- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
İyi akşamlar hatunlar neler yenildi bakalım??
Selam kızlar.ben geldim.iyiyim cok sükür bu aralar yogunum hic ugrayamiyorum.bebis de iyi sanirsam.yilbasi gecesi gittigim doktora kalsa o gece doguracaktm.kendi doktorumla tel de gorusmustuk.ins bu cumartesi gidecem.kasintm icin de tahlil yaptrdm doktor gebelik kolestazı degil dedi.ama hala kaşınıyorum.bu hafta da gecmezse bi de onun icin gidecem.
Bonus senin bıdıklar da ağır gecirmisler soguk alginligini.umarm atlatmışlardr.Allah şifa versin bütün hastalara.
Yena ben de alerjik astm gecirdim simdi cok dikkat ediyorum.tozdan camasr suyundan kaciyorum.dikkat ettigim sürece iyiyim şükür.arada gece öksürüklerim de oluyo.ha bi de cok üzülünce de oluyo.
Kızlar merhaba,
Beni de alır misiniz araniza. Defalarca başladım ve her seferinde de bıraktım. Başla bırak 100 kilo oldum. İsin kötüsü de yaza bebek istiyoruz. Ama bu kiloyla zor. Neler yapiyosunuz. Banada destek olur musunuz. Bir sürü şey biliyorum ama nerden başlarsam daha iyi olur daha kolay veririm hic bir fikrim yok.
kızlar pazar günü aile kahvaltısı toplantısı var ve bu ay sıra kvde.oraya temizlik yaptım yarında devam edicem.75kişi davet edildi suan.ben şoklardayim tabiki.erkekler sizin evde olsun demiş kv eşime.tabi beni adam yerine koyup söyleyen yok.yarından sonrada benim evimë temizlik yapmam lazım.sarma falanda yapılacak içim dışım şişti stresten
Zeyno sen nerdesin canim benim ugramadin doguma falanmi gittin acaba allahim korusun esirgesin vaktinde gelsin bebeklerimiz ins.
Ben burdayım: )
Aynı be yaa.
Gununuz aydin olsun.
Ben cok hastayim,cok yorgunum buna bagli olarakta keyifsizim.
Umarim sizler iyisiniz
Sevgiler,hurmetler
Boğazı hala kötü onun dışında idare eder gibiGecmis olsun sizede. Bugun nasilsin asuman abla adasinda yok yine :)
Geçmiş olsun aman dikkat et çabucak atlat inşallah en hafifindenGünaydinlar olsun..
Pek keyfim yok bugun,halsizim baya grip oluyorum sanirim.Battaniyemi,kitabimi,kahvemi aldim öyle oturuyorum camin önünde kukuman kusu gibi ..:)Düyün arefesinde de hic olacak sey değil ama neyse:)
Sizler nörüyonuz...:)
Kızlar özür dileyerek soruyorum önceki sayfalar çok kalabalık okumak istedim ama zor görünüyo. Tartı günümüz ne zaman. Topigin kuralı var mi
Tamamdır çok tesekkur ederimCuma gunu 2 ye kadar bildiriyoruz hem kilo hem spor yuruyus vs. Dk olarak yaziyoruz.
Kural ikinci hafta listeye girebiliyosun... Ayni sekilde 2 hafta bildirmeyince cikiyosun...
Amethyst_1 yanlissam duzelt bebik.
ve aleykumselam. ıyı olmanıza sevindim. Allah kolaylastırsın her ısınızı gonlunuze ferajhlıklar versın.Selamün aleykümm...
bonuscum mesajını gördüm sağol canım idare etmeye çalışıyorum baya zor sıkıntılı günler artık namaza bile zor kalkıyorum dolayısıyla vakit hiç geçmiyo gibi..tek tesellim paşamın gayet sağlıklı olması...geçen hafta doktora gittik 17 si ile 25 arası alıcaz diyo bi dahaki kontrol ay başında ozaman kesinleşir artık...
elifcim sende etiketlemişin bildirimde gördüm ama mesaja bakamadım...tahmin ediyorum merak etmişsinizdir hepiniz habersiz bıraktım kusuruma bakmayın kendi derdime düşünce düşünemedim...sende iyisindir inş...geçmişş çokk birikmiş okuyamıcam şuan inş hepiniz iyisinizdir bıraktığımda hastalar vardı iyi olmuşlardır inş..
bonus senin çocuklar nasıl oldu....
meyra nasıl onunda son zamanları geliyomu iyimi...
sorma canım ya bende misafiri severim hazırlık yapayım isterim ama bu mevzu tamamen farklı oldu düğünde bile bu kadar olmaz@YENAasumanzeynep canlar geçmiş olsun öncelikle dikkat edin kendinize
plynna arkadaşım benimde sendeki gibi bir koca var emrivakileri meşhurdur çok sinir bir durum ama napıcaksın elden gelende yapılır hep sonucunda
Selam canlar sanırım dün yemek konusunu çok kaçıran bir tek ben değilmişim sevinsemmi üzülsemmi
Canim gecmis olsun. Sizin orasi da cok soguk oluyodur dimi. Almanyadaydin dimiGünaydinlar olsun..
Pek keyfim yok bugun,halsizim baya grip oluyorum sanirim.Battaniyemi,kitabimi,kahvemi aldim öyle oturuyorum camin önünde kukuman kusu gibi ..:)Düyün arefesinde de hic olacak sey değil ama neyse:)
Sizler nörüyonuz...:)
Ne kusuru canim ya.. Merak ettik gelmeyince. Bi de sen zor geciriyosunya naptin diye merak ettik.Selamün aleykümm...
bonuscum mesajını gördüm sağol canım idare etmeye çalışıyorum baya zor sıkıntılı günler artık namaza bile zor kalkıyorum dolayısıyla vakit hiç geçmiyo gibi..tek tesellim paşamın gayet sağlıklı olması...geçen hafta doktora gittik 17 si ile 25 arası alıcaz diyo bi dahaki kontrol ay başında ozaman kesinleşir artık...
elifcim sende etiketlemişin bildirimde gördüm ama mesaja bakamadım...tahmin ediyorum merak etmişsinizdir hepiniz habersiz bıraktım kusuruma bakmayın kendi derdime düşünce düşünemedim...sende iyisindir inş...geçmişş çokk birikmiş okuyamıcam şuan inş hepiniz iyisinizdir bıraktığımda hastalar vardı iyi olmuşlardır inş..
bonus senin çocuklar nasıl oldu....
meyra nasıl onunda son zamanları geliyomu iyimi...
yaparsın sen aslansın sen. ah annem kulaklarıçınlasın. o da az yapmadı zamanında. evde büyük olunca herşey zor oluyor.herseyi akşamdan hazırlamam lazım yoksa sabah yetişmez sadece kahvaltıliklar ile çay ancak halledlir börek vs ne yapacaksam akşam hazırlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?