artık...

elifcim sende etiketlemişin bildirimde gördüm ama mesaja bakamadım...tahmin ediyorum merak etmişsinizdir hepiniz habersiz bıraktım kusuruma bakmayın kendi derdime düşünce düşünemedim...sende iyisindir inş...geçmişş çokk birikmiş okuyamıcam şuan inş hepiniz iyisinizdir bıraktığımda hastalar vardı iyi olmuşlardır inş..

bonus senin çocuklar nasıl oldu....

meyra nasıl onunda son zamanları geliyomu iyimi...

ve aleykumselam. ıyı olmanıza sevindim. Allah kolaylastırsın her ısınızı gonlunuze ferajhlıklar versın.

sorma canım ya bende misafiri severim hazırlık yapayım isterim ama bu mevzu tamamen farklı oldu düğünde bile bu kadar olmaz

Ortanca kizin saglik kontrolu vardi bugun basi agriyirdu epeydir stresten yada goz probleminden olabilir dedi doktor bizimkisi dersleri ve ogrenmeyi seviyo ama okulu sevmiyo sanirim.stresi bundan neyse bu sene orada son seneye 5.sinifta ablasinin okuluna verince rahatlar insallah biraz

Canim gecmis olsun. Sizin orasi da cok soguk oluyodur dimi. Almanyadaydin dimi
Ne kusuru canim ya.. Merak ettik gelmeyince. Bi de sen zor geciriyosunya naptin diye merak ettik.
Meyra da ben de iyiyiz sukur.
Hastalar var hala.

herseyi akşamdan hazırlamam lazım yoksa sabah yetişmez sadece kahvaltıliklar ile çay ancak halledlir börek vs ne yapacaksam akşam hazırlayacam
yaparsın sen aslansın sen. ah annem kulaklarıçınlasın. o da az yapmadı zamanında. evde büyük olunca herşey zor oluyor.

Selamun aleyküm güzeller
Bugün komşular geldi. Kahve içmeye gelmişlerdi ama akşama kadar oturduk.
Dün su şişesini pencerenin iç kısmına koymuştum camdan gelen soğuktan su soğumuş farketmedim içtim bugün boğazlarım kavruluyor sanki inşallah ilerlemeden geçer. Bugün misafirlere bile ıhlamur içirdim

Yenacım geçmiş olsun
Asu senin kısçedemi rahatsız Allah bütün hastalara acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…